Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(Saga @ 2009 06 15, 10:04)
o pagal ta aprasa as tikrai pagalvociau kad aukle bus pasamdyta, kuriai siulo palikti mano vaika wink.gif taigi net raso "vaikus siulome palikti auklei"

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Siaip cia labai geras pasiulymas nuotakoms pasamdyti aukle jeigu sitaip norima zut but atsikratyti, artimiausiu zmoniu vaikais biggrin.gif Jeigu jau planuojat kelti idealias vestuves tai apmastykit viska iki galo pries pateikdami tokius pasiulymus "vaikai nepageidaujami". Pasikartosiu, juk kalba eina kai neturi kur ta vaika padeti, nemanau, kad kas nori juos vestis i vestuves jei aplink yra giminaiciu, galinciu pasirupinti vaikais. mirksiukas.gif

Jacinta, pas taves visi suprato tikriausiai tik todel, kad turi kur palikti vaika, bet yra ir kitokiu situaciju. Mums butu paprasciau su vaiku jei vestuves vyktu kazkur salia, o dabar bus uz 200 km. Uz tiek km. palikus vaika KAZKAM butu daugiau nerimo nei atsipalaidavimo. Ar jauniesiems butu smagu ziureti i rupesciu perkreipta mamos veida, kuri negali ne cerkutes isgerti. Juk bet kuria minute gali tekti vaziuoti namo, maza kas gali nutikti.
Atsakyti
o vat as dabar galvoju,o kas jei vaikas bunant salia mamos(nebutinai kol ji geria cerkute),nueis kazkur toliau,juk vaikas neisisdes visa laika salia,nukris susizalos..ojus jau busit isgerus?kas tada?ramiau?vaziuot faktas daugeliu atveju visteik reikes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2009 06 18, 09:34)
Jacinta, pas taves visi suprato tikriausiai tik todel, kad turi kur palikti vaika, bet yra ir kitokiu situaciju. Mums butu paprasciau su vaiku jei vestuves vyktu kazkur salia, o dabar bus uz 200 km. Uz tiek km. palikus vaika KAZKAM butu daugiau nerimo nei atsipalaidavimo. Ar jauniesiems butu smagu ziureti i rupesciu perkreipta mamos veida, kuri negali ne cerkutes isgerti. Juk bet kuria minute gali tekti vaziuoti namo, maza kas gali nutikti.

As nesuprantu kodel jus vis mane akcentuojat? g.gif
Jei netingi paskaitykit sia ir ankstesne tema - kokios as nuomones esu apie vaikus! 4u.gif Dar karta pakartosiu, as esu pries tada, kai svente vyksta restorane 6-7 valandas ir kur uz vaika ima kaip uz suaugusi! doh.gif O pas mano svecius kai kuriuos net po 2 vaikus yra, tai ant kiek man vietu uzsakyti restorana? g.gif rolleyes.gif As neturiu tokiu finansiniu galimybiu, kad sau leisti svente kelti tokia, kurioje vos ne po lygiai ir suaugusiuju, ir vaiku!
Visai kas kita yra, kai svente vyksta sodyboj, kur yra miegamos vietos, pasiliekat per nakti ir t.t. Tokiu atveju as esu uz vaikus! 4u.gif Nes ten vietos daug ir siaip, jei vaziuot be vaiko, sunku rasti kam ji per nakti palikti! 4u.gif
Neisiskaitot, o paskui del vieno komentaro uzsipuolat! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 08:38)
o vat as dabar galvoju,o kas jei vaikas bunant salia mamos(nebutinai kol ji geria cerkute),nueis kazkur toliau,juk vaikas neisisdes visa laika salia,nukris susizalos..ojus jau busit isgerus?kas tada?ramiau?vaziuot faktas daugeliu atveju visteik reikes unsure.gif

Nu as vesdamasi vaika apmastau viska, jei aplinka nevisai tinkama tai as pabusiu kaliata valandu visuose oficialumuose, kol man pasidarys sunku ir vaziuosiu namo, tikrai nekankinciau jaunuju, sveciu ir save. Cia as kalbu apie ta situacija, kai neturiu kur vaika palikti. Nu negraziai ir negarbingai skamba tas vaiku nepageidavimas, kad ir kitaip perfrazavus. O jei jau kategoriskai ju atsisakot, tai apmastykit aukles samdyma kazkur netoli.

