QUOTE(Rykute @ 2009 04 28, 18:12)
Na as dviejuose vestuvese buvau su vaiku, bet abejos vestuves buvo prie ezero su supynem ir didele erdve. Mano maziuks pasoko, pazaide ir kadangi priprates 21-22 val eiti miegoti tai keliavom miegot i savo kambarius.
Siemet eisim i vestuves as drauge, nors ir nebuvo pasakyta del vaiku, bet nusprendziau nesivesti, kadangi puota vyks restorane su maza terasele ir jam tikrai bus neidomu ir nuobodu
Siemet eisim i vestuves as drauge, nors ir nebuvo pasakyta del vaiku, bet nusprendziau nesivesti, kadangi puota vyks restorane su maza terasele ir jam tikrai bus neidomu ir nuobodu
QUOTE(Rendi @ 2009 04 28, 18:24)
tevai patys geriausiai zino, kaip kur vaikiukas turi buti
labai teisingas požiūris, sutinku visu 100 proc.
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 28, 19:44)
Nereikia iskreipti situacijos iskart!
Vat dabar galite mane vadinti ragana ar kuo norite!
Mano nuomone, yra mano nuomone, ja reiskiu laisvai ir kur noriu! Ir jums niekas nepriestarauja, bet nereikia zmoniu iskart uzsipulti ir aiskinti kokias vestuves man daryti ir ka kviesti!
Vat dabar galite mane vadinti ragana ar kuo norite!
Mano nuomone, yra mano nuomone, ja reiskiu laisvai ir kur noriu! Ir jums niekas nepriestarauja, bet nereikia zmoniu iskart uzsipulti ir aiskinti kokias vestuves man daryti ir ka kviesti!
manau, kad šioje vietoje situaciją iškraipote tik jūs.
Niekas čia nerėkė ir nesidrąskė, kol nepakėlėte gaurų Jūs. Manau, kad pasiruošimas savo vestuvėms gerokai "aptirpdė" Jūsų nervus. Šioje temoje drąskotės kol kas tik Jūs viena.
Niekas nieko nesmerkia, čia gi nuomonių pasisakymas. Bet kam pasakyti nuomonę įžeidžiant kitus su kita nuomone???