QUOTE(dr. @ 2011 03 25, 12:36)
plius vaikai priduoda siokio tokio zavesio vestuvese ,gyvumo
Atsiprašau už drąsų klausimą, bet argi tai nėra vaikų sudaiktinimas taip pat? Jie tarsi dekoracijomis tampa. Oi kiek žinau nuotakų, kurios nori tų "angeliukų" savo vestuvėse, nes jie, matai, kaip maži jorkšyriukai - puošia jų šventę!
Šis komentaras greičiau ne Jums asmeniškai adresuojamas, o visų pamąstymui. Galbūt mes, "vaikų nemylėtojos", bent jau esam atviros su savimi ir kitais. Matom vaikus kaip gyvus organizmus, su jų amžiui būdingais elgeiso modeliais, o ne naiviai tikimės, kad jie gražiai krykštaus, dailiais rūbeliais aplink nuotaką lakstys, kol tuo tarpu fotografas gaudys sentimentaliai "nuostabius" kadrus - va kokia vaikų mylėtoja, gėrio ir meilės daivė tuokiasi. Žinoma, mano ironija skirta toli gražu ne kiekvienai priešingos vaikų vestuvėse nuomonės atstovei... Tiesiog žinau vieną nuotaką, kuri dar prisikvietė į vestuves ir svetimų vaikų - juk taip gražu po pievas vaikų būrelyje lakstyti
O šiaip tai šita aštri diskusija neturi jokios ateities. Juk visi esame skirtingi, skirtingai vestuves įsivaizduojame, skirtingai jas planuojame. Ir netgi skirtingai auginsime savo būsimas atžalas. Mano tėvams, pvz, irgi nenormaliai atrodo vaikai vestuvėse, todėl jie mano požiūrį labai palaiko ir netgi stebisi, kad yra norinčių juos pasiimti į vakarinę dalį. Tad ko gi norėti iš manęs, kai man nuo gimimo buvo formuotas toks požiūris?!