Na as tai tik uz TU i mama ar teti. O jau tetas dezius tai noreciau kad kreiptusi JUS
Tiktai Tu.
as tai tik uz TU
Zinoma "TU"
As pati kreipiuosi i tevus "Tu", mano vaikai taip pat kreipiasi i savo tevