Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(ekutee @ 2010 10 10, 20:14)
vestuvese bus vaiku,taciau jau einanciu y pirma ar natra klase,o mazesnius prasau palikt namie.<...>bet gal paminedama kad galima atvykt be vaiku padarysiu paslauga kai kuriem teveliam smile.gif

kaip mažą vaiką galimą palikti vieną namuose?

Anokia čia paslauga pasakyti, kad galima atvykti be vaikų smile.gif KAs nenorės tas ir ateis be vaikų, o kas norės ateit su vaiku, tai tokia užuomina jokia paslauga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 06, 20:10)

Anokia čia paslauga pasakyti, kad galima atvykti be vaikų smile.gif KAs nenorės tas ir ateis be vaikų, o kas norės ateit su vaiku, tai tokia užuomina jokia paslauga  schmoll.gif

O ar kas kalbėjo apie vaiko palikimą namie vieno?
Pati esu prieš vaikų buvimą vestuvėse. Jei jau nėra kam jų palikti, tai galima atvykti pasveikinti į cmb ar bažnyčią (jei per toli, pasveikinti niekada nebus per vėlu).
Atsakyti
aš tai vis dar tebemanau,kad vaikai tėvų reikalas ax.gif kas atsipalaiduoja be jų tas ir suras kur palikti,o kas ramiau jausis matydamas savo vaiką ir vedasi ax.gif nežinau yra gi porų kur tikrai neturi kur palikti vaikučių,tai prašymas nesivesti,gali ir tuos svečius atbaidyti nuo šventės,o tada jau būna "va neatėjo-įsižeidė ir pan.." manau sakyti,aš stengiuosi dėl jų pačių yra tik pačių jaunųjų nenoras matyti vaikučių ar bijoti netekti sekundės dėmesio,ar galų gale kokio vaikiško pokšto,nes kaip jaučiai kiti žmonės geriau jie žino tik patys blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Musu vestuvese vaikai nedalyvavo ir as buvau labai pries vaikus as manau kad vaikai vestuvese neturetu dalyvauti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liza12 @ 2011 02 08, 19:00)
Musu vestuvese vaikai nedalyvavo ir as buvau labai pries  vaikus as manau kad vaikai vestuvese neturetu dalyvauti  schmoll.gif

vestuvės jūsų,vaikai tai ne iš kur žinot ką tėvai galvoja apie tokias šventes,kokios jų šeimos tradicijos,kokie nuostatai? ax.gif čia tik diskusijai,ne kad pasirieti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 02 08, 19:42)
vestuvės jūsų,vaikai tai ne iš kur žinot ką tėvai galvoja apie tokias šventes,kokios jų šeimos tradicijos,kokie nuostatai? ax.gif  čia tik diskusijai,ne kad pasirieti schmoll.gif

As tik isreiskiau savo nuomone tikrai nenoriu cia rietis. Manau kad jaunieji turi nurodyti kvietime kad tevelai vaiku nesivestu i vestuves ir sveciai neturi del to supykti.
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 06, 20:10)

Anokia čia paslauga pasakyti, kad galima atvykti be vaikų smile.gif KAs nenorės tas ir ateis be vaikų, o kas norės ateit su vaiku, tai tokia užuomina jokia paslauga  schmoll.gif

del palikimo namie SU AUKLE kalbejau,ar mociute,o ne viena namuose palikt smile.gif dar gal neisprotejau iki tokio lygio kad liept 3 metu vaika namie viena palikt smile.gif
be to pas mane kvietime parasyta "jei turite galimybe,palikite...." tokiu budu ne grieztai nurodau sveciams,o tiesiog parodau savo poziury ir pageidavima,o kaip jie pasielgs,tai ju reikalas,del to labai neysizeisiu...
Atsakyti
As manau, kad jaunieji gali kviesti i vestuves su vaikais. O jau patys tevai pagal savo vaikus sprendzia ar jiems vestis vaikus ar ne, viskas priklauso nuo vaiku charakteriu, amziaus, o ir nuo tevu kantrybes ir mokejimo atsipalaiduoti. Ypac ceremonijoje vaikai priduoda tokio zavesio. Man grazu kai susirenka i vestuves i baznycia pilna gimine - ir seni, ir jauni.
Vaikai suranda uzsiemimu sau tose vestuvese, jiems taip pat buna smagu, tik beda su migdymu, nes vaikai pavargsta anksciau, o nakvyne daznai buna kazkiek nutolusi nuo pobuvio vietos ir tada kazkas aukojasi eiti kartu miegot ar pan..Mes pvz ruosiames vestis i giminaites vestuves 4,5 metu dukra (bus geliu mergaite), o vat suneli 2 metu paliksim, nes jau su juo butu sudetingiau. Dukra jau laukia tu vestuviu nerealiai, jau pradeda galvot: "o kur as tu ziedlapiu gausiu":), nors jos dar tik geguze..Vasara dalyvavom vestuvese, tai vaikus atsivezem antra diena abu, jie dar ir prisisoko, o ir mums netrukde:)
Tai manau, kiekvienas sprendzia pagal savo situacija
Atsakyti
Mūsų vestuvėse vaikų buvo, nors kai kurie tėvai buvo klausę, ar galės atsivesti vaikus, užsiminiau, kad kaip jiems išeina ax.gif nors šiaip planuojant galvojau, kad niekas neatsives rolleyes.gif bet jie netrukdė niekam, tad, mano manymu, vestuvėse vaikai - ne problema smile.gif
Atsakyti
As su savo 5 m dukra buvau sesers vestuvese, vos neisprotejau doh.gif Ji pas mane labai aktyvi, tai buvo tikras siaubas, lindo visur ir prie visu doh.gif
Kokia 9-10 val neistveriau, paskambinau draugei ir paprasiau, kad pasiimtu ax.gif
Atsakyti
as uz tai, kad kviesti reikia visa seima wub.gif . Tevai sprendzia ar imti vaikus ar ne. Vestuviu sventese buna smagu ir vaikams, jie zaidzia vaiku rate ir tikrai netrukdo, o tik puosia svente. Na zinoma priklauso nuo vaiko amziaus, charakterio ir t.t.. Taciau jeigu vaikas per mazas, dar nesuvaldomas tai tevai ju ir neima, o palieka pas mociutes ar pan. As pati maza esu dalyvavusi vestuvese ir jos man vienos is smagiausiu svenciu, nes jose zaidziau su kitais vaikas. Zinoma deretu suzinoti ar jose bus daugiau panasaus amziaus vaiku, nes nusivedus vaika i vestuves, kuriose nera vaiku, arba yra du paaugliai, o jusiskiui pvz yra 6metai tikrai negalite tiketis, kad vaikas zais, tures ka veikt, greiciausiai bus jam nuobodu ir bus mamos uodegele biggrin.gif .Jeigu taupote pinigus ir prisikviete vaiku jus bijot nubiednet tada planuokit mazesne svente, maziau seimu kvieskit.
Atsakyti
mes nedraudeme atsivesti vaikuciu,bet tevai patys nesivede,nes norejo kaip reik atsipalaiduoti... ax.gif
o va jau antra vestuviu diena visi vaziavo vaikuciu atsivesti mirksiukas.gif
Atsakyti