Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

gyvenime nesugalvociau i vestuves vestis vaikus schmoll.gif nei i koki didesni ar mazesni baliu nevedu, nes jei baliu suaugusiu tai ka ten vaikams veikti? visada randu kad su jais pabuna (mama, anyta, drauge ir kt..) tada ir pati normaliai atsipalaiduoju, nereikia lakstyti paskui ir ziureti, jei netureciau kam palikti, geriau jau neiciau pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 07 29, 10:03)
gyvenime nesugalvociau i vestuves vestis vaikus  schmoll.gif nei i koki didesni ar mazesni baliu nevedu, nes jei baliu suaugusiu tai ka ten vaikams veikti? visada randu kad su jais pabuna (mama, anyta, drauge ir kt..) tada ir pati normaliai atsipalaiduoju, nereikia lakstyti paskui ir ziureti, jei netureciau kam palikti, geriau jau neiciau pati  smile.gif

drinks_cheers.gif
suaugusiu baliai nera vaikams. dazniausiai tokiose baliuose vartojamas alkoholis, daznai buna kad prisigeria ne tik vyrai... tai nemanau kad vaikai turi ta matyti, o dar geriau megdzioti tai ka veikia suaugusieji. vaikai tai dar gal ir pazais kur i buri susibege, bet va jei dar kokius paauglius atsiveda, tai jie tai tikrai randa ko pasimokyti. as savo vaiko ne i viena baliu nesivedziau ir nesiruosiu vesti (kol turiu kur palikti). yra vaiku gimtadieniai, seimynines iskylos ir sventes kur visa seima pabuna kartu. o vestuves dazniausiai jaunuju svente
ir nemanau kad jei vaiku nesivedi baliu, tai esi "kazkokia ar anokia" mama. as savo vaikui linkiu kuo geriausia, o ka mamyte su teveliu daro baliuje, tegu jam buna tabu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2010 07 29, 15:01)
drinks_cheers.gif
suaugusiu baliai nera vaikams. dazniausiai tokiose baliuose vartojamas alkoholis, daznai buna kad prisigeria ne tik vyrai... tai nemanau kad vaikai turi ta matyti, o dar geriau megdzioti tai ka veikia suaugusieji. vaikai tai dar gal ir pazais kur i buri susibege, bet va jei dar kokius paauglius atsiveda, tai jie tai tikrai randa ko pasimokyti. as savo vaiko ne i viena baliu nesivedziau ir nesiruosiu vesti (kol turiu kur palikti). yra vaiku gimtadieniai, seimynines iskylos ir sventes kur visa seima pabuna kartu. o vestuves dazniausiai jaunuju svente
ir nemanau kad jei vaiku nesivedi baliu, tai esi "kazkokia ar anokia" mama. as savo vaikui linkiu kuo geriausia, o ka mamyte su teveliu daro baliuje, tegu jam buna tabu mirksiukas.gif

nepykit,bet negaliu nepaklausti,ka tokio jus ten veikiat? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigrine007 @ 2010 07 25, 22:37)
Musu vestuves buvo keliamos viloje tai kad vaikai liko nepervarge laiku pamigdyti atskiruose kambariuose ir patenkinti svente  smile.gif

Ne visi vestuves viloje švenčia ir ne visi sugeba dar ir atskirus kambarius jiems išpirkti... man tai nesvarbu iš tikro, kas kaip nori taip švenčia, dėl manęs tegu Marytė su Jonuku nors ir visą darželį pasikviečia biggrin.gif bet nematau, ko įsižeisti jei jaunieji paprašo ateiti be vaikų... nes toks jausmas kitoms mamoms jų vaikai lyg kažkokie pasaulio karaliai, kuriuos mylėti turi visi
Papildyta:
QUOTE(m.astule @ 2010 07 27, 15:30)
Eina ,sau, kokios nesamonės. Kam tada jūs,brangiosios, tekat, ar ne tam, kad vaikus augintumėt? Beje, seni žmonės sako, kad jei vestuvėse nekrykštauja vaikai, tai pora vargu bau ar jų ir susilauks, nes tokiems surūgėliams tik skristi į mėnulį.
Jeigu gaučiau kvietimą į vestuves be vaikų, tikrai ten visai neičiau. Aišku, dar nė karto jų nesivedžiau(bet savo noru), tačiau kažkoks fifos nurodymas, tai jau eina sau. Numes, sudaužys - tai jums atrodo, kad vaikai džiunglių gyventojai ar ką?

