Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(Natha @ 2010 07 25, 01:42)
Sakyčiau,kviesti ar nekviesti vaikus dar labai priklauso ir nuo to,kaip tie vaikai yra auklėjami. Vieni vaikai kuo puikiausiai išbus, tėvai juos visad matys bei prižiūrės ir jauniesiem nekils jokių rūpesčių. Bet pažįstu tokių tėvų,kurių vaikai jei užsimanys nutėkšti maistą (lėkštę, puokštę ar pan.),tai taip ir padarys, o tėvai tuo metu sau ramiai stebės, nes jų vaikui viskas leidžiama.  Tik vat bėda (iš asmeninės būsimos patirties), tokie vaikai ir tėvai gali būti labai labai artimi žmonės,kurių nekviesti neįmanoma...

drinks_cheers.gif pritariu simtu procentu , labai priklauso nuo auklejimo vaiku . Man vestuvese vaikai visiskai netrukde .
O ir patys pirsliavom , dukra buvo mazoji pamerge ( 5m) ir atlaike kuo puokiausiai vazinejimus , ziedu nesima , ziedlapiu barstyma . O veliau jau kai grizom svesti jau isisveze sesuo . nors tikiu kad butu nebuve jai problemu , nei kitiem .
Atsakyti
smile.gif Pas mus vestuvese buvo 5 vaikuciai ir jokiu jie sunybiu neprikrete 4u.gif
Mes ju beveik ir nepastebejom
viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Neigiama mano nuomonė... ne vaikų šventė vestuvės, aš pati prisimenu vaikystėje tėvai ėjo į kaimynų vestuves, dar tais gražiais tarybiniais laikais ir namie aš likau, vien dėl to, kad nepervargčiau, normaliu laiku eičiau miegoti, o ne žiūrėčiau, kaip suaugę baliavoja. Nesuprantu, kam tuos vaikus temptis su savimi, varginti tiek juos, tiek save, tiek ir kitus.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2010 07 25, 21:56)
Neigiama mano nuomonė... ne vaikų šventė vestuvės, aš pati prisimenu vaikystėje tėvai ėjo į kaimynų vestuves, dar tais gražiais tarybiniais laikais ir namie aš likau, vien dėl to, kad nepervargčiau, normaliu laiku eičiau miegoti, o ne žiūrėčiau, kaip suaugę baliavoja. Nesuprantu, kam tuos vaikus temptis su savimi, varginti tiek juos, tiek save, tiek ir kitus.

Musu vestuves buvo keliamos viloje tai kad vaikai liko nepervarge laiku pamigdyti atskiruose kambariuose ir patenkinti svente smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nicollettaaa @ 2010 06 23, 14:32)
Visiskai pritariu, jog vestuves - tai ne vaiku svente! Vaikus myliu ir neturiu nieko pries juos, taciau esami teveliai neturetu diskriminuoti vaiku neturinciu zmoniu. Kaip jaustis sveciams. kurie neturi vaiku ir yra privesrsti taikstytis su mazuju kaprizais, riksmais ir isdaigomis. Beto, vetsuvese visas demesys turi buti i jaunuosius!.

