Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(Rykute @ 2009 04 28, 18:12)
Na as dviejuose vestuvese buvau su vaiku, bet abejos vestuves buvo prie ezero su supynem ir didele erdve. Mano maziuks pasoko, pazaide ir kadangi priprates 21-22 val eiti miegoti tai keliavom miegot i savo kambarius.
Siemet eisim i vestuves as drauge, nors ir nebuvo pasakyta del vaiku, bet nusprendziau nesivesti, kadangi puota vyks restorane su maza terasele ir jam tikrai bus neidomu ir nuobodu  ax.gif

QUOTE(Rendi @ 2009 04 28, 18:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif tevai patys geriausiai zino, kaip kur vaikiukas turi buti  drinks_cheers.gif

labai teisingas požiūris, sutinku visu 100 proc. drinks_cheers.gif
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 28, 19:44)
Nereikia iskreipti situacijos iskart!
Vat dabar galite mane vadinti ragana ar kuo norite!
Mano nuomone, yra mano nuomone, ja reiskiu laisvai ir kur noriu! Ir jums niekas nepriestarauja, bet nereikia zmoniu iskart uzsipulti ir aiskinti kokias vestuves man daryti ir ka kviesti! 4u.gif

manau, kad šioje vietoje situaciją iškraipote tik jūs.
Niekas čia nerėkė ir nesidrąskė, kol nepakėlėte gaurų Jūs. Manau, kad pasiruošimas savo vestuvėms gerokai "aptirpdė" Jūsų nervus. Šioje temoje drąskotės kol kas tik Jūs viena. doh.gif
Niekas nieko nesmerkia, čia gi nuomonių pasisakymas. Bet kam pasakyti nuomonę įžeidžiant kitus su kita nuomone??? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosa: 29 balandžio 2009 - 08:28
QUOTE(chile0 @ 2009 04 28, 18:53)
Smikiukas man vienas graziausiu pavadinimu, kaip as megstu vadinti vaikucius  rolleyes.gif
Parinkau viena graziausiu man zodziu, o susipykai pati su savimi   blush2.gif

Tu tokia karsta buvai ir iki tampant mamyte?  wub.gif

vaikų klausimu visada buvau arši 4u.gif

jeigu jums tai gražiausias vaikui skirtas apibūdinimas... manau tiesiog nebeturim apie ką kalbėt.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 29 balandžio 2009 - 08:34
QUOTE(drakosa @ 2009 04 29, 09:26)
Bet kam pasakyti nuomonę įžeidžiant kitus su kita nuomone???  schmoll.gif

Nenoriu gilintis ir gincytis! 4u.gif Parodyk nors viena mano posta kuriuo kazka izeidziau, o ne issakiau savo nuomone? g.gif Tada atsiprasysiu, nieko nenoriu izeisti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 29, 09:55)
Nenoriu gilintis ir gincytis! 4u.gif Parodyk nors viena mano posta kuriuo kazka izeidziau, o ne issakiau savo nuomone? g.gif Tada atsiprasysiu, nieko nenoriu izeisti! 4u.gif

Oi, Jacinta irnesakyk.gif Man praeitoj (ar uzpraeitoj) temoj, kai issakiau nuomone, jog vakaro seimininkai pasirenka ka kviesti, buvo pasakyta, jog koses neturiu galvoj lotuliukas.gif Taip cia reaguojama i kitokia nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2009 04 29, 12:11)
Oi, Jacinta  irnesakyk.gif Man praeitoj (ar uzpraeitoj) temoj, kai issakiau nuomone, jog vakaro seimininkai pasirenka ka kviesti, buvo pasakyta, jog koses neturiu galvoj  lotuliukas.gif Taip cia reaguojama i kitokia nuomone  4u.gif