Šiaip jo, daugelis vaikų tikrai elgiasi kaip džiunglių gyventojai ir nėra čia ko įsižeisti, aš turiu didelę giminę su daaaug vaikų ir žinau, kas būna per paprastas šventes... prie tėvelių visi geručiai, bet tik suleisk į krūvą...aišku tėveliams tai dzin, ką jų vaikučiai tuo metu daro, o paskui šeimininkams gi viską išsivalyti reikia, taip kad tik nereikia...
Ir oi oi matai ponia neitų lotuliukas.gif aš tokios ir nekviesčiau, kuri nesugeba normaliai sureaguoti į kitų žmonių norus ir būtinai savo principus rodo, nes aš bent jau eidama į kitų žmonių šventes savo nuomonę pasilaikau sau, nes suprantu, kad mano principai niekam neįdomūs. Ir tikrai nei vienos savo draugės ar giminaitės nei fyfa nei kitaip neįžeidinėčiau, jei man būtų nepriimtinos jos šventės organizavimas. Bet čia matyt aš taip galvoju.
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 07 29, 17:31)
nepykit,bet negaliu nepaklausti,ka tokio jus ten veikiat? lotuliukas.gif

manyciau panasiai ka ir kiekviena jauna pora mirksiukas.gif ir niekas man neirodys kad vaikai tinka suaugusiu baliuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2010 08 02, 15:28)
manyciau panasiai ka ir kiekviena jauna pora mirksiukas.gif ir niekas man neirodys kad vaikai tinka suaugusiu baliuje  ax.gif

g.gif g.gif nu zinokit rimtai susimasciau..ar jauna ar vyresne pora,ka ji ten daro tokio... unsure.gif vyno taure ir namie vakarais isgeriam,nematau nieko blogo,juk negeriam kaip parsai..o vestuvese juo labiau doh.gif o gal pas mus kitokio sukirpimo zmones ir aplinkiniu ratas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 02, 18:05)
g.gif  g.gif  nu zinokit rimtai susimasciau..ar jauna ar vyresne pora,ka ji ten daro tokio... unsure.gif  vyno taure ir namie vakarais isgeriam,nematau nieko blogo,juk negeriam kaip parsai..o vestuvese juo labiau doh.gif  o gal pas mus kitokio sukirpimo zmones ir aplinkiniu ratas rolleyes.gif

kalba manau eina apie tai, kad nera ka veikti vaikams vestuvese, as nesuprantu tu mamu kurios be vaiku nei zingsnio nezengia, turiu tokia drauge, jos vaikui vyresniam jau 16 metu o ji negali su manim susitikti per mokslo metus, nes vaikas daro pamokas doh.gif blink.gif o kad ateit be jo tai tipo negali...kaip paliks viena doh.gif tai cia tas pats ir su vestuvem, veda vaikus toks jausmas nes va valgyt gaus, tortas bus, vistiek nesi dovana tai ir vaikai turi pavalgyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(goduke @ 2010 08 02, 16:28)
manyciau panasiai ka ir kiekviena jauna pora mirksiukas.gif ir niekas man neirodys kad vaikai tinka suaugusiu baliuje  ax.gif

drinks_cheers.gif butent kad vaikai turi eiti i vaiku gimtadienius, o kai uzaugs prisivaikscios i vestuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 08 02, 18:49)
kalba manau eina apie tai, kad nera ka veikti vaikams vestuvese, as nesuprantu tu mamu kurios be vaiku nei zingsnio nezengia, turiu tokia drauge, jos vaikui vyresniam jau 16 metu o ji negali su manim susitikti per mokslo metus, nes vaikas daro pamokas  doh.gif  blink.gif o kad ateit be jo tai tipo negali...kaip paliks viena  doh.gif tai cia tas pats ir su vestuvem, veda vaikus toks jausmas nes va valgyt gaus, tortas bus, vistiek nesi dovana tai ir vaikai turi pavalgyt  biggrin.gif

neziurekite taip siaurai,gal seimos problemos jai neleidzia palikti paauglio vieno namuose schmoll.gif mes vedemes i vestuves zinoma atsiklause jaunavedziu,todel kad nebuvo kitos iseities.. schmoll.gif nedarem nieko kas perzengtu morales ribas,siais laikais vestuves buna ir be blevyzgu apie aatra gala,bei be upiu alkoholio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 08 02, 17:05)
g.gif  g.gif  nu zinokit rimtai susimasciau..ar jauna ar vyresne pora,ka ji ten daro tokio... unsure.gif  vyno taure ir namie vakarais isgeriam,nematau nieko blogo,juk negeriam kaip parsai..o vestuvese juo labiau doh.gif  o gal pas mus kitokio sukirpimo zmones ir aplinkiniu ratas rolleyes.gif