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 06 18, 08:49)
As nesuprantu kodel jus vis mane akcentuojat? g.gif
Jei netingi paskaitykit sia ir ankstesne tema - kokios as nuomones esu apie vaikus! 4u.gif Dar karta pakartosiu, as esu pries tada, kai svente vyksta restorane 6-7 valandas ir kur uz vaika ima kaip uz suaugusi! doh.gif O pas mano svecius kai kuriuos net po 2 vaikus yra, tai ant kiek man vietu uzsakyti restorana? g.gif  rolleyes.gif As neturiu tokiu finansiniu galimybiu, kad sau leisti svente kelti tokia, kurioje vos ne po lygiai ir suaugusiuju, ir vaiku!
Visai kas kita yra, kai svente vyksta sodyboj, kur yra miegamos vietos, pasiliekat per nakti ir t.t. Tokiu atveju as esu uz vaikus! 4u.gif Nes ten vietos daug ir siaip, jei vaziuot be vaiko, sunku rasti kam ji per nakti palikti! 4u.gif
Neisiskaitot, o paskui del vieno komentaro uzsipuolat! 4u.gif

Sorry, jei taip pasirode biggrin.gif neturejau minties uzsipulti ir rasiau nepiktai biggrin.gif

Del tu atskiru porciju uzsakymu, gal ir problema gaunasi jei vaiku daug. As su savo trimetinuku sava porcija dalinciaus ir apie tai informuociau jaunuosius. Nenoreciau, kad jam uzsakinetu atskirai. As kazkaip nelabai vertinu, kai 14-17 metu vaikus vedamasi i vestuves, juk jie puikiai pabuna vieni, nu bet negaliu sakyti kol nepriaugom to amziaus, gal tuomet mastysiu kitaip. blush2.gif

Atsakyti
deizi,o kaipjus isivaizduojat pasamdyta aukle,nuotakos,kuri didele tikimybe vaiku dar neturi? g.gif jums bus ramiau jei bus svetima aukle su jusu vaiku? g.gif niu juk ir kituose gyvenimo atvejuose,daznai vaikai yra nepageidajami,nekvieciami ir pan.. doh.gif pvz darbo vakarelis,darbo savaitgalinis saskrydis ir pan.. ax.gif ax.gif juk jei neturi kas pabutu su vaiku,neini,ar ne tiesa? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 18 birželio 2009 - 09:45
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 08:38)

tai jeigu pagal tokia logika, vaika nuo kokiu 13 - 14 metu jau galima vestis, jeigu nuotakos susirupinusios tik del vaiku saugumo ir mamos linksmumo tai toks vaikas netrukdys, nenukris nesusizalos (nu siaip aisku ir suaugusiems gali visko nutikti... beje namie toki palikti galima...... ale ir ten gali kas nors nutikti jeigu jau pavojus bandysite izvelgti lotuliukas.gif ) .....

normaliai atsake jacina, man brangu, vaiku daug susidaro ir viskas, negaliu tiek vietu uzsakineti...... kitas gal erzina vaikai, kad neduok dieve kas nors ko nors neuzkliudytu, ko nors nenuverstu..... trecios pinigus taupo...... bet tas draugiskas rekimas, kad atsipalaiduotu, linksmintus ir t.t. kvailas ir jau bjaurus net... bigsmile.gif
Atsakyti
saga,ar jus paliksit namie vaika,ar sedesit prie vestuviu stalo su taure vyno,bet kur bet kas gali nutikt... doh.gif cia buvo pasakyta apie tai,kad jei kas nutiktu reikes vaziuot namo,o jei vestuvese nutiks,ka nereikes vaziuot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 18, 09:44)
deizi,o kaipjus isivaizduojat pasamdyta aukle,nuotakos,kuri didele tikimybe vaiku dar neturi? g.gif  jums bus ramiau jei bus svetima aukle su jusu vaiku? g.gif  niu juk ir kituose gyvenimo atvejuose,daznai vaikai yra nepageidajami,nekvieciami ir pan.. doh.gif  pvz darbo vakarelis,darbo savaitgalinis saskrydis ir pan.. ax.gif  ax.gif  juk jei neturi kas pabutu su vaiku,neini,ar ne tiesa? ax.gif