Viskam savas laika sir vieta ir noretusi siek tiek abipusio supratimo smile.gif

drinks_cheers.gif Kadangi esu buvus ne vienose vestuvėse - nepritariu, kad jose dalyvautų vaikai. Jeigu kada bus mano šventė, subtiliai prašysiu tėvelius vaikus palikti namie mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu svente bus nedidele,tik tevai,broliai/seses, bet visi jie turi vaikus (4m,9m,6m,7m ir 11m). Man asmeniskai butu geriau jei vaiku nebutu, bet manom,kad musu sveciai nesupras,jei sakysim,kad vaikai nelaukiami. Tai teks juo pakesti, nors tai daryti kartais sunku, kadangi yra ir labai isdykusiu,neisaukletu ir pan. Na,tikiuosi pajegsiu paprasciausiai nekreipti demesio i ju isdaigas ir megautis savo svente ir vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
musu svente buvo nediduke, tik artimiausi mums zmones ir dalyvavo be jokios abejones musu vaikai ir dar buvo 2. jokiu sunkumu nesukele, jie zaide sau ir mums buvo smagu pabuti visiems kartu, seimos rate. vistik priklauso kokia svente, kiek zmoniu ir kaip tevai nusiteike mirksiukas.gif jei didele svente, didelis zmoniu burys, tada manau tikrai geriau be mazu vaiku, nes ir mazyliai pavargs ir tevams jokios sventes ax.gif
Atsakyti
Eina ,sau, kokios nesamonės. Kam tada jūs,brangiosios, tekat, ar ne tam, kad vaikus augintumėt? Beje, seni žmonės sako, kad jei vestuvėse nekrykštauja vaikai, tai pora vargu bau ar jų ir susilauks, nes tokiems surūgėliams tik skristi į mėnulį.
Jeigu gaučiau kvietimą į vestuves be vaikų, tikrai ten visai neičiau. Aišku, dar nė karto jų nesivedžiau(bet savo noru), tačiau kažkoks fifos nurodymas, tai jau eina sau. Numes, sudaužys - tai jums atrodo, kad vaikai džiunglių gyventojai ar ką?
Atsakyti
QUOTE(m.astule @ 2010 07 27, 15:30)
Eina ,sau, kokios nesamonės. Kam tada jūs,brangiosios, tekat, ar ne tam, kad vaikus augintumėt? Beje, seni žmonės sako, kad jei vestuvėse nekrykštauja vaikai, tai pora vargu bau ar jų ir susilauks, nes tokiems surūgėliams tik skristi į mėnulį.
Jeigu gaučiau kvietimą į vestuves be vaikų, tikrai ten visai neičiau. Aišku, dar nė karto jų nesivedžiau(bet savo noru), tačiau kažkoks fifos nurodymas, tai jau eina sau. Numes, sudaužys - tai jums atrodo, kad vaikai džiunglių gyventojai ar ką?

Drisciau su Jumis nesutikti blush2.gif Tai,kad noreciau savo svente praleist ramioj suaugusiuju kompanijoj tikrai nereiskia, kad as neesu verta tureti savo vaiku doh.gif Jei tarkim mano giminaitis apsikroves vaikais, tai dabar as visur turiu but su jais ir ziuret i ju isdaigas? Savo vaikus auginsiu,kai busiu tam subrendus ir noresiu, o dabar manes visai nezavi mano seses neisaukleti,nemandagus ir isdyke vaikai (bet cia jau kita kalba apie jos auklejimo ypatybes, su kuriomis visai nesutinku). Del to dziaugciausi jei ju mano sventeje nebutu (keletas yra ir normaliu). Bet kaip minejau vaikai dalyvaus musu vestuvese (net 5), nes artimieji tikrai nesuprastu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(m.astule @ 2010 07 27, 15:30)
Beje, seni žmonės sako, kad jei vestuvėse nekrykštauja vaikai, tai pora vargu bau ar jų ir susilauks, nes tokiems surūgėliams tik skristi į mėnulį.

Ir su siuo teiginiu visiskai nesutinku,pavadinciau tai nesamone, kaip jus pavadinot vestuves be vaiku blush2.gif Absurdas butu tiketi,kad seimos laime ir ju turejima/neturejima lemia vaiku skaicius vestuvese. O jei tarkim nutiktu taip,kad sveciai,kuriuos mes kviesim i savo vestuves, neturetu vaiku visai? Tai ka,as tada jau buciau pasmerkta netapti mama? atleiskit, bet net juokas paeme biggrin.gif
Seni zmones jums dar ne tokiu nesamoniu pripaistyt gali blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 27 liepos 2010 - 16:09
QUOTE(m.astule @ 2010 07 27, 16:30)

