Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 13, 10:31)
Sutinku, kad ir per kitus balius jie trinasi aplink, bet vestuvės - ne eilinė baliuška ir jūs svarbiausiais momentais turėsit likt tik su sutuoktiniu ir be vaiko.
Ir dar - kodėl gi į šventę atėję dėdės ir tetos turi prižiūrėt jūsų vaiką?

Kokiais tokiais momentais sutuoktiniai turi likti be vaiko? blink.gif
O bent jau mano šeimoj vyksta kova, kam žaisti su vaiku, o ne kam jį numest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 13, 12:47)
O bent jau mano šeimoj vyksta kova, kam žaisti su vaiku, o ne kam jį numest biggrin.gif

Super mirksiukas.gif
Aš esu už vestuves be vaikų - tiksliau, su vaikais tik bažnyčioje/cmb.
O dėl vaikų priežiūros - jeigu aš turėčiau per šventę prižiūrėti vaiką, būčiau labai nepatenkinta, ir jokio skirtumo, ar jis mažasis giminaitis, ar darugų, ar dar kieno.
Atsakyti
Kaip ir sakė - bažnyčia, metrikaciją, kai kurios nuotraukos, tostai prie stalo, žaidimai ne visi tinka vaikams, šokiai (neblaivūs ir užmint gali) ir t.t. ir pan. Maistas ne visas tinka.
Nu, ką čia man įrodinėt...
Pabandysit - pamatysit biggrin.gif Tikėkimės, viskas pasiseks, bet dažniausiai vestuvės be netikėtumų nebūna. O tada: "vai, vai, kad būčiau žinojus..." doh.gif O kai kas pataria - pykstat.
Žinoma, jūs labiau pažįstat savo giminę. Ir jei ten žmonės per vakarą apsiriboja taure šampano - gal būt. Tik gal būt, nes visvien švęsdami atsipalaiduoja ir praranda budrumą. Bet jei yra mėgėjų padaugint - atsargiai.
Atsakyti
Pas mus tik artimiausi gimines ir tikrai ne tokie ponai kad begtu tolyn nuo vaiku lotuliukas.gif Musiskis dar kolkas vienintelis anukelis seneliu numyletinis, mano mama jo is ranku paleist negali, o ir tetu ir dedziu mylimas,tad vaikas nebus vienas tikrai thumbup.gif o ir tetulytes jo mylimiausios bus 14metu smile.gif O ir sodyboj zaidimu aikstele vaikams yra thumbup.gif Nematau problemos jei ir nores vaikas prie musu buti...
Pati maza esu buvusi vestuvese,kai buvom 6 ar 7 vaikai, 4-8m amziaus ir tikrai mes vaikai sventes nesugadinom, dar ir jaunieji soko kartu ant ranku paeme 4m mergytes dvi,grazu buvo ziureti, ir nepasakyciau kad vaikai gali nuotaikas kazkam gadinti, nu aisku nebent ponu balius rolleyes.gif
Papildyta:
ir kodel visada zmones masto tik apie blogiausia lotuliukas.gif
as manau musu svente bus puiki, mes neisivaizduojam savo sventes be dar vieno savo seimos nario, net minties tokios ir niekad nebuvo ji nurasyti kaip trukdi kazkoki schmoll.gif
ir nuotraukose jis bus tikrai smile.gif maista valgo toki pat kaip ir mes,tad tame problemu isvis nematau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 13, 13:51)
Žinoma, jūs labiau pažįstat savo giminę. Ir jei ten žmonės per vakarą apsiriboja taure šampano - gal būt. Tik gal būt, nes visvien švęsdami atsipalaiduoja ir praranda budrumą. Bet jei yra mėgėjų padaugint - atsargiai.

Šiaip visa, ką jūs sakote, man tik dar kartą patvirtina, kad problema - ne vaikai, o girti suaugę. Taigi, vestuvėse ne vieta girtiems suaugusiems, kurie sugeba pridaryti problemų, o vaikams - visur vieta. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 04 13, 14:07)

Pati maza esu buvusi vestuvese,kai buvom 6 ar 7 vaikai, 4-8m amziaus ir tikrai mes vaikai sventes nesugadinom, dar ir jaunieji soko kartu ant ranku paeme 4m mergytes dvi,grazu buvo ziureti, ir nepasakyciau kad vaikai gali nuotaikas kazkam gadinti, nu aisku nebent ponu balius  rolleyes.gif
Papildyta:
ir kodel visada zmones masto tik apie blogiausia  lotuliukas.gif
as manau musu svente bus puiki, mes neisivaizduojam savo sventes be dar vieno savo seimos nario, net minties tokios ir niekad nebuvo ji nurasyti kaip trukdi kazkoki schmoll.gif
ir nuotraukose jis bus tikrai  smile.gif maista valgo toki pat kaip ir mes,tad tame problemu isvis nematau  biggrin.gif

Kai jūs buvot maža vestuvėse - nepamenat, ką ten nuveikėt. Vaikai veikia nepiktybiškai, jiems atrodo viskas gerai. Ir tortą papildyti smėliu bei akmenukais - tik iš pačių geriausių norų pagražinti biggrin.gif . Jei mandagūs suaugusieji jūsų neapibarė - gal tik todėl, kad nenorėjo kelt skandalų ir viską tyliai sutvarkė. Vardan šventinės nuotaikos.
Ir visai tai gali būti ne ponų balius - jaunieji, kurie sumokėjo paskutinius pinigėlius už savo svajonių tortą (žinodami, kad daugiau niekad gyvenime tokio neįpirks, tiesiog norėdami pasidovanoti sau ta svarbia dieną ypatingą dalyką), tikriausiai gaus priepuolį, pamatę jį sutapšnotą.
Maistą vaikas gal ir valgo bet kokį, bet jis gali būti nešviežias ar kažkaip netinkamai pagamintas.
Kodėl žmonės mąsto apie blogiausią? mastau.gif Tam, kad apsidraustų ir tai neįvyktų. Pvz., girdėjau tokį pokalbį: "vaikas niekad nebėgdavo į gatvę, o vakar išbėgo ir vos mašina spėjo sustoti..." Tai kodėl, kol tas vaikas dar nebėgo, niekas nesugalvojo vartus uždaryt? Todėl, kad anksčiau nėbėgo? Ir niekas nesugalvojo, kad kažkada jam parūps pažiūrėti, kas ten?
Taigi, jei niekad to nebuvo, dar nereiškia, kad nenutiks rytoj. Ir nereikia sakyt, kad mąstau apie blogiausią. Mąstau apie galimus pavojus ir galimybes jų išvengti. Nenoriu ir niekam nelinkiu, kad šventė virstų nelaime.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 20, 19:26)
Kai jūs buvot maža vestuvėse - nepamenat, ką ten nuveikėt. Vaikai veikia nepiktybiškai, jiems atrodo viskas gerai. Ir tortą papildyti smėliu bei akmenukais - tik iš pačių geriausių norų pagražinti  biggrin.gif . Jei mandagūs suaugusieji jūsų neapibarė - gal tik todėl, kad nenorėjo kelt skandalų ir viską tyliai sutvarkė. Vardan šventinės nuotaikos.
Ir visai tai gali būti ne ponų balius - jaunieji, kurie sumokėjo paskutinius pinigėlius už savo svajonių tortą (žinodami, kad daugiau niekad gyvenime tokio neįpirks, tiesiog norėdami pasidovanoti sau ta svarbia dieną ypatingą dalyką), tikriausiai gaus priepuolį, pamatę jį sutapšnotą.
Maistą vaikas gal ir valgo bet kokį, bet jis gali būti nešviežias ar kažkaip netinkamai pagamintas.
Kodėl žmonės mąsto apie blogiausią?  mastau.gif Tam, kad apsidraustų ir tai neįvyktų. Pvz., girdėjau tokį pokalbį: "vaikas niekad nebėgdavo į gatvę, o vakar išbėgo ir vos mašina spėjo sustoti..." Tai kodėl, kol tas vaikas dar nebėgo, niekas nesugalvojo vartus uždaryt? Todėl, kad anksčiau nėbėgo? Ir niekas nesugalvojo, kad kažkada jam parūps pažiūrėti, kas ten?
Taigi, jei niekad to nebuvo, dar nereiškia, kad nenutiks rytoj. Ir nereikia sakyt, kad mąstau apie blogiausią. Mąstau apie galimus pavojus ir galimybes jų išvengti. Nenoriu ir niekam nelinkiu, kad šventė virstų nelaime.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 20, 17:26)
1.Kai jūs buvot maža vestuvėse - nepamenat, ką ten nuveikėt...
2.Ir visai tai gali būti ne ponų balius - jaunieji, kurie sumokėjo paskutinius pinigėlius už savo svajonių tortą (žinodami, kad daugiau niekad gyvenime tokio neįpirks, tiesiog norėdami pasidovanoti sau ta svarbia dieną ypatingą dalyką), tikriausiai gaus priepuolį, pamatę jį sutapšnotą.
....
3.Kodėl žmonės mąsto apie blogiausią?  mastau.gif Tam, kad apsidraustų ir tai neįvyktų. Pvz., girdėjau tokį pokalbį: "vaikas niekad nebėgdavo į gatvę, o vakar išbėgo ir vos mašina spėjo sustoti..." Tai kodėl, kol tas vaikas dar nebėgo, niekas nesugalvojo vartus uždaryt? Todėl, kad anksčiau nėbėgo? Ir niekas nesugalvojo, kad kažkada jam parūps pažiūrėti, kas ten?