Na kaip biggrin.gif Pasamdyciau aukle, ar pazistama kazkur netoli baliaus. Tikriausiai butu ne vienas ir ne du vaikai, ten jie ziuretu filmukus, zaistu ivairius zaidimus kaip kokiam darzelyje ir butu smagu vaikams, o tevams ramybe. Jeigu ka, tevai gali greitai prisistatyti su kokiu taksu ar dar kaip nors biggrin.gif
O del visokiu darbo vakareliu tai negali ir nedalyvauji, ten jokios bedos, su vestuvem kiek kitaip. Jei butu mano vestuves ir man brangus zmogus pasakytu negaliu ateiti, nes neturiu kur vaiko padeti, sakyciau ateik kad ir su pulku vaiku, svarbiausia ateik, esi man brangus zmogus ir noriu jog butum mano vestuvese. O isgirdusi panasia fraze, kaip " nu ka gi, negali tai negali" pagalvociau, jog tikriausiai tik dovanos norejo arba kviete is mandagumo taip ir tikintis atsisakymo. cool.gif
Atsakyti
esu buvus vienam jubiliejuje, kur atskiras kambarys vaikams buvo. tv, zaidimai. visi smagiai laika leido kol tevai baliavojo:) manau imanomas toks dalyka sir per vestuves, bet jei svente uzsitesia, tai ka veikai ir mamos jau miegelio eina anksti? na net nznau, gal tada geriausias varinatas be vaiku ateit i vestuves
Atsakyti
Nesu , zinote didele uztareja to dalyko, kad visur reikia vestis vaikus, ypatingai mazus, bet kita vertus vaikas vaikui nelygus. Pries pora savaiciu buvo seses vestuves ir jau taip gavosi kad pagrindinis pulkas buvo 8-13metu vaikai. nu , patikekit, vaikai elgesi ir atrode labai sauniai thumbup.gif Kaip kad visi manem, kad gali kilti problemu del to kad vaikai pavargs ar kazko bijos, ims zysti ar dar kokios bedos, to tikrai nebuvo (aisku jau apie dvylikta nakties atsirado pavargusiu smile.gif ), bet siaip viskas labai sauniai praejo. Vaikai labai aktyviai visur dalyvavo, netgi sokiu varzybose, galima sakyti jiems lygiu nebuvo. Nesispyriojo ir kai reikejo visokias uzduotis atlikineti, o pabroliai labai demesingai asistavo savo pamergems thumbup.gif Tiesa sakant, net aplinkiniai gyre musu toki iskirtinai saunu pulka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemaja1: 21 birželio 2009 - 17:40
Oiiiii gera temele thumbup.gif

O dabar tos kurios pries vaikus vestuvese, pamastykit ir suskaiciuokit, keliose vestuvese buvot su teveliais kai tekejo jusu tetos, tuokesi dedes, a ?

Na man asmeniskai patys fainiausi atsiminimai is vetsuviu, kai susitikdavom su puseserem, pusbroliais, siautedavom, sokdavom, ir mum dzin kad musu tevai gere tuo metu. Jie sau, vaikai sau. Man vestuves kuriose nera vaiku atrodo labai saltos ir oficialios.

Pati esu pakviesta i vestuves liepos menesi, mano dukra bus geliu mergaite, dar du vaikiukai nes ziedus, ir net i galva jauniesiems nebutu sove pasakyt ateik be vaiko. Nes teka ta pusesere, su kuria mes ne vienose vestuvese buvom kai vaikai buvom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 06 26, 12:02)
Oiiiii gera temele  thumbup.gif

O dabar tos kurios pries vaikus vestuvese, pamastykit ir suskaiciuokit, keliose vestuvese buvot su teveliais kai tekejo jusu tetos, tuokesi dedes, a ?

Na man asmeniskai patys fainiausi atsiminimai is vetsuviu, kai susitikdavom su puseserem, pusbroliais, siautedavom, sokdavom, ir mum dzin kad musu tevai gere tuo metu. Jie sau, vaikai sau. Man vestuves kuriose nera vaiku atrodo labai saltos ir oficialios.

Pati esu pakviesta i vestuves liepos menesi, mano dukra bus geliu mergaite, dar du vaikiukai nes ziedus, ir net i galva jauniesiems nebutu sove pasakyt ateik be vaiko. Nes teka ta pusesere, su kuria mes ne vienose vestuvese buvom kai vaikai buvom  thumbup.gif

Kaip vaikas esu buvusi vieneriose vestuvėse, kurios vyko toje pačioje vietoje, kurioje už kelių mėnesių savo vestuves švęsiu rolleyes.gif

Tačiau man tuomet jau buvo kokie 7-8 metai, o beveik visi mūsų draugai turi 0-6 metų atžalas, o tokie pypliai nuolat "tikrina", kur jų tėveliai, ką veikia, sukasi aplink kojas, prie stalo garsiai viską replikuoja ir šokant reikia žiūrėt, kad jiems ant kojelių neužminti... Aišku, vaikas vaikui nelygu, bet negi vieniems draugams rašysiu, kad nesiveskit vaiko, o kitiems, kurių vaikai ramūs ir mandagūs - kad maloniai prašom visa šeima g.gif ?
Atsakyti