Jau zinok nebesistebiu! ax.gif
Atsakyti
Nesuprantu, ko cia reikia gincytis - gauni kvietima i vestuves visai seima - eini su vaikais, bet jei kvietimas adresuotas asmeniskai tau ir tavo vyrui, tuomet vaikus palieki namie. IR KO CIA REIKIA ISIZEISTI? doh.gif Galiausiai, jei nepatinka tokia vakaro sventes kaltininku valia - is vis neini (nors man tai cia kvailyste didziausia butu lotuliukas.gif ) Ir is vis, kaip kazkas cia pasake - tevai patys turi spresti - imti vaika ar ne (matyt, net ir tuo atveju, jei buvo informuoti, kad balius nusimato be vaiku), na, cia net ner ka ir komentuot - is kart matosi "pagarba" svente organizuojantiems doh.gif
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 28, 20:44)
Norit savo vestuves matyti vaikus, valio prasau, kvieskit! As nenoriu ir nekviesiu, cia mano vestuves - kvieciu ka noriu, paskaitykit temos pavadinima, atsakiau ka galvoju - buvau isvadinta ragana, gerai, tebunie, galbut po keliu metu ir kitaip mastysiu, bet dabar mano sprendimas toks! Neigiamu emociju ar kazko panasaus nei is vieno kvieciamo zmogaus nesulaukiau, o jei pas jus visi labai dideli ponai ir del tokiu dalyku isizeidzia, tai jau ne mano reikalas! Kazkodel musu seima kai buvo kvieciama i vestuves ir kai buvo graziai paprasyta sesers vaika palikti, niekas neisizeide ir nenustebo.
Pirma - vaikas nera nelaukiamas! Nes tai suaugusiuju svente, ypac jei vyksta kazkur restorane. Anoj temoj irgi rasiau, kad jei vestuves 2 dienu, tada taip - prasau ir ypac jei kokioj sodyboj, kur jie tures kur buti ir ka veikti. O cia restorane, vietos mazai, svesime tik apie 6-7 valandas ir as nenoriu, kad visi tevai lakstytu is paskos savo vaikuciu, nes visi mazi dar!
Antra - vat jeigu daryciau is 100 zmoniu, tada taip, man tie vaikai nemaisytu, o dabar is 30 zmoniu nesiruosiu daryti 45!

Vat dabar galite mane vadinti ragana ar kuo norite!
Mano nuomone, yra mano nuomone, ja reiskiu laisvai ir kur noriu! Ir jums niekas nepriestarauja, bet nereikia zmoniu iskart uzsipulti ir aiskinti kokias vestuves man daryti ir ka kviesti! 4u.gif

Kodel tu joms dar teisiniesi? 4u.gif butent, tu organizuoji savo svente ir turi pilna teise organizuoti ja kaip nori 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 29 balandžio 2009 - 11:48
Mielos Damos,

mes visos skirtingos, todel skirtingai "skaitome" ir interpretuojame kitos parasyta teksta. As, tarkim, galiu buti kokios firmos shefe planuojanti teketi, kita- namie augina maziuka, bet... Ar tapus mama, bunant jau -iene tai suteikia teise taip peikti kitu nora planuoti savo vestuves tik kaip suaugusiuju svente?

Nes tema yra su 2 imanomais atsakymais, TAIP arba NE vaikams vestuvese.
As neturiu nieko pries tas merginas kurios sako TAIP, ir tikiuosi solidarumo is kitokia nuomone turinciu 4u.gif

Nesinervuokime jei isreiksta nuomone kitokia, nesutampa. Nepulkime iskart "delioti" i tam tikras lentyneles, nes juk niekada nezinai kam baksnoji, o ir ar pats kituose dalykuose toks tobulas? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 04 29, 18:00)
Mielos Damos,

mes visos skirtingos, todel skirtingai "skaitome" ir interpretuojame kitos parasyta teksta. As, tarkim, galiu buti kokios firmos shefe planuojanti teketi, kita- namie augina maziuka, bet... Ar tapus mama, bunant jau -iene tai suteikia teise taip peikti kitu nora planuoti savo vestuves tik kaip suaugusiuju svente?

asmeniskai mano nuomones nekeicia ar as bendrauja su sefe, ar buhaltere, ar kokia priziuretoja. cia turbut ir nuo zmogaus mentaliteto priklauso ko jis nori ir panasiai, bet merginos negi jums nesukirbetu, jei kas pakviestu jus bet ne jusu vaika, jus uz ji ir atsakote, kad netampytu jaunajai veliumo ir pan. mirksiukas.gif jei man koks brolis sakytu zinai kvieciam i vestuves, o savo mazuosius gali palikt kur nors, man sirdele suspaustu. todel, kad tik mano asmeninis reikalas, ar as turiu juos vestis ar ne. as nesu pries zmone kurie planuoja savo svente kaip suaugusiu svente, bet keista tiesiog, kad yra tokiu kurie grieztai pasako nesivest vaiku.
p.s siuo metu dar neturiu nei vieno vaikelio, bet jei kada ispultu, kad pakviecia i vestuves ir jau turiu vaikeli, tik as pati su vyru nuspresciau ar vezam mociutem, ar vezames kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jus cia idomiai gincyjates biggrin.gif Galvojau, cia uztenka pareikst nuomone ir viskas. Va kartais jaunieji nepagalvoja ir kviecia visus. Pvz, mus sumaste su vaikais kviest, kai eisim pirsliais doh.gif Kai meniu sudarinejo sako ka vaikuciam. Sakau, o jus manot su vaikas mes busim . Tai jaunoji sako, mes visad uz vaikus. Sakau, o kas juos ten ganys, kol mes vakara vesim? g.gif Tai ji: nepagalvojau doh.gif lotuliukas.gif
Siaip as uz tevu pasirinkima, nes mum pernai buvo pusbrolio kvietimas i vestuves be vaiku... As buvau nescia, vaikui 1m. 4 men. Tai isvis nejom. Nes ir musu tevus kviete, tai nebuvo kam vaika palikt, tai pasirinkom namie sedet.

