Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 06 01, 13:48)
panašu, kad paaiškėjo viso šito putojimosi priežastis: negalėsit sudalyvauti draugės vestuvėse, nes paprašė ateiti be vaikų, o jūs neturite kur palikti  rolleyes.gif
labai primenat vieną mano draugę, kurios net nepakviečiau į mūsų šventę dėl charakterio ypatybių, labai panašias pastebiu jumyse - amžinas puolimas, visi neteisūs, tik aš viena teisi, mane visi skriaudžia, nesupranta... o, siaubeli  doh.gif
Papildyta:
vaikų būna labai skirtingų. Neseniai buvau gimtadienyje, kavinėje, kur dalyvavo ir 2 vaikai, berniukai.... būtent po to gimtadienio supratau, kad vaikų vestuvėse nenorėčiau matyti, nebent būtų laaabai ramus  biggrin.gif  na, ir dar atsižvelgčiau į situaciją, jei nėra kam pabūti su juo  ax.gif

ne mane pakviete butent i vestuves su vaiku (ne dabar pries kelis metus)..... bet jeigu butu kviete be vaiko buciau nejusi, nes neturejau kur palikti del priezasciu
1. Seneliai gyvena uz 230 km
2. svetimiems zmonem ar draugam vaiko palikti nenoriu (nenoriu uzkrauti jo visam savaitgaliui, o apie svetimus zmones kuri pagal skelbima kvieti savaitgaliui palikti vaika blink.gif )
3. Jeigu vaikas mano butu toks kur viska griebia nuo stalo ima kaprizijasi ir rekia, kad ir kvieciama su vaiku buciau atsisakiusi eiti wink.gif ......

(cia pagal mmergytes pavyzdi suvardijau)

praseme vaikui atskiru porciju neuzsakineti... na bet jaunuju valia....

Beje tais metais buvo dar vienos vestuves..... tada situacija buvo kitokia ir turejome kur padeti vaika, todel jo nesivedeme ...... (niekas neprase, dareme taip kaip aplinkybes susideliojo). taigi ....

Papildyta:
QUOTE(dydy88 @ 2009 06 01, 14:01)
na jei nera kam palikt tai zinoma kitos iseities nera kaip nedalyvaut.beje jusu vaikas dar ganetinai mazas.
bet kai vakai buna nuo kokiu nuo 6 iki 15 metu ir dar sakoma kad nera kur palikt tai kazkaip jau nezinau.va cia gal labiau "uodegom" pavadinciau (vel persiprasau visu) tuomet tai tikrai tik tevu ambicijos veikia o ne sveikas protas.

ok analogiska situacija ir vaikui 6 metai...... tada bobutei i kaima, viena namie savaitgaliui ar pan. ?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 06 01, 15:02)
ok analogiska situacija ir vaikui 6 metai...... tada bobutei i kaima, viena namie savaitgaliui ar pan. ?

na man 6 metu vaikas ne toks jau ir mazas.visas pirmokas.nereikia jam jau tiek daug prieziuros kaip 2 metu vaikui.o su bobute pilnai gali pabuti ir nematau bedos cia su tokiu vaiku.vienas likti tai dar per mazas bet su seneliais tai pats tas. mirksiukas.gif
beje pati priziurejau 5 metu drauges meraite kai ji su vyru ejo i vestuves.ir anokio vargo nebuvo su tuo vaiku viena naktele pernakvot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dydy88: 01 birželio 2009 - 14:10
QUOTE(dydy88 @ 2009 06 01, 14:07)
na man 6 metu vaikas ne toks jau ir mazas.visas pirmokas.nereikia jam jau tiek daug prieziuros kaip 2 metu vaikui.o su bobute pilnai gali pabuti ir nematau bedos cia su tokiu vaiku.vienas likti tai dar per mazas bet su seneliais tai pats tas. mirksiukas.gif
beje pati priziurejau 5 metu drauges meraite kai ji su vyru ejo i vestuves.ir anokio vargo nebuvo su tuo vaiku viena naktele pernakvot.

nu bobute bobutei nelygu..... vienai gal ir palikciau, savo bobutei ir vyresnes nepalikciau wink.gif ...... vienu zodziu buna visokiu situaciju ir kategoriskumu negali buti nei vienoje puseje, kartais is tiesu kai kvieti 4 asmenu seima o vaikai 15 metu, gaunasi netgi ne vaikai (sveciu dvigubeja) nors tevams jokio rupescio vestuvese, nieko nenuvers ir t.t. biggrin.gif biggrin.gif ..... . bet velgi draugai tokiu metu vaiku gal dar neturi...... jeigu tai pusbroliai ir pusseseres negi nekvieciat? ir negi visi vaikus vezasi?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 06 01, 15:34)
nu bobute bobutei nelygu.....  vienai gal ir palikciau, savo bobutei ir vyresnes nepalikciau wink.gif ...... vienu zodziu buna visokiu situaciju ir kategoriskumu negali buti nei vienoje puseje, kartais is tiesu kai kvieti 4 asmenu seima o vaikai 15 metu, gaunasi netgi ne vaikai (sveciu dvigubeja) nors tevams jokio rupescio vestuvese, nieko nenuvers ir t.t.  biggrin.gif  biggrin.gif ..... . bet velgi draugai tokiu metu vaiku gal dar neturi...... jeigu tai pusbroliai ir pusseseres negi nekvieciat? ir negi visi vaikus vezasi?

Man kaip tik paprasciau atrodo, kai tevai atsiveza 5-10 metu vaika nei kad 1-2 metuku kudikeli ax.gif Ir cia as diskutavau apie didesnius, bent 5 metu vaikus, net nepagalvojau, kad tokius mazucius (iki poros metuku) kas nors i vestuves vezasi mastau.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievune: 01 birželio 2009 - 15:16
QUOTE(chile0 @ 2009 05 29, 13:52)
As puikiai suprantu tevelius, kada nera kur palikti vaikuciu>
Ir jei jauniesiems tu teveliu dalyvavimas tikrai svarbesnis uz nora vestuves suorganizuoti be vaikuciu, manau protinga pora tikrai nepriestaraus, bet noreciau pabrezti kada nera kur palikti.

Mane si diskusija uzkabino tada, kai MB pussesere, prie musu akiu net jos tetai siulant paziureti vaikucius, uzsispyre, kad nedalyvaus vestuvese is viso jei be vaiku, nes JOS nuomone vestuvese turi buti vaikai..

Mano pirma reakcija buvo naturali, vestuves visgi ne JOS o MANO ir as sprendziu (na cia pamirskim kuriam laikui MB, kad ir jo vestuves hihihi.gif ) kokios turi buti vestuves.

Esu pakankamai lanksti, buna gyvenime kada situacija keiciasi ir turi reaguoti kitaip nei noretum, bet kada atsiranda VIEN PRINCIPAI, negaliu "atsukt zando"...  schmoll.gif
Papildyta:
Beje, balius restorane nuo 19.30 iki 24val.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Isiterpsiu ir as i jusu pokalbi... Rugpjucio 1 bus MB seses vestuves... Auginam dukryte, kuriai tuo metu nebus ne puses metu. Kviecia be jos unsure.gif kaip tycia mano mamos nebus Lietuvoje, taigi nebus kas paziuri mazyle verysad.gif ka pasiulytumet tokiu atveju daryti? samdyti aukle? ar nepermaza ji tam? is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunelle @ 2009 06 03, 10:00)
Isiterpsiu ir as i jusu pokalbi... Rugpjucio 1 bus MB seses vestuves... Auginam dukryte, kuriai tuo metu nebus ne puses metu. Kviecia be jos unsure.gif  kaip tycia mano mamos nebus Lietuvoje, taigi nebus kas paziuri mazyle verysad.gif ka pasiulytumet tokiu atveju daryti? samdyti aukle? ar nepermaza ji tam? is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif

o taip greitai rasit patikima zmogu? unsure.gif
Atsakyti
Nezinau verysad.gif gimines patys vestuvese dalyvaus, o aukliu paieskoj as zalia blush2.gif tai ir nezinau ar pradeti dabar kokios ieskoti ar ka daryti... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunelle @ 2009 06 03, 09:22)
Nezinau verysad.gif  gimines patys vestuvese dalyvaus, o aukliu paieskoj as zalia blush2.gif tai ir nezinau ar pradeti dabar kokios ieskoti ar ka daryti... g.gif  blush2.gif

o jeigu tik i baznycia nueiti pasveikinti o jau vakare nedalyvauti.... mano akimis ziurint vis tik vaikas per mazas palikti su aukle g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunelle @ 2009 06 03, 10:22)
Nezinau verysad.gif  gimines patys vestuvese dalyvaus, o aukliu paieskoj as zalia blush2.gif tai ir nezinau ar pradeti dabar kokios ieskoti ar ka daryti... g.gif  blush2.gif

gal kokia patikima kaimyne turit?
Atsakyti
QUOTE(Jaunelle @ 2009 06 03, 10:00)
Isiterpsiu ir as i jusu pokalbi... Rugpjucio 1 bus MB seses vestuves... Auginam dukryte, kuriai tuo metu nebus ne puses metu. Kviecia be jos unsure.gif  kaip tycia mano mamos nebus Lietuvoje, taigi nebus kas paziuri mazyle verysad.gif ka pasiulytumet tokiu atveju daryti? samdyti aukle? ar nepermaza ji tam? is anksto dekoju uz patarimus 4u.gif

Pas mus vestuvese buvo panasi situacija, as nebuvau nurodziusi dalyvauti su vaikais ar be, bet po ju ir dar po keliu draugu vestuviu, suratau, kad gal but reikejo vis del to paprasyti dalyvauti be vaiku.

Mano puseseres mazyliui (mano krikstasuniui) tuo metu buvo trys menesiai, ji dar ji maitino, su vaiku dalyvavo baznycioj, o i svente atvyko be vaiko, paliko ji pas vyro broli su zmona, kadangi visi jos artimieji ir tevai irgi dalyvavo vestuvese. Viskas buvo labaii gerai, jie pabuvo iki 1 val, ir isvaziavo namo, o antra diena atvaziavo su vaiku, bet praktiskai visai nepasedejo prie stalo.
Ir zinau kad jei buciau kvietimuose parasiusi kad dalyvautu be vaiko, ji tikrai butu dalyvavusi.
Na nezinau kokia pas jus situacija, kaip sutarete su giminemis ir ar turite kazkokiu patikimu draugu, kurie galetu jums padeti sioje situacijoje. Beje ta pati mazyli, man jie buvo palike padaboti kai dalyvavo kitoje sventee, jam jau buvo 6 men., susitvarkiau be problemu.
Jei neturite kam palikti, tiesiog pasakykite kad nedalyvausite, na juk manau supras tikrai juk mazas labai vaikas, su juo dalyvauti kartu butu gana sudetinga.
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 06 03, 10:25)
o jeigu tik i baznycia nueiti pasveikinti o jau vakare nedalyvauti.... mano akimis ziurint vis tik vaikas per mazas palikti su aukle  g.gif  g.gif

tai kad mus pirsliais kviecia blink.gif nors norejau jusu patarimu naudotis ir tik baznycioj sudalyvauti...

QUOTE(slitka @ 2009 06 03, 10:26)
gal kokia patikima kaimyne turit?

Deja, bet buta nuomuojames tai kaimynu dar nelabai pazistam unsure.gif bet daugiausiai pencininkes cia gyvena, tai kazkaip nesinoretu joms vaika palikti...
Atsakyti