Vaikas vaikui nelygus, tėvai - tėvams. Vieni tėvai jaučia pareigą pasirūpinti savo vaikais per šventės, o kitiems atrodo jų aplink stalą zujantis, besiožiuojantis ir isterijas keliantis vaikas - norma, netgi užsiima jo auklėjimu, ignoruodami jo tokį elgesį, tada tik pobūvio šeimyninkei belieka aplink stalą lakstyti . Nesu nusiteikusi prieš vaikus per šventes, dalyvavau ir mergvakaryje, kur buvo leliukas ir vestuvėse su vaikais ir kitose šventėse, kai viskas buvo liuks. Bet esu mačiusi ir kitokių situacijų, kur šventės šeimininkų ir vedančiųjų tiesiog buvo gaila
QUOTE(Pimkie @ 2009 06 12, 17:19)
Šiuo metu kaip tik kvietimo tekstą kuriu ir apie tą "dailią formą" mąstau...
Gavome kvietimą į vestuvių metines, kuriame buvo parašyta " ... Šventinis pokylis suaugusiems vyks ..." Viskas aišku, jokio nepasitenkinimo nepajutome
O musu jaunieji kviesdami mus pabreze, kad svente orgaizuojam sau ir savo seimos nariams, todel mano mazosios mergytes sventeje pageidaujamos nes jos seimos nares. Dziaugiuosi, bet kartu ir truputi neramu, nes vis tik patiems suaugusiems, tevams, ramiau kai jie vieni ir gali ramiai sedet, nelakstydami ar negalvodami apie savo atzalas
Bet kadangi viskas vyks beveik vietoje, tai manau susiderinsim, ir jei ka, bet kada galima bus parvezt namo, kur jomis tikrai pasirupins mano mama
As nei pries, nei uz vaius vestuvese, tiesiog manau, kad cia kiekvieno pasirinkimas.
Bet kadangi viskas vyks beveik vietoje, tai manau susiderinsim, ir jei ka, bet kada galima bus parvezt namo, kur jomis tikrai pasirupins mano mama
As nei pries, nei uz vaius vestuvese, tiesiog manau, kad cia kiekvieno pasirinkimas.
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 06 12, 18:00)
P.S. Pobuvis orientuotas i suaugusiuju auditorija, todel vaikus siulome palikti auklei, kad neiskiltu kokiu nepatogumu...
oi galvociau kaip faina ir aukle siulo netgi koks servisas pasirupinta viskuo
saga,atrodo kad jums cia didziule trauma..ir vaiku nesivest,ir baliui nesudalyvaut
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 15, 09:03)
saga,atrodo kad jums cia didziule trauma..ir vaiku nesivest,ir baliui nesudalyvaut
ne man traumos jokios...... diskusija vyksta ir kartais joje kitokia nuomone atsiranda...... o pagal ta aprasa as tikrai pagalvociau kad aukle bus pasamdyta, kuriai siulo palikti mano vaika taigi net raso "vaikus siulome palikti auklei"
QUOTE(Saga @ 2009 06 15, 11:04)
ne man traumos jokios...... diskusija vyksta ir kartais joje kitokia nuomone atsiranda...... o pagal ta aprasa as tikrai pagalvociau kad aukle bus pasamdyta, kuriai siulo palikti mano vaika taigi net raso "vaikus siulome palikti auklei"
ne nu kas kaip supranta ir kaip iskaito,kas parasyta...as irgi tik diskutuoju,nes ir pati turiu maza vaika ir du savaitgalius is eiles vestuves taciau jusu zinutes vien pyktis,pagieza ir panasus dalykai issaket nuomone ir gerai,kas sutiko,kas papriestaravo..kodel ja reikia brukti juk visada yra isetis,nekviecia vaiku,neturit kur palikt-neinat i vestuves,o pasveikint draugus ar pazystamus prie baznycios ar kitur manau vaikai netrukdo,nebent sveikinat del to,kad dar ir baliui sudalyvaut(tada su iseitim sunkiau)..kviecia su vaikais-ir einat su vaikais..
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 15, 11:11)
taciau jusu zinutes vien pyktis,pagieza ir panasus dalykai issaket nuomone ir gerai,kas sutiko,kas papriestaravo..kodel ja reikia brukti
Pas mane visi kviestieji kazkodel suprato ta minti, taip kaip as ja supratau!