O musu paciu vestuvese vaikai buvo ir jie netrukde. Jiem buvo atskiras stalas. Aisku, kai ju daug ir visi vyresni nei 5 metu, tai veiklos patys susiranda. Tai as uz vaikus, jei tinkama aplinka (sodyba, kavine su kiemu). Bet kiek esu buvus vestuvese, tai tik vienose pasitaike, kad buvo su 2.5 metu mergaite, nes nebuvo kur ja palikti, o be to vienintelis vaikas vestuvese buvo, tai visiem kaip lelyte buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2009 04 29, 19:10)

O musu paciu vestuvese vaikai buvo ir jie netrukde. Jiem buvo atskiras stalas. Aisku, kai ju daug ir visi vyresni nei 5 metu, tai veiklos patys susiranda. Tai as uz vaikus, jei tinkama aplinka (sodyba, kavine su kiemu). Bet kiek esu buvus vestuvese, tai tik vienose pasitaike, kad buvo su 2.5 metu mergaite, nes nebuvo kur ja palikti, o be to vienintelis vaikas vestuvese buvo, tai visiem kaip lelyte buvo rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va ka ir norejau pasakyt, kad as uz tevu pasirinkima, kaip jiem elgtis drinks_cheers.gif sekmes svociaujant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 04 29, 17:00)
mes visos skirtingos, todel skirtingai "skaitome" ir interpretuojame kitos parasyta teksta.

Ar tapus mama, bunant jau -iene tai suteikia teise taip peikti kitu nora planuoti savo vestuves tik kaip suaugusiuju svente?

Nes tema yra su 2 imanomais atsakymais, TAIP arba NE vaikams vestuvese.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kaip gražiai, be nervų viskas pasakyta.
Mano atsakymas - aš nekviečiau į vestuves vaikų. Ne dėl pinigų, ne dėl to, kad jų nemyliu. Tai suaugusiųjų balius smile.gif Ir jei tuokčiausi dar kartą, elgčiausi taip pat smile.gif
Peace smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2009 04 29, 11:51)
Nesuprantu, ko cia reikia gincytis - gauni kvietima i vestuves visai seima - eini su vaikais, bet jei kvietimas adresuotas asmeniskai tau ir tavo vyrui, tuomet vaikus palieki namie. IR KO CIA REIKIA ISIZEISTI? doh.gif  Galiausiai, jei nepatinka tokia vakaro sventes kaltininku valia - is vis neini (nors man tai cia kvailyste didziausia butu lotuliukas.gif ) Ir is vis, kaip kazkas cia pasake - tevai patys turi spresti - imti vaika ar ne (matyt, net ir tuo atveju, jei buvo informuoti, kad balius nusimato be vaiku), na, cia net ner ka ir komentuot - is kart matosi "pagarba" svente organizuojantiems  doh.gif

Visiskai sutinku 4u.gif

QUOTE(Rendi @ 2009 04 29, 16:57)
asmeniskai mano nuomones nekeicia ar as bendrauja su sefe, ar buhaltere, ar kokia priziuretoja. cia turbut ir nuo zmogaus mentaliteto priklauso ko jis nori ir panasiai, bet merginos negi jums nesukirbetu, jei kas pakviestu jus bet ne jusu vaika, jus uz ji ir atsakote, kad netampytu jaunajai veliumo ir pan.  mirksiukas.gif jei man koks brolis sakytu zinai kvieciam i vestuves, o savo mazuosius gali palikt kur nors, man sirdele suspaustu. todel, kad tik mano asmeninis reikalas, ar as turiu juos vestis ar ne. as nesu pries zmone kurie planuoja savo svente  kaip suaugusiu svente, bet keista tiesiog, kad yra tokiu kurie grieztai pasako nesivest vaiku.

as pvz sitoje vietoje noriu suprasti ir tevus, juk jie gali nuspresti imti vaikus del to akd ju "neuzkrauti" kam nors, del to pasijama, o po to nej jiems svente nej kitiems... Na as asmesniskai nekvieciu vaiku, ir nesigailiu.. manau kiekviena jaunoji turi spresti kokios svnetes nori ir tai isreiksti, o tevai tai gali suprasti arba ne.
Atsakyti