Dėl tokių žmonių kaip Jūs nuotakos gadinasi sau nuotaiką ir yra vos ne priverstos švęsti ne tokias vestuves, kokių nori.
Aš asmeniškai teku ne tam, kad vaikus auginčiau wink.gif ir manau tokia esu ne viena. Auginti vaikus juk ir nesusituokus galima. O jei susituoki, nereiškia, kad pirmas prioritetas po vestuvių - vaikai.
Tegu vaikai krykštauja vaikų darželiuose, namuose, ar dar kur nors, bet ne per vestuves. Vis dėlto, vestuvės - ne krykštavimų ir pageidavimų koncertas.
"Fifos nurodymas" irgi įdomiai skamba biggrin.gif o šiaip, dažnai vaikai taip auklėjami, kad jiems viskas galima, ir bet kur elgiasi, kaip kieme. blogumas ne dėl to numetimo ar sudaužymo per netyčia, o dėl to, kad vaikai taip elgiasi piktybiškai, tiesiog siekdami dėmesio (žinoma, ne visi wink.gif ). Dėmėsys tądien turi būti skirtas jauniesiems, patikėkite, jiems tikrai užtenka streso, o dar vaikų pulkas, juk būtent jaunoji jaudinasi, kad tik viskas praeitų tobulai, tad visos vaikų nesąmonės, kurios jums galbūt atrodytų mielos, suteiks jai streso ir gadins nervus.
O ir dar - dėl pačių vaikų. Nemanau, kad jiems malonu ir apskritai reikia matyti išgėrusius dėdes ir tetas, tame tarpe ir savo tėvus. Ir išvis, keistas pasipiktinimas būtent iš tų, kurios vaikus turi. Na taip, visi supranta, kad jums jūsų atžalos - patys pačiausi, bet nereikia jų tampytis belekur ir visiem tą įrodinėti, bei pykti, jeigu kažkas to įrodinėjimo per savo vestuves matyti nenori wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 07 27, 18:15)
Dėl tokių žmonių kaip Jūs nuotakos gadinasi sau nuotaiką ir yra vos ne priverstos švęsti ne tokias vestuves, kokių nori.
Aš asmeniškai teku ne tam, kad vaikus auginčiau wink.gif ir manau tokia esu ne viena. Auginti vaikus juk ir nesusituokus galima. O jei susituoki, nereiškia, kad pirmas prioritetas po vestuvių - vaikai.
Tegu vaikai krykštauja vaikų darželiuose, namuose, ar dar kur nors, bet ne per vestuves. Vis dėlto, vestuvės - ne krykštavimų ir pageidavimų koncertas.
"Fifos nurodymas" irgi įdomiai skamba biggrin.gif o šiaip, dažnai vaikai taip auklėjami, kad jiems viskas galima, ir bet kur elgiasi, kaip kieme. blogumas ne dėl to numetimo ar sudaužymo per netyčia, o dėl to, kad vaikai taip elgiasi piktybiškai, tiesiog siekdami dėmesio (žinoma, ne visi wink.gif ). Dėmėsys tądien turi būti skirtas jauniesiems, patikėkite, jiems tikrai užtenka streso, o dar vaikų pulkas, juk būtent jaunoji jaudinasi, kad tik viskas praeitų tobulai, tad visos vaikų nesąmonės, kurios jums galbūt atrodytų mielos, suteiks jai streso ir gadins nervus.
O ir dar - dėl pačių vaikų. Nemanau, kad jiems malonu ir apskritai reikia matyti išgėrusius dėdes ir tetas, tame tarpe ir savo tėvus. Ir išvis, keistas pasipiktinimas būtent iš tų, kurios vaikus turi. Na taip, visi supranta, kad jums jūsų atžalos - patys pačiausi, bet nereikia jų tampytis belekur ir visiem tą įrodinėti, bei pykti, jeigu kažkas to įrodinėjimo per savo vestuves matyti nenori wink.gif

Sutinku visu 100 proc. drinks_cheers.gif o su paryskinta dalimi ypatingai thumbup.gif
Atsakyti
senai temoj bebuvau,kiek nauju veju biggrin.gif as manau dalyvavimas su vaikais priklauso ir nuo sventes,ir nuo santykio su jaunausiais,ir nuo sventes vietos,ir nuo paciu zmoniu ax.gif jei vestuves pagal senas tradicijas,vaiku ir as nenroeciau vestis.. rolleyes.gif jei tai siuolaikines vestuves.siuolaikiskai ziurintis zmones kodel ne.. ax.gif jei einame i vestuves kur jaunieji tik pazystami vertetu pamastyti ar reik su vaikais,o jei artimi draugai ,kad ir kokia nuostabi ta diena butu,jie nori matyti laimingus draugus,o ne su nerimastingu veidu ka daro ju leliukai(kalbu is savo varpines,nes ejom ivestuves,kai mazius buvo mazas)..ir del vaiku suagumo tikrai vertetu apziureti ar verta visur veztis tuos mazuikus..jei vieta prie vandens tai sunku butu unsure.gif zoziu tai galiotu kazkur nuo 1 iki 5 metu vaikuciams..maziukus iki metu,manau arba reiktu palikti mociutei kuri atveztu leliuka karts nuo karto ar pamaitinti,ar prisiglausti prie mamos arba nueiti tik pasveikinti draugus 4u.gif o vyresni...turint galimybe gali pabuti su seneliais,jei yra tvarkingi ir kulturingi vaikai,manau tikrai nemaiso sventeje,juk vakare jie eina miegoti..ai dar..jei nera galimybes kur palikti maziukus,neturintys vaiku nesupras,kad bet kam ju nepaliksi,tik del to kad reikia i vestuves..manau i tai turi ir jaunieji atsizvelgti..musu atveju seneliai buvo uz 200km,o kitos vseikata neleidzia jau buti su maziuku..taigi ir jaunieji turi labai gerai pamastyti ka kviesti ir kaip kviesti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 27 liepos 2010 - 21:08