1.Viska puikiai pamenu nes jau buvau 7metu biggrin.gif akmenu ir smelio tikrai aplink niekur nebuvo lotuliukas.gif
2.As kalbu apie savo vaika savo vestuvese,tad prie ko cia kitu tortas, o mum musiskio tikrai negaila biggrin.gif
3.Nu apie tvoras cia isvis nekalbu,kaip sakoma jei zinotum kur krisi tai ir pagalve pasidetum ar ne taip biggrin.gif Tai gal vaikus isvis i siltnamius uzdaryti,nei jie suaugusiems trukdys,nei jiem nelaimiu jokiu neatsitiks lotuliukas.gif

Taigi kaip ir anksciau minejau,pas kitus i baliu koki ar vestuves tikrai eiciau be vaiko,nes turim puikius senelius yra kam priziureti thumbup.gif O va musu seimos sventes neisivaizduoju be musu mazojo seimos nario,tad jis tikrai dalyvaus ir nebijau nei sugadinto torto,nei numintos sukneles ir pan lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintare1987 @ 2011 04 20, 17:39)

lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif vaikai trukdys vartytis alkoholikams g.gif kažin kas svarbiau nuosavas vaikas ir santuokos sakramentas ar kažkoks savęs nekontroliuojantis alkašėlis... taip... klausimas vertas Hamleto Būti ar Nebūti lotuliukas.gif
bet džiugu, kad jau yra jaunų žmonių suprantančių šeimos, santuokos esmę ir svarbą ir teisingai dėliojančių gyvenimo prioritetus 4u.gif
o kaip išsireiškėt nuo nelaimių nėra apsaugotas niekas... tą svajonių tortą taip pat lengvai gali sumainiot ir tas būtinai turintis dalyvaut alkašėlis... biggrin.gif

apie gatvę... geriau net nerašysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik aš: 20 balandžio 2011 - 20:30
QUOTE(pašnekutė @ 2011 04 20, 18:26)
Kai jūs buvot maža vestuvėse - nepamenat, ką ten nuveikėt. Vaikai veikia nepiktybiškai, jiems atrodo viskas gerai. Ir tortą papildyti smėliu bei akmenukais - tik iš pačių geriausių norų pagražinti  biggrin.gif . Jei mandagūs suaugusieji jūsų neapibarė - gal tik todėl, kad nenorėjo kelt skandalų ir viską tyliai sutvarkė. Vardan šventinės nuotaikos.

Nešviežio ir netinkamai pagaminto maisto vestuvėse šiaip ir suaugusiems tiekti nerekomenduojama lotuliukas.gif

Kartą mano mama mano jai iškeptą labai gražų tortą sugebėjo apverst. Tai ką, nemalonumas, ir net ne vaikas tai padarė, o labai netgi brandi moteris... Tai pagal Jūsų logiką turėčiau mamos į vestuves nekviesti, nes jinai gali mano tortą sugadinti? biggrin.gif

