QUOTE(Saga @ 2009 06 01, 10:54)
o apie pagarba galima ir kitaip ta reikala isversti..... manes nuotaka negerbia prasydama nesivesti vaiku ir neleisdama rinktis ...... gal as net neplanuoju vestis ju, bet nebutina man apie tai kalbeti kad mano vakai nepageidaujami, o gal neturiu kur palikti ir mane labai skaudina atrodo kveicia, ebt zino kad nebusiu nes zino mano situacija ir zino kad neturesiu kur vaiko padeti ir vis tiek neisiu..... is serijos, ai pakvieciam vis tiek neateis
na siuo atveju ne jus padeties seiminke ir ne jum sprest kas turi dalyvat sventej o kas ne. gal dar patarsit kuriuos svecius kvietis o kuriu ne taip jum dar didesne pagarba bus gal parodyta. kviecia manau pacius brangiausius zmones, draugus.o vaikai kaip bebutu jums skaudu lieka vaikais ir eina antroje vietoje po jusu.ir nereikia tapatinti vaiku su savimi nes kaip ir minejau vaikai nera lygus suaugusiems.
na ir siaip gi turbut teko matyt ir zurnaluose ir per TV kai vyksta kokie pokyliai, baliai kai dalyvauja ivairaus plauko zmones.bet neteko matyt kad aitu i juos su vaikais.kazi kodel gi dalyvauja net vien pensininkai kuriu vaikai dideli visokiu buna, bet nesiveda. tai taip iseina nei vienas ten negerbia nei vieno kad vaiku nekviecia. arba viskas tiesiog labai elementaru, gal but tai ne vaiku balius ir jiems ten ne vieta.tiesiog reik atsirinkti kur galima su vaikais, kur nelabai ir juo labiau jei yra toks pageidavimas. nors man atrodo kad net to mineti nereikia nes ir taip akivaizdu kad vaikams suaugusiu baliuje nevieta.