QUOTE(linoze @ 2011 03 28, 10:44)
vylabusle,susituok, pagyvenk,susilauk vaiku, ir tada pasikeis ta nuomone
ir noresi ir surasi kam vaikus palikti,nes juk apie tai si tema
o dabar diskusija yra apie nieka, deja
nes is sono visai kitaip atrodo
Mano nuomonė nėra tokia kategoriška, kaip manote. Suerzino mane šioje temoje ne tai, kad kažkas nori/nenori vaikų savo vestuvėse, o tai, kokiu tonu ir kokiais žodžiais kalbama apie vaikus bei jų tėvus. Na, pripažįstu, mano tonas šiuo metu ne ką gražesnis.
Papildyta:
QUOTE(Blyksteli @ 2011 03 28, 11:00)
Na, tai ir stalo dengti nereikia, nei svečių transportu rūpintis, nei nakvyne - lai miega palapinėse aplink sodybą, jaunųjų šventė gi.
Manau, jeigu tikrai turėtumėte potencialių svečių su negalia, nėštukių ar mažų vaikučių, kurie Jums asmeniškai brangūs, taip lengvabūdiškai neskelbtumėte, kad svarbūs tik jaunieji, o visa kit - svečių problemos.
Svečiai kviečiami tik todėl, kad jie yra svarbūs tiems jauniesiems, kad su jais jie nori dalytis savo džiaugsmu. Taigi, jiems aktualu, kad svečiai būtų sotūs, pasilinksminę, saugūs, turėtų galimybę atvykti ir išvykti, nakvoti. Niekas nėra svečių problema, visos problemos vestuvėse - jaunųjų ir jų šeimų.
Papildyta:
QUOTE(Blyksteli @ 2011 03 28, 14:11)
jei tureciau toki svecia, net ir nepritaikytoj vietoj butu viskas ok, nes naturalu, kad tokie zmones turi palyda su savimi ir kt pagalba, be to jie ismoke prisitaikyti ir yra zymiai stipresni zmones, nei daugelis galvoja... bet anyway, juk tema ne apie tai
Viskas būtų ok, jeigu Jūs tokio svečio iš anksto paklaustumėte, ar jis turės palydą, ar nesukels nepatogumų tai, jog vieta nėra įrengta. Įrengti liftą nuomojamam pastate neprivalote, bet informuoti apie sąlygas, pasiteirauti, ar tai tinka - tikrai privalote. Lygiai taip pat elementarus mandagumas reikalauja kiekvieną kviečiamą į vestuves šeimą su vaikais informuoti, kokios bus sąlygos, kiek kitų vaikų, ar tyli bus vieta nakvynei ir pan.
O kai žmonės tiesiog pastatomi prieš faktą, kad jais nepasirūpinta, tai tiesiog gali būti nemalonu.