QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 06 01, 13:48)
panašu, kad paaiškėjo viso šito putojimosi priežastis: negalėsit sudalyvauti draugės vestuvėse, nes paprašė ateiti be vaikų, o jūs neturite kur palikti
labai primenat vieną mano draugę, kurios net nepakviečiau į mūsų šventę dėl charakterio ypatybių, labai panašias pastebiu jumyse - amžinas puolimas, visi neteisūs, tik aš viena teisi, mane visi skriaudžia, nesupranta... o, siaubeli
Papildyta:
vaikų būna labai skirtingų. Neseniai buvau gimtadienyje, kavinėje, kur dalyvavo ir 2 vaikai, berniukai.... būtent po to gimtadienio supratau, kad vaikų vestuvėse nenorėčiau matyti, nebent būtų laaabai ramus na, ir dar atsižvelgčiau į situaciją, jei nėra kam pabūti su juo
labai primenat vieną mano draugę, kurios net nepakviečiau į mūsų šventę dėl charakterio ypatybių, labai panašias pastebiu jumyse - amžinas puolimas, visi neteisūs, tik aš viena teisi, mane visi skriaudžia, nesupranta... o, siaubeli
Papildyta:
vaikų būna labai skirtingų. Neseniai buvau gimtadienyje, kavinėje, kur dalyvavo ir 2 vaikai, berniukai.... būtent po to gimtadienio supratau, kad vaikų vestuvėse nenorėčiau matyti, nebent būtų laaabai ramus na, ir dar atsižvelgčiau į situaciją, jei nėra kam pabūti su juo
ne mane pakviete butent i vestuves su vaiku (ne dabar pries kelis metus)..... bet jeigu butu kviete be vaiko buciau nejusi, nes neturejau kur palikti del priezasciu
1. Seneliai gyvena uz 230 km
2. svetimiems zmonem ar draugam vaiko palikti nenoriu (nenoriu uzkrauti jo visam savaitgaliui, o apie svetimus zmones kuri pagal skelbima kvieti savaitgaliui palikti vaika )
3. Jeigu vaikas mano butu toks kur viska griebia nuo stalo ima kaprizijasi ir rekia, kad ir kvieciama su vaiku buciau atsisakiusi eiti ......
(cia pagal mmergytes pavyzdi suvardijau)
praseme vaikui atskiru porciju neuzsakineti... na bet jaunuju valia....
Beje tais metais buvo dar vienos vestuves..... tada situacija buvo kitokia ir turejome kur padeti vaika, todel jo nesivedeme ...... (niekas neprase, dareme taip kaip aplinkybes susideliojo). taigi ....
Papildyta:
QUOTE(dydy88 @ 2009 06 01, 14:01)
na jei nera kam palikt tai zinoma kitos iseities nera kaip nedalyvaut.beje jusu vaikas dar ganetinai mazas.
bet kai vakai buna nuo kokiu nuo 6 iki 15 metu ir dar sakoma kad nera kur palikt tai kazkaip jau nezinau.va cia gal labiau "uodegom" pavadinciau (vel persiprasau visu) tuomet tai tikrai tik tevu ambicijos veikia o ne sveikas protas.
bet kai vakai buna nuo kokiu nuo 6 iki 15 metu ir dar sakoma kad nera kur palikt tai kazkaip jau nezinau.va cia gal labiau "uodegom" pavadinciau (vel persiprasau visu) tuomet tai tikrai tik tevu ambicijos veikia o ne sveikas protas.
ok analogiska situacija ir vaikui 6 metai...... tada bobutei i kaima, viena namie savaitgaliui ar pan. ?