Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 28, 13:07)

Pilnai tave suprantu! drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

ir kai tavo vaiką kada nors pavadins "smikiu" tebebūsi tokia supratinga g.gif

kviečiam jus... bet savo "smikius" palikit namie... kaip suprantu lėksit kaip ant sparnų pas tokius žmones lotuliukas.gif

Atsakyti
nemirstanti tema 4u.gif jau anoj temoj rasiau, kad irgi nesuprantu, kaip nekviesti vaiku, ne del to kad vestuves laikau vaiku svente ar pan. bet neisivaizduoju, kad kviesciau seima ir naglu snukeliu zinok ateikit be vaiku doh.gif manau daugelis ir siaip nusprestu gal be vaikuciu ateiti, bet siaip pasakyti, kad tavo vaikas yra nelaukiamas, sorry, po to tai seimai negaleciau i akis paziuret.
ir sutinku kas sako - norit ssau- darykit dviese. 30 zmoniu sventes sau, meskit i mane akmeni, nevadinu sventes vien sau mirksiukas.gif reikia galvoti ir apie kitus zmones ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rendi: 28 balandžio 2009 - 17:59

Na as dviejuose vestuvese buvau su vaiku, bet abejos vestuves buvo prie ezero su supynem ir didele erdve. Mano maziuks pasoko, pazaide ir kadangi priprates 21-22 val eiti miegoti tai keliavom miegot i savo kambarius.
Siemet eisim i vestuves as drauge, nors ir nebuvo pasakyta del vaiku, bet nusprendziau nesivesti, kadangi puota vyks restorane su maza terasele ir jam tikrai bus neidomu ir nuobodu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 04 28, 20:12)
Na as dviejuose vestuvese buvau su vaiku, bet abejos vestuves buvo prie ezero su supynem ir didele erdve. Mano maziuks pasoko, pazaide ir kadangi priprates 21-22 val eiti miegoti tai keliavom miegot i savo kambarius.
Siemet eisim i vestuves as drauge, nors ir nebuvo pasakyta del vaiku, bet nusprendziau nesivesti, kadangi puota vyks restorane su maza terasele ir jam tikrai bus neidomu ir nuobodu  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tevai patys geriausiai zino, kaip kur vaikiukas turi buti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdesita @ 2009 04 28, 18:11)

kviečiam jus... bet savo "smikius" palikit namie... kaip suprantu lėksit kaip ant sparnų pas tokius žmones lotuliukas.gif

Smikiukas man vienas graziausiu pavadinimu, kaip as megstu vadinti vaikucius rolleyes.gif
Parinkau viena graziausiu man zodziu, o susipykai pati su savimi blush2.gif

Tu tokia karsta buvai ir iki tampant mamyte? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chile0: 28 balandžio 2009 - 19:01
QUOTE(Lurdesita @ 2009 04 28, 18:11)

Nereikia iskreipti situacijos iskart!
Norit savo vestuves matyti vaikus, valio prasau, kvieskit! As nenoriu ir nekviesiu, cia mano vestuves - kvieciu ka noriu, paskaitykit temos pavadinima, atsakiau ka galvoju - buvau isvadinta ragana, gerai, tebunie, galbut po keliu metu ir kitaip mastysiu, bet dabar mano sprendimas toks! Neigiamu emociju ar kazko panasaus nei is vieno kvieciamo zmogaus nesulaukiau, o jei pas jus visi labai dideli ponai ir del tokiu dalyku isizeidzia, tai jau ne mano reikalas! Kazkodel musu seima kai buvo kvieciama i vestuves ir kai buvo graziai paprasyta sesers vaika palikti, niekas neisizeide ir nenustebo.

QUOTE(Rendi @ 2009 04 28, 18:58)
nemirstanti tema  4u.gif jau anoj temoj rasiau, kad irgi nesuprantu, kaip nekviesti vaiku, ne del to kad vestuves laikau vaiku svente ar pan. bet neisivaizduoju, kad kviesciau seima ir naglu snukeliu zinok ateikit be vaiku  doh.gif  manau daugelis ir siaip nusprestu gal be vaikuciu ateiti, bet siaip pasakyti, kad tavo vaikas yra nelaukiamas, sorry, po to tai seimai negaleciau i akis paziuret.
ir sutinku kas sako - norit ssau- darykit dviese. 30 zmoniu sventes sau, meskit i mane akmeni, nevadinu sventes vien sau  mirksiukas.gif reikia galvoti ir apie kitus zmones  ax.gif

Pirma - vaikas nera nelaukiamas! Nes tai suaugusiuju svente, ypac jei vyksta kazkur restorane. Anoj temoj irgi rasiau, kad jei vestuves 2 dienu, tada taip - prasau ir ypac jei kokioj sodyboj, kur jie tures kur buti ir ka veikti. O cia restorane, vietos mazai, svesime tik apie 6-7 valandas ir as nenoriu, kad visi tevai lakstytu is paskos savo vaikuciu, nes visi mazi dar!
Antra - vat jeigu daryciau is 100 zmoniu, tada taip, man tie vaikai nemaisytu, o dabar is 30 zmoniu nesiruosiu daryti 45!