Vaikus visuomet reikia prižiūrėti, ir tai galioja tiek vestuvėse, tiek nevestuvėse. Jeigu tėvai jaučia atsakomybę ir neprisigeria, vaiką palikę - vaikas prižiūrimas, kaip ir bet kuriuo kitu metu.
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(tik aš @ 2011 04 20, 22:29)
g.gif vaikai trukdys vartytis alkoholikams g.gif kažin kas svarbiau nuosavas vaikas ir santuokos sakramentas ar kažkoks savęs nekontroliuojantis alkašėlis... taip... klausimas vertas Hamleto Būti ar Nebūti lotuliukas.gif
bet džiugu, kad jau yra jaunų žmonių suprantančių šeimos, santuokos esmę ir svarbą ir teisingai dėliojančių gyvenimo prioritetus 4u.gif
o kaip išsireiškėt nuo nelaimių nėra apsaugotas niekas... tą svajonių tortą taip pat lengvai gali sumainiot ir tas būtinai turintis dalyvaut alkašėlis...  biggrin.gif

apie gatvę... geriau net nerašysiu doh.gif

Jei jau taip puikiai suprantama santuokos esme, gyvenimo prioritetai, tai siaip ir vaikai turetu buti tik po santuokos. Vadinasi tada net nekiltu klausimas, ar turi dalyvauti vaikas tevu tuoktuvese.
Mano dvi drauges tekejo turedamos vaiku, bet ne vienos vaikas nedalyvavo vestuvese.
Beje, as savo vestuviu puse dienos pamenu tik kaip per ruka, o jei dar butu reikeje rupintis vaiku. doh.gif Ceremonijos metu man rupejo tik vyras (nieko nemaciau ir negirdejau kas vyksta aplink), po to pora valandu bendravome su atvykusiais pasveikinti (tikrai nebuciau turejusi kada priziureti savo vaika), nes baznycioje buvo daug zmoniu, taciau vakarieneje tik keletas. Dar veliau fotosesija (busiu egoiste, savanaude ar dar kazkokia), bet tai irgi tik man ir vyrui skirtas laikas. Vakarienes metu as jau tenorejau i lova, o ne paskui ka nors lakstyti. Jei mano vaikas butu kartu vestuviu diena, vadinasi kazkam as ji buciau turejusi iduoti priziureti ceremonijos, sveikinimu ir fotosesijos metu. Na, gal ir patogu, po to buciau galejusi sakyti, jog vaikas visur dalyvavo ir man nekilo su prieziura jokiu problemu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 04 21, 14:00)
doh.gif
Jei jau taip puikiai suprantama santuokos esme, gyvenimo prioritetai, tai siaip ir vaikai turetu buti tik po santuokos. Vadinasi tada net nekiltu klausimas, ar turi dalyvauti vaikas tevu tuoktuvese.
Mano dvi drauges tekejo turedamos vaiku, bet ne vienos vaikas nedalyvavo vestuvese.
Beje, as savo vestuviu puse dienos pamenu tik kaip per ruka, o jei dar butu reikeje rupintis vaiku. doh.gif Ceremonijos metu man rupejo tik vyras (nieko nemaciau ir negirdejau kas vyksta aplink), po to pora valandu bendravome su atvykusiais pasveikinti (tikrai nebuciau turejusi kada priziureti savo vaika), nes baznycioje buvo daug zmoniu, taciau vakarieneje tik keletas. Dar veliau fotosesija (busiu egoiste, savanaude ar dar kazkokia), bet tai irgi tik man ir vyrui skirtas laikas. Vakarienes metu as jau tenorejau i lova, o ne paskui ka nors lakstyti.  Jei mano vaikas butu kartu vestuviu diena, vadinasi kazkam as ji buciau turejusi iduoti priziureti ceremonijos, sveikinimu ir fotosesijos metu. Na, gal ir patogu, po to buciau galejusi sakyti, jog vaikas visur dalyvavo ir man nekilo su prieziura jokiu problemu. lotuliukas.gif

Na, tai Jūsų pasirinkimas, Jūsų sprendimas, kaip susiorganizuoti vestuves. Šiaip gyvenime kartais pabūti tik dviese, be vaikų, laiko atrasti būtinai reikia, bet ar per vestuves būti su vaikais ar be - labai individualus sprendimas. Tiesiog šioje temoje tiek prišnekėta apie vaikus lyg kokį blogį, kuris būtinai viską gadina, siautėja ir lenda į bėdas. smile.gif
Atsakyti