Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(Eglyteira @ 2009 09 08, 12:17)
na ir as pasisakysiu,iki vestuviu galvojau kad nebus ka veikti vaikam ten(bet net minties nebuvo pasakyti kad neitu ar nesivestu), buvo dvi keturmetes is ju viena mano sese, ir vienas vaikinukas bet kiek jam metu tai tikslei nzn. per vestuves retai maciau juos tik tada kai sedejom visi prie stalo, sventem didelei sodyboi, nors ir nebuvo jokio uzsiemimo vaikam bet jiem buvo linksma, lakste, zaide ir tikrai nei vienas nezyze tevam kad nera ka veikt net tevai stebejosi kaip cia yra. dabar ziurint vestuviu filmuka vis pamatau kad tai ten laksto tai ten, pasoka salei ir toliau varo savo keleis. mano sese ir tas berniukas prasoko lygtais iki 2 valandos nakties (sese ilgiau) ir patys nuejo miegoti. taip kad VAIKU REIKIA VESTUVESE !!! jei daryciau vestuves dar karta tai pasistengciau kad atsivestu visus  smile.gif

niu manau vaikai visi skirtingi, ir jei vieni tokia faini buvo, kiti gali vidury baliaus skandala skelt mirksiukas.gif
Atsakyti
Matau vaizda kaip nukrites ant grindu svecias - vaikas spiegia ir spardosi. Buna vaiku, kurie net parduotuvese scenas kelia tokias, kad tevai neturi kur pasidet, ka jau cia balius.
Pusbrolio vaikas yra vienas is tokiu - per viduri baliaus gali pradeti klykti prie stalo, arba jei jam ne nuotaika, ignoruoti visus arba ka nors nuskriausti ar piktybisko padaryt blink.gif Iki tokio lygio, kad suauge pasimeta ir nebezino, ka su juo daryt. Aciu, tokio vaiko vestuvese nei uz ka. Suprantu, kad tevai nori, kad vaikas dalyvautu, bet negali isteriskas vaikas buti viso baliaus centru. Na, ir aisku, ne kiekvienas tevas pripazins, kad jo vaikas turi elgsenos problemu blush2.gif Todel geriau kviesti su vaikais, jei gali numanyti, kad jie netaps problema.
Atsakyti
Musu dukrytes buvo tik kol is namu isejom ir baznycioje. po to nutarem nebesivesti, nes nei joms nei mums sventes nebutu. Mes buvome pirsliais, tai butu buve per daug sudetinga jas ganyti, o pasedeti mes dar nesugebam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu dukrytei buvo beveik 11 men kai tuokiame, po zakso ji dalyvavo visur, laive plaukiojom ir visame baliuje, pati ja tik nuejau uzmigdyti apie 10 vakare, o visa svente mes su vyru jos net nematem, na bedu neturejom, viskas praejo labai sauniai thumbup.gif
Atsakyti
as irgi uz vaikus, aisku vaikas vaikui nelygu, ir tevai tevams . musu sventeje musu angeliukai butinai dalyvaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglyteira @ 2009 09 08, 11:17)
na ir as pasisakysiu,iki vestuviu galvojau kad nebus ka veikti vaikam ten(bet net minties nebuvo pasakyti kad neitu ar nesivestu), buvo dvi keturmetes is ju viena mano sese, ir vienas vaikinukas bet kiek jam metu tai tikslei nzn. per vestuves retai maciau juos tik tada kai sedejom visi prie stalo, sventem didelei sodyboi, nors ir nebuvo jokio uzsiemimo vaikam bet jiem buvo linksma, lakste, zaide ir tikrai nei vienas nezyze tevam kad nera ka veikt net tevai stebejosi kaip cia yra. dabar ziurint vestuviu filmuka vis pamatau kad tai ten laksto tai ten, pasoka salei ir toliau varo savo keleis. mano sese ir tas berniukas prasoko lygtais iki 2 valandos nakties (sese ilgiau) ir patys nuejo miegoti. taip kad VAIKU REIKIA VESTUVESE !!! jei daryciau vestuves dar karta tai pasistengciau kad atsivestu visus  smile.gif