Vat dabar galite mane vadinti ragana ar kuo norite!
Mano nuomone, yra mano nuomone, ja reiskiu laisvai ir kur noriu! Ir jums niekas nepriestarauja, bet nereikia zmoniu iskart uzsipulti ir aiskinti kokias vestuves man daryti ir ka kviesti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 28, 21:44)
Nereikia iskreipti situacijos iskart!

labai demonstratyviai parodai, kad nori buti nuskriaustaja sioj temoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 04 28, 20:51)
labai demonstratyviai parodai, kad nori buti nuskriaustaja sioj temoj  doh.gif

Nieko as nerodau, ko jus kabinejates!? blink.gif Tiesiog ziuriu forume nepatinka jums tiesiai isreiksta kitokia nuomone nei jusu del kai kuriu dalyku, tokie zmones iskart uzsipuolami yra, bet karta pabreziu - tai mano nuomone, nepatinka - neskaityk! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 28, 21:55)
Nieko as nerodau, ko jus kabinejates!? blink.gif Tiesiog ziuriu forume nepatinka jums tiesiai isreiksta kitokia nuomone nei jusu del kai kuriu dalyku, tokie zmones iskart uzsipuolami yra, bet karta pabreziu - tai mano nuomone, nepatinka - neskaityk! 4u.gif

jatus doh.gif tai gerai kad tavo nuomone, mano tarkim kita nuomone, niekas cia prie taves konkreciai nesikabineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 04 28, 19:53)
Smikiukas man vienas graziausiu pavadinimu, kaip as megstu vadinti vaikucius  rolleyes.gif
Parinkau viena graziausiu man zodziu, o susipykai pati su savimi  blush2.gif

velnią aš žinau g.gif mano aplinkoj taip buvo vadinami blogiečiai. dry.gif
aš savo vaiką irgi kartais meiliai paršiuku ar varliuku pavadinu, bet jei svetimam žmogui pasakyt -- jūsų rupūžiokai nepageidaujami -- tai bent jau nesusipratimas garantuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 04 28, 22:05)
velnią aš žinau  g.gif mano aplinkoj taip buvo vadinami blogiečiai. dry.gif
aš savo vaiką irgi kartais meiliai paršiuku ar varliuku pavadinu, bet jei svetimam žmogui pasakyt -- jūsų rupūžiokai nepageidaujami -- tai bent jau nesusipratimas garantuotas  g.gif

Tikrai cia mano firminis, ir net netoptelejo mano sukaitusiai nuo itampos darbe galvelei, kad ne taip bus suprasta butent ta dalis mano komentaro tongue.gif
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2009 04 28, 18:58)
nemirstanti tema  4u.gif jau anoj temoj rasiau, kad irgi nesuprantu, kaip nekviesti vaiku, ne del to kad vestuves laikau vaiku svente ar pan. bet neisivaizduoju, kad kviesciau seima ir naglu snukeliu zinok ateikit be vaiku  doh.gif  manau daugelis ir siaip nusprestu gal be vaikuciu ateiti, bet siaip pasakyti, kad tavo vaikas yra nelaukiamas, sorry, po to tai seimai negaleciau i akis paziuret.
ir sutinku kas sako - norit ssau- darykit dviese. 30 zmoniu sventes sau, meskit i mane akmeni, nevadinu sventes vien sau  mirksiukas.gif reikia galvoti ir apie kitus zmones  ax.gif

visiskai tau pritariu,cia turi but tik tevu sprendimas imsiu vaika ar ne.Tik niekaip nesuprantu,kaip gali trukdyt jauniesiems jei jie tampo tevus, ne juos .O gal paparasciausia nemokat nekreipti demesio,dziaukites savo svente,kuria planuojat metus ar daugiau,kuriai isleidziat po 20000litu,.paaiskinkit man,ir kaip, mazas zmogeliukas gali sugadint svente?

QUOTE(Rendi @ 2009 04 28, 20:51)
labai demonstratyviai parodai, kad nori buti nuskriaustaja sioj temoj  doh.gif

tikrai paskaicius tavo postus atrodo,kad cia tu esi kazkaip uzpulta.
Atsakyti