taip jus visiskai teisi, turbut skiriasi paziuros, nes niekda namie negeriu nei vyno taures nei alaus ar juolab kazko stipresnio bigsmile.gif o per baliu - ne tik zmones geria, manau mirksiukas.gif bet linksminasi, soka, dainuoja... daznai soka mama ir ne su teciu bigsmile.gif (tad kodel vaikas turi tai matyt g.gif ) zodziu atsipalaiduoja, ir man asmeniskai patinka atipalaiduoti ir buti sventeje tiek kiek mes su vyru norime, o ne tai kad jau 10 val reikia guldyti vaika, stebeti baliuje ar koks prisigeres diedule nesinesa to mano vaiko kur pasivaikscioti ir panasiai... na zodziu manau diskusija be prasmes, nes kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif
dar atsiminiau toki atsitikima vienose mazose vestuvese, buvo 13 sveciu is ju 3 vaikai (9-11-12 metu amziaus) susedus prie stalo, pirma kas buvo daroma tai atkimsinejami buteliai, tai man net akys ant kaktos issoko, kai taures pakele ir sie paaugliai, kad komendantas ipiltu ir jiems doh.gif na zodziu yra mamos su tokiu poziuriu,kad geriau prie akiu nei uz ju... g.gif idomu g.gif
arba vienos drauges dukros (16-17 metu) dalyvavo savo tevo gimtedienyje... prasidejo sokiai, soka 40-ciai vyrai ir sios paneles kartu, raitosi kaip dikotekoje... nu zinote tikrai nenoreciau kad mano dukra taip elgtusi suaugusiu vyru kompanijoje schmoll.gif
na per daug cia prirasiau, bet turbut mano tevai teisingai dare, kad manes nesivede i jokius balius tik pas diedukus ir ta pati ketinu daryti ir as. aciu, kad isklausete 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2010 08 02, 19:39)
taip jus visiskai teisi, turbut skiriasi paziuros, nes niekda namie negeriu nei vyno taures nei alaus ar juolab kazko stipresnio bigsmile.gif 

o siaip diskusijai palaikyti gal biskuti off topic,bet noriu paklausti,o kas tokio blogo,jei sventines vakarienes metu su vyru isgertumet vyno taure prie vaiko? g.gif nesakau kad ta vakariene kasdien turetu buti lotuliukas.gif as manau kaip tik vaiaks turi matyti kad tvarkingai kartais galima taure pakelti,o ne parsirasti po savaitgalio dingimo pavargus ax.gif na aisku tam ir esam asmenybes,kad butume skirtingos personos mirksiukas.gif
Atsakyti
Su mazais vaikais tikrai nevaziuociau i vestuves schmoll.gif tai butu nuolatinis lakstymas paskui juos, kad kazko nepridirbtu, neuzsigautu, nepaimtu, nenuklystu. Jokios kalbos apie sventima, normalu pasedejima ar pasokima net nebutu, o ir vargiai kam patiktu mazuju kaprizai ir rodomi oziai jei pervargo, nedamigo ar issigando kazko ax.gif O va su didesniais jau vaziuociau, ypac jei nebutu kam palikti ju. (na juk buna, kad pakviesti esam ne vien mes, bet ir seneliai, daugiau nebent aukles tektu ieskot vaikams ax.gif ) Tiesa, didesni man jau mokyklinukai yra smile.gif Tada tokie atranda kalbos, sugeba ir pasedeti, ir pazaisti. Galima ir sudrausminti, isaiskinti kodel, ko, kam negalima ir pan. aisku dar nuo vaiko charakterio priklauso ax.gif pati vaziavau i pusbrolio vestuves budama 8 m. man patiko ir labai smile.gif buvo ir daugiau mano bendraamziu tai mes atradom savos veiklos ir sveciam nesipainiojom smile.gif Labai smagiai atsimenu ta svente smile.gif
O del gerimu, sokiu su kitomis poromis, na nejau ir gyventi taip vaikus izoliavus nuo viso sito? Iki pilnametystes jokio alkoholio namuose ir jokiu kalbu su svetimais ir svetimom? Nesakau, kad gert ir prisigert ar pradet su kitu santykius regzt smile.gif bet normos ribose ir saikingai smile.gif
O per vestuves retai tie vaikai prie stalu ir buna, nelabai jiems rupi ties pasakius. pamenu per giminaites vestuves vaikams zaidimai buvo keli nupirkti, tai zaide jie lauke, nama state, kamuoli gainiojo ir tikrai smagiai visi pasibuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 09 rugpjūčio 2010 - 12:36
as nebuvau pries vaikus, kai kvietem i vestuves, bet ju nebuvo ir tuo labai dziaugiausi blush2.gif bigsmile.gif visi galejo atsipalaiduoti, tinkamai prabuti per butinus vestuviu akcentus ir niekam nereikejo lakstyt paskui vaikus ir pildyt ju noru rolleyes.gif visiems buvo smagu 4u.gif neseniai pirsliavom vienose vestuvese, tai buvo vaiku, kiti tai didesni, zaide, kol nuvargo, niekas net ju nepajaute, bet kai atsiveda 2-5m vaikus, tai jau tikrai su tokiais ne schmoll.gif nes viena buvo 3m, tai vien asaros, pavargo per diena, tai vakare nebuvo galima susisneket... tai ir kitiems sveciams to vaiko gaila, blaskosi visa svente.... doh.gif nu cia mano nuomone, o jei dar ir kaina uz vaikus kaip uz suaugusi, tai tikrai smagu, kai giminaiciai supratingi ir vaiku nesiveda rolleyes.gif
as tikrai savojo nesivesiu kol nepaaugs, jei netureciau kur palikt, jei tai ne brolio vestuves, tai jau geriau nedalyvauciau, nei visa diena paskui savaji dziaugsmeli lakstyti, pervargti ir nepajausti sventes... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte1986: 09 rugpjūčio 2010 - 22:12