QUOTE(prokurore @ 2011 04 08, 12:24)
nezinau kaip kas supranta ta suaugusiuju baliu, bet as suprantu taip: kur vartojamas alkoholis ir linksmybes tesiasi ilgiau nei iki 22 h, tai jau suaugusiuju balius!
jei leidzia finansai, ir galima uzsisakyti atskira aukle vaikams, kuri juos uzimtu, priziuretu, suguldytu...tai valio! tada as uz!
bet kai vaikai, pypliai, kokiu 5-10 metu per nakti laksto nezinia kur(nes ju tikrai neprisirisi sau prie kedes, o pats kartu su jais nelakstysi) 2-3 nakties..arba, kai pavarges vaikas, isikibes mamai ar tetei i paranke, zyzia, kad nori miegoti...arba kai vercia visus kampus...o jei dar yra gerokai pasilinksminusiu sveciu, kurie sokiu aikstelej visus imanomus akrobatinius triukus pradeda isdarineti
, gali ir suzeisti vaikai...tai jus man sakykit, ar tikrai tai vieta skirta vaikui???
Manau, jei jau kvietimas i vestuves iteiktas pries pusmeti, kad ir pries kelis menesius...na jau tikrai galima rasti kur vaika palikti! arba galima ji atsivesti kelioms valandoms, o paskui ji gali pasimti seneliai ar dar kas...(pvz pas mus taip buvo) nors mes neraseme, kad sveciai atvyktu be vaiku, bet visi musu sveciai buvo supratingi...norejo patys pasveti, o ne visa vakara priziureti savo vaikus!
Na, visi atvejai - vėlgi - skirtingi. Kadangi mano ryšys su šeimos vaikais tikrai stiprus, be jų savo šventės negaliu įsivaizduoti, ir esu pasirengusi mielai atsisveikinti su vaikučius turinčiais tėveliais dar iki vidurnakčio. Ir nei to alkoholio daug nebus, nei tas šventimas tęsis iki paryčių, ir salto mortale niekas ten neišdarinės: dvi giminės, visai tarpusavyje nepažįstamos tikrai nerizikuos vieni prieš kitus rodyti savo tsipalaidavimo lūbas. O ir pramogų bus daug, kad neturės tie "suaugę" kada stiliukus kilnoti.
Dabar kaip tik vestuvės daromos moderniau, daugiau patogumų vaikams ir tėvams: ir nakvyne įprasta pasirūpinti netoliese, tad vaikams nebūtina blaškytis iki paryčių su tėvais, ir auklės - gera mada (mes nesamdysime, nes tokio amžiaus vaikų, kuriems reikėtų, bus nedaug).
Kiekvienas daro, kaip nori, bet tikri nėra savaime suprntama, kad vestuvėse vaikams ne vieta. Jeigu Jūsų vestuvėse ne vieta - tai Jūsų pasirinkimas, kurį svečiai gerbė. O mūsų vestuvėse - labai netgi vieta, dėl ko gi dar aš tą tortą kepu?