Nei vieno komentaro nebuvo apie tai, kad mes patys aukle pasirupinsim!
Bet juk visada kai norisi priestarauti, atrasi prie ko prisikabinti!
Tai gal dar jusu atvykimu pasirupinti ir t.t.?
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 15, 10:11)
ne nu kas kaip supranta ir kaip iskaito,kas parasyta...as irgi tik diskutuoju,nes ir pati turiu maza vaika ir du savaitgalius is eiles vestuves taciau jusu zinutes vien pyktis,pagieza ir panasus dalykai issaket nuomone ir gerai,kas sutiko,kas papriestaravo..kodel ja reikia brukti juk visada yra isetis,nekviecia vaiku,neturit kur palikt-neinat i vestuves,o pasveikint draugus ar pazystamus prie baznycios ar kitur manau vaikai netrukdo,nebent sveikinat del to,kad dar ir baliui sudalyvaut(tada su iseitim sunkiau)..kviecia su vaikais-ir einat su vaikais..
o tai kam tema tada uzsvesta ejigu viskas taip paprasta? ...... butent atsakiau i posta...... be vaiku tai be vaiku, o jeigu siulo palikti auklei as tai suprantu kaip pasiulyma jau ...... pykcio ir pagiezos pas mane nera, nu kas kaip isskaito ......
p.s. beje prasiau siandien viena vieninteli sakinuka i posta kaip as ji suprasciau.... o jau kiek pykcio pagiezos visokiu dlayku jame .... gal galeciau sakyti ko jus sedite forume ir kabinejates prie zodziu, nematau jokiu logisku argumentu vien kabinejimaisi ir ieskojimai nebutu dalyku
Papildyta:
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 06 15, 10:15)
taigi nerasote kvietime prasome atvykti automobiliu, autobusu ar traukiniu ...... jeigu jau konkretini ta atvykima tai ir supranti kad jus rupinsites... taip ir su vaikais...... mano akimis netinkamas toks tekstas
saga,kalba eina pipe visas zinutes,ne tik apie siendienos,o kad atrasiau siandien tai tik ir irodo,kad nesedziu ir neieskau prie ko prikibt kas minute cia ir iskaityti nereikejo,kad pamatyt jusu pykti ir nesupratinguma nuotaku atzvilgiu
pries kelta dienu isgirdau tokia nuomone: "tai aisku nereik vaiko,kam ji ten temptis,juk jau nesi tokia dovana (pinigu suma)tai noris ir pasilinksmint atitinkamai,su vaiku neimanoma.." nu va cia tai nuomone,jei as sveikinciau ir dalyvauciau vestuvese tik del tokad susimokejau,manau man finansiskai butu naudingiau nueit su seima i restorana gera,nei vestuves
nejaugi tas balius toks svarbus,kad truks plys turi irodyt,jog be vaiko negali,ale ir be baliaus?
o jei parasytu,kad siulome vaikus palikt seneliams?suprastumet,kad savo seneliams,ar nuotaka pasirupins seneliais?
pries kelta dienu isgirdau tokia nuomone: "tai aisku nereik vaiko,kam ji ten temptis,juk jau nesi tokia dovana (pinigu suma)tai noris ir pasilinksmint atitinkamai,su vaiku neimanoma.." nu va cia tai nuomone,jei as sveikinciau ir dalyvauciau vestuvese tik del tokad susimokejau,manau man finansiskai butu naudingiau nueit su seima i restorana gera,nei vestuves
nejaugi tas balius toks svarbus,kad truks plys turi irodyt,jog be vaiko negali,ale ir be baliaus?
o jei parasytu,kad siulome vaikus palikt seneliams?suprastumet,kad savo seneliams,ar nuotaka pasirupins seneliais?
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 15, 10:29)
o gal uztenka kad suaugusu auditorija be pasiulymu kur juos palikti, gal patys tevai tegu priima sprendima jau kam ....
taigi kaip atvykti irgi pasiulymu nerasote kveitime
norint prikibt,ir prie stulpo galima (taureles apverstos,neina ipilt) jei parasys kad balius be vaiku,ziurek ims ir supras kad gali dalyvaut tik tie,kas neturi vaiku o iteike,nes mandagu iteikt kvietima parasys palikt auklei-galvosit vaiku kambari salia tures...nu zodziu...