o aš irgi pritarčiau, kad jaunieji turi pilną teisę paprašyt, kad svečiai būtų be vaikų. Nors pati laukiuos jau trečio, bet dar nenupušau, manydama, kad galiu diktuoti kitiems žmonėms savo sąlygas per jų šventes
kaip tik siandien rasiau prieda prie kvietimu kuriame paminejau,jog butu gerai,jog teveliai paliktu vaikucius namuose gal kam tai nuskambes nelabai graziai bet... vaikus labai myliu ir labai laukiu kada pati ju turesiu,bet noriu kad tai butu svente ne tik jauniesiems bet ir sveciams,kad nereiktu pastoviai sokinet ir begiot paskui savo mazuosius,noriu kad atsipalaiduotu visi be to,manau vestuvese bus vaiku,taciau jau einanciu y pirma ar natra klase,o mazesnius prasau palikt namie. mazuosius vaikucius gana gerai pazystu ir nemanau kad man butu smagu jei per mano svente prasidetu festivaliai kuriuos matau beveik kasdien kai vaikas bijo svetimu,tai zirzia birzia,tai nuo mamos keliu nenulipa ir raukosi visa vakara, o mama net y toleta negali nueit...nu tai aciu,suprantu kad cia tevai tikriausia kalti,bet gal paminedama kad galima atvykt be vaiku padarysiu paslauga kai kuriem teveliam
As manau, kad tai paciu sveciu pasirinkimas. Musu sventeje tikrai noreciau matyti savo abi kriksto dukrytes ir kitus sesiu vaikucius. Taip pat ir draugiu dukrytes - mano drauges geriausios Kokiu problemu vaikai gali pridaryti? Vienas dziaugsmas tik! Nebent patys tevai jaustusi laisviau, jei butu be ju
Man regis vaiku amzius svarbiausia Nes kaip atskirti vaiko amziu iki kurio tarkim nesivesti arba jau galima? Vaiku kategorijai priklauso visi berods iki 16 m. Bet 15-16 manyciau ir pasedes, ir pasoks As asmeniskai kaip ir rasiau imciau vaika nuo 7 m. aisku jei butu kiti vaikai, jei ne ieskociau kam palikti, nors buvo pora atveju kai mes su seneliais ir artimais giminaiciais dalyvavom kartu ir vaikui teko ieskoti auklytes Jei butume nerade matyt butume atsisake dalyvauti visai, vaikui tuo metu buvo 4-5 m.
musu vestuvese dalyvaus 4 vaikuciai(dvi poreles)... visi panasaus amziaus...mano mazoji su savo parneriu nes ziedukus,o kita porele barstys ziedlapius.... musu mazieji angeliukai.... visada visos musu sventes buna su jais,tai net neisivaizduoju kaip butu be ju.... na ,o jei kokia drauge pakviestu i savo vestuves,butinai paklausciau ar man atsivesti mazaja ar bus kitu vaikuciau ir t.t..... o jei ta drauge savo vaiku dar neturi ,tai tikrai nesivesciau....
mes irgi jau mastom apie vaikus vestuvese,ir manau leisiu patiems sveciams sprest,ims jie juos i svente ar ne ,vaiku draugai daug neturi ,tai jei keli maziai lakstys manau sventes nesugadins tik prasysiu ,kad is anksto pranestu del vaiku dalyvavimo ,kad butu galima tam pasiruosti(zaislai,zaidimai,aukle)
Nu as irgi buciau uz tai, kad vaiku vestuvese nereikia. Zinoma,vaikas vaikui nelygu. Dalinant pakvietimus mandagiai apie tai uzsiminsiu, bet kategoriskai nenurodysiu. Manau patys tevai, turetu buti suinteresuoti dalyvauti vestuvese be vaiku, tuomet ir jiems patiems vaiku prieziuros vestuviu metu rupestis atkris. Nors tikrai zinau, kad viena sveciu pora tai tikrai netures kam vaiku palikti. Nu ziuresim kaip cia viskas bus:)
O man kažkaip nėra svarbu, ar vaikučiai dalyvaus vestuvėse ar ne, čia jau pačių svečių pasirinkimas man juk jie netrukdys būti tą dieną laimingiausiai
teta gavo pakvietimą į vyro brolio vestuves ir jame buvo paprašyta, kad nesivežtų vaikų, tai kažkaip keista, kai net savo krikšto mergaitės neleido atsivežti, o ir tai mergaitei buvo 10 metų, nemanau, kad būtų trukdžiusi tevam pabaliavoti...
teta gavo pakvietimą į vyro brolio vestuves ir jame buvo paprašyta, kad nesivežtų vaikų, tai kažkaip keista, kai net savo krikšto mergaitės neleido atsivežti, o ir tai mergaitei buvo 10 metų, nemanau, kad būtų trukdžiusi tevam pabaliavoti...
Vaikai problemu pridaryti neturetu jeigu aplinkui butu zmoniu kurie ji priziuretu ( nebutinai tevai) , juk ir vyresni kitu sveciu vaikai manau paziuretu mazesniuosius
bet cia mnao nuomone
bet cia mnao nuomone
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 04, 11:44)
O man kažkaip nėra svarbu, ar vaikučiai dalyvaus vestuvėse ar ne, čia jau pačių svečių pasirinkimas man juk jie netrukdys būti tą dieną laimingiausiai
Bet ar tam vaikui butu idomu suaugusiu baliuje? Sedeti ir tyleti prie stalo?
QUOTE(ptashka @ 2011 02 05, 13:32)
Bet ar tam vaikui butu idomu suaugusiu baliuje? Sedeti ir tyleti prie stalo?
tiksliau visa diena buti vestuvese nu nematau jokio smagumo, bent kai as vaikas buvau tai viskas nuobodziai atrode isskyrus vakaro dalis sodyboje , bet iki tol isvargti sugebejom...tiek tu linksmybiu ir bebuvo
na manau sunki dialema, nes labai priklauso nuo vaiku amziaus, tik as pati zinau, kad kvetime ar asmeniskai pasakytas zodis, kad gal vaiku nereikia, tevus siek teik, manau net ne siek tiek skaudina (pati buvau tokioj situacijoj) manau tevai turi patys tai nuspresti, nes jeigu tevai nori atsipalaiduoti ir pasilinksminti, tai tik be vaiku! kai vyro sesuo tekejo, mums tas buvo pasakyta ir tas biski nuskambejo ne itin "skaniai" nes tuo metu musu maziukui tebuvo 4 menesiukai ir jis nemokejo visai valgyti si buteliuko, o kadangi reikejo ji prie saves tureti, tai automatiskai reikjo ir vyresnele vestis, nes jis irgi tebuo 2 metuku, tai vaziavo kartu mano mam ziureti, bet vis tiek, neri atsipalaidavau, nei pasilinksminau nes kad ir mociute priziuri vis tiek vaikai iesko tevu ir visaip kitaip nori patraukti demesi, nors manau nelabai ten turejo labai trukdyti vaikai musu, ypac maziukas
isvadam mano nuomone butu, gal geriau rasyt taip nereiktu, bet tevai patys galetu susiprast jeigu yra galimybiu vaikus palikti kur nors, jeigu tie vaikai nemaitinami krutimi
isvadam mano nuomone butu, gal geriau rasyt taip nereiktu, bet tevai patys galetu susiprast jeigu yra galimybiu vaikus palikti kur nors, jeigu tie vaikai nemaitinami krutimi