as su savuoju dalyvavau jubiliejuje. tai prie stalo pasedeti gavau gal 10 minuciu, na nespejau nei uzvalgyti. gavau lekt laukan, ziureti kur tas nuleke. nenusedi nei minutei mazius, lekia visur, lipa visur, tik spek ganyti. tai jei esam uzkviesti i vestuves, koks malonumas jauniesiems matyti tai viena svecia prie stalo tai kita, abu neturetumem kada sedeti, nes reiktu vaiki ganyti. be to, neduok dieve kas nors is sveciu paklibins vaika, tai viskas, gi prilips visam vakarui, o paskui ir nuo to svecio nepatogu. ne ne, zodziu tokie baliai ne vaikams. jei imanoma tikrai nieko blogo nenutiks ir palikus seneliams ar draugei viena vakara vaikeli. na bet priklauso viskas ir nuo paties vaiko.
Atsakyti
as dar vestuviu neplanuoju, bet pagalvoju blush2.gif
ir su vaikais pas mus butu taip vienas garantuotai privalomas: MB vaikas jam 12 metu gyvena atskirai, MB manau net nesvarstytu, kad jo gali nebuti vestuvese, as irgi nieko pries tik manau, kad ta diena demesys turi buti skirtas musu vienas kitam, o problema tame, kad vaikas labai reiklus demesiui, MB savaitgaliu tevelis linkes kaip pereksle aplink ji sokineti vos ne nosi sluostineti (nors vaikas tuoj bus paauglys), rodos nebutu problemos nes Mb gimines puikiausiai su jo sunum bendrauja, bet vis tiek itariu tektu arba trise gale stalo sedeti arba MB lakstytu "mazylio" paziureti, dabar skambesiu kaip ragana, bet isivaizdavus vestuvines foto as, MB ir MB exzmonos kopija kiekvienam kadre kazkaip nemalonu palieka unsure.gif
ka galvojat apie tokia mano issigalvota situacija? rezkit viska smile.gif
Papildyta:
o beje kai kvieciama i vestuves be vaiku, tai kvietime rasoma "be vaiku" ar rasomi tik kvieciamu zmoniu vardai t.y. teveliu, su mintim, kad vaikai neirasyti reiskia jie nekvieciami? kazkaip man rodos, kad tokios subtilybes kai kuriems neiveikiamos gali buti g.gif ar rasai tik tevus ir dar zodziu pasakai "be vaiku" kazkaip gan grubu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 10 01, 12:22)
o beje kai kvieciama i vestuves be vaiku, tai kvietime rasoma "be vaiku" ar rasomi tik kvieciamu zmoniu vardai t.y. teveliu, su mintim, kad vaikai neirasyti reiskia jie nekvieciami? kazkaip man rodos, kad tokios subtilybes kai kuriems neiveikiamos gali buti g.gif ar rasai tik tevus ir dar zodziu pasakai "be vaiku" kazkaip gan grubu g.gif

Jei parasyti tik vardus, tai kaip ir pati minejai, ne visi gali suprasti uzuomina! ax.gif
As savo pakvietimuose irasiau - P.S. Pobuvis orientuotas i suaugusiuju auditorija, todel siulome vaikus palikti auklei... 4u.gif
Atsakyti
siaip irasytas zodis tai ne pasakytas, pati dalyvavau vestuvese kur dresscodas buvo pasakytas zodziu, o kvietimai be uzuominos i tai, buvau viena is gal 3ju zmoniu kurie laikesi to dreskodo (kiti du jaunuju motinos)
tai taip is su tais vaikais turbut kitiem reiktu taip ir rasyti "be vaiku" biggrin.gif
Atsakyti
Osora, visiskai tave suprantu ir nemanau kad tu ragana 4u.gif tiesiog sakau priklauso nuo vaiku ir ju tevu ir is viso cia susitarimo reikalas...
Jacinta_ tikri puikus sakinys.. Neizeidzianciai ir suprantamai manau thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi planuojam vestuves, sodyboje, mazu vaiku kaip ir niekas neturi, maziausia mano pacios sese 9 metai, kitiems 12-18 tam tarpe bet ju nemazai - apie 10 kviesti ar ne? Mano tevas saukia nereikia tu vaiku, nes nera ramybes, o kai susitinka bernai tai stogais varineja, o as sakau tegul, juk ne tokie jau mazi, nes galvoju, pasisodink prie stalo 20 keturesdiasimtmeciu dedziu ir tetu doh.gif , taigi vaikai vistiek suteikia savotisko dziaugsmo, kaip jiem buna smagu, net paciai grazu ziureti mirksiukas.gif
Aisku, kitas atvejis kada vaikai iki 6 metu, tada ir lakstymo buna aplink juos, bet bent as manau ir net teko dalyvauti keliose vestuvese ar baliuose kur paprastai tokio amziaus vaikai buna palikti pas seneliu paciu tevu nuosprendziu saves neapsisunkinti, aisku cia nuo kiekvieno priklauso atskirai 4u.gif
Atsakyti
Manau, viskas priklauso nuo vaiko auklejimo 4u.gif Ir jaunieji turi ziureti i tai, ar teveliai gales ramiai svesti ar ne. Nes kiekvienas vaikas yra skirtingas: ka gali vienas, tas sunkiai sekasi kitam...
Mano giminaite taip ir dare: jos drauges vaikiukas hiperaktyvus, pastoviai ka nors prisidirba, lekia, rekia ir pan. Tai giminaite kviete tik drauge su vyru (vardai buvo surasyti kvietime). O stai mano mazylis buvo pakviestas i pobuvi ir dalyvavo ceremonijoje baznycioje. Ir nors buvo neigiamu atsiliepimu is seneliu puses pries vestuves (baiminosi, kad pavargs, kad neleis atsipalaiduot ir pan.), laikemes savo ir visiskai nesigailime thumbup.gif Vaikiukas puikiai elgesi, kai nusibosdavo sedet, begdavo i lauka palakstyt, o jau sokiai be jo buvo neisivaizduojami, kartu su vyrais susikibes ratelyje duko thumbup.gif lotuliukas.gif Tiek jaunieji, tiek seneliai, tiek visi kiti sveciai neturejo problemu del jo, o jam paciam irgi nebuvo liudna, nors kitu vaiku ir nebuvo. Taip keturmetis atsvente vestuves ir miegot pasiprase 2 val. biggrin.gif
Pries tai irgi dalyvavom vestuvese, kur sunus elgesi gerai, tad ten, kur nebus pabrezta jog balius vyks be vaiku, butinai vesimes ir mazyli 4u.gif
Atsakyti