Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikai vestuvėse...

QUOTE(Saga @ 2009 06 01, 10:54)
o apie pagarba galima ir kitaip ta reikala isversti..... manes nuotaka negerbia prasydama nesivesti vaiku ir neleisdama rinktis lotuliukas.gif ...... gal as net neplanuoju vestis ju, bet nebutina man apie tai kalbeti kad mano vakai nepageidaujami, o gal neturiu kur palikti ir mane labai skaudina atrodo kveicia, ebt zino kad nebusiu nes zino mano situacija ir zino kad neturesiu kur vaiko padeti ir vis tiek neisiu..... is serijos, ai pakvieciam vis tiek neateis

na siuo atveju ne jus padeties seiminke ir ne jum sprest kas turi dalyvat sventej o kas ne. gal dar patarsit kuriuos svecius kvietis o kuriu ne taip jum dar didesne pagarba bus gal parodyta. lotuliukas.gif kviecia manau pacius brangiausius zmones, draugus.o vaikai kaip bebutu jums skaudu lieka vaikais ir eina antroje vietoje po jusu.ir nereikia tapatinti vaiku su savimi nes kaip ir minejau vaikai nera lygus suaugusiems.
na ir siaip gi turbut teko matyt ir zurnaluose ir per TV kai vyksta kokie pokyliai, baliai kai dalyvauja ivairaus plauko zmones.bet neteko matyt kad aitu i juos su vaikais.kazi kodel g.gif gi dalyvauja net vien pensininkai kuriu vaikai dideli visokiu buna, bet nesiveda. tai taip iseina nei vienas ten negerbia nei vieno kad vaiku nekviecia. arba viskas tiesiog labai elementaru, gal but tai ne vaiku balius ir jiems ten ne vieta.tiesiog reik atsirinkti kur galima su vaikais, kur nelabai ir juo labiau jei yra toks pageidavimas. nors man atrodo kad net to mineti nereikia nes ir taip akivaizdu kad vaikams suaugusiu baliuje nevieta.
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2009 06 01, 11:16)
na man atrodo kad ir taip aisku kad vaiku nekviecia kad ju ir nenori matyti savo sventeje.o i ta nenori ieina daugybe priezasciu ne vaiku balius, "kaip sveciams sunku, na nuotaku rupestis sveciais, kad jiems samgu butu kad jie neapsunkinti butu ziuredami vaikus" bei zinoma net labai svarbus finansinis aspektas

palikit patiems sveciams nuspresti sunku jiems ar ne, o ne sudeliokit uz juos..... jeigu jiems sunku jie nesives patys..... na su finansais sutinku..... jeigu biudzetas labai ribotas gal geriau be vaiku, negu skaiciuoti kas kiek i vokeli ides ...... bet prisidengti rupesciu nereiktu......

o kalbant apie prabangius pokylius kur rodo teko matyti zurnaluose ir per TV mes nekalbam...... o vestuvese kad ir prabangiuose vaiku vis delto buna..... jaunuju mazieji broliai, seses ..... broliu, sesiu vaikai ir pan....
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 06 01, 13:09)
vestuvese kad ir prabangiuose vaiku vis delto buna..... jaunuju mazieji broliai, seses ..... broliu, sesiu vaikai ir pan....

Nu bet ne visos gimines bei draugu... unsure.gif Nes tada ju susidaro daugiau nei puses sveciu skaiciaus! doh.gif
Atsakyti
palikit patiems sveciams nuspresti sunku jiems ar ne, o ne sudeliokit uz juos..... jeigu jiems sunku jie nesives patys..... na su finansais sutinku..... jeigu biudzetas labai ribotas gal geriau be vaiku, negu skaiciuoti kas kiek i vokeli ides ...... bet prisidengti rupesciu nereiktu......

o kalbant apie prabangius pokylius kur rodo teko matyti zurnaluose ir per TV mes nekalbam...... o vestuvese kad ir prabangiuose vaiku vis delto buna..... jaunuju mazieji broliai, seses ..... broliu, sesiu vaikai ir pan....

bet tai tarkim mano balius tai as ir sprendziu ka noriu matyt o ko ne.kodel tureciau leisti kazkam spresti uz mane.ir niekas kitas geriau nezinos nei as pati kokiais kriterijais ar motyvais as vadovaudamasi nusprendziau kad bus taip o ne kitaip.
na o isimciu visada galima rast. ir as neteigiu kad vaiku vestuvese niekada nebuna.taciau kaip ir paminejot paciu paciu artimiausiu zmoniu vaikus kurie dalyvauja vestuvese.o be to jei jaunieji nori vestuviu su vaikais tai ir valio vadinasi ju tokia valia. bet nepateisinu kai sveciai uzsimano teisiu sprest kas turi dalyvaut o kas ne.jei kviecia be vaiku vadinas taip reik.jei nenurodo kas turi ateit tada laikaus nuomones kad vaikams vizgi ten ne vieta. na o jei kviecia ir sako ateikit su vaikuciais na tokiu atveju is vis ner ka diskutuot.
tiesiog ka noriu pasakyt kad ne sveciams sprest kas turi dalyvaut baliuje, ir gerbt jaunuju tokia valia.
nes toks ispudis susidaro kad kai kurios net negali isivaizduot kad uodega galima kartais ir namie palikt ax.gif (na dabar dar gausiu uz si pasakyma lotuliukas.gif )
Atsakyti
palikit patiems sveciams nuspresti sunku jiems ar ne, o ne sudeliokit uz juos..... jeigu jiems sunku jie nesives patys.....

Taip, sveciai sprendzia patys: ar jie dalyvauja sventeje, ar ne. O jaunieji (ar bet kokio kito baliaus seimininkai) sprendzia patys, ka jie kviecia i svente, o ko ne bigsmile.gif
Atsakyti
jergau issakai zmogu snuomone,tai priimk ir kito,o dabar gauans taip,kad ir nuotakos siaubunes ir tevai isterikai doh.gif man pvz buvo idomu kodel trukdo vaikai,atsake ir ramu cool.gif jei mus kvies be vaiko-neisim visai,nes neturim galimybes jo niekur palikt,nes vestuves uz 200 km,nuo namu ax.gif jei vaikas netrukdys-valiooo 4u.gif ko ic ardytis,kviecia nekviecia.. doh.gif is pradziu palaikiau tevu pozicija,dabar lieku nuosaly,nes baisu kad uzmetys akmenimis,ar viena,ar kita puse..vaikai,gyvenkim draugiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 01, 12:51)
jergau issakai zmogu snuomone,tai priimk ir kito,o dabar gauans taip,kad ir nuotakos siaubunes ir tevai isterikai doh.gif  man pvz buvo idomu kodel trukdo vaikai,atsake ir ramu cool.gif  jei mus kvies be vaiko-neisim visai,nes neturim galimybes jo niekur palikt,nes vestuves uz 200 km,nuo namu ax.gif  jei vaikas netrukdys-valiooo 4u.gif  ko ic ardytis,kviecia nekviecia.. doh.gif  is pradziu palaikiau tevu pozicija,dabar lieku nuosaly,nes baisu kad uzmetys akmenimis,ar viena,ar kita puse..vaikai,gyvenkim draugiskai 4u.gif

o kodel nenori "uodegos" namie palikti? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 06 01, 14:26)
o kodel nenori "uodegos" namie palikti?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kazkaip nelogiska butu dar ne 2 metu neturinti vaika palikti viena namie, tau neatrodo taip? g.gif
Nes kiek supratau, kad nera kas ji priziuretu! tongue.gif
Atsakyti
nepalieku,nes:
1.vestuves uz 200km,tikrai negaleciau vaiko palikt visam savaitgaliui uz tokiu km,nes kazkam nutikus,neprileksiu per valanda doh.gif

2.ten kur vestuves,gyvena mociute kuriai 82 metai,nejaugi paliksiu jai doh.gif

3.negaliu palikt bet kam,kuris vaika mato per metus du kartus 4u.gif

be to,tai netas vaikas,kuri s kelia triuksma viesoj vietoj,ar meto nuo stalu viska,jei taip butu,patys net ir su leidimu vestis neitume 4u.gif

beje,musu vaikas ,ne uodega schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 01, 13:34)
nepalieku,nes:
1.vestuves uz 200km,tikrai negaleciau vaiko palikt visam savaitgaliui uz tokiu km,nes kazkam nutikus,neprileksiu per valanda doh.gif

be to,tai netas vaikas,kuri s kelia triuksma viesoj vietoj,ar meto nuo stalu viska,jei taip butu,patys net ir su leidimu vestis neitume 4u.gif 

beje,musu vaikas ,ne uodega schmoll.gif  4u.gif

niu va atsakymas kai kam mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(dydy88 @ 2009 06 01, 12:31)
nes toks ispudis susidaro kad kai kurios net negali isivaizduot kad uodega galima kartais ir  namie palikt ax.gif  (na dabar dar gausiu uz si pasakyma lotuliukas.gif )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saga: 01 birželio 2009 - 13:38
QUOTE(Saga @ 2009 06 01, 11:14)
...

panašu, kad paaiškėjo viso šito putojimosi priežastis: negalėsit sudalyvauti draugės vestuvėse, nes paprašė ateiti be vaikų, o jūs neturite kur palikti rolleyes.gif
labai primenat vieną mano draugę, kurios net nepakviečiau į mūsų šventę dėl charakterio ypatybių, labai panašias pastebiu jumyse - amžinas puolimas, visi neteisūs, tik aš viena teisi, mane visi skriaudžia, nesupranta... o, siaubeli doh.gif
Papildyta:
vaikų būna labai skirtingų. Neseniai buvau gimtadienyje, kavinėje, kur dalyvavo ir 2 vaikai, berniukai.... būtent po to gimtadienio supratau, kad vaikų vestuvėse nenorėčiau matyti, nebent būtų laaabai ramus biggrin.gif na, ir dar atsižvelgčiau į situaciją, jei nėra kam pabūti su juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 01, 14:34)
nepalieku,nes:

beje,musu vaikas ,ne uodega schmoll.gif  4u.gif

na jei nera kam palikt tai zinoma kitos iseities nera kaip nedalyvaut.beje jusu vaikas dar ganetinai mazas.
bet kai vakai buna nuo kokiu nuo 6 iki 15 metu ir dar sakoma kad nera kur palikt tai kazkaip jau nezinau.va cia gal labiau "uodegom" pavadinciau (vel persiprasau visu) tuomet tai tikrai tik tevu ambicijos veikia o ne sveikas protas.
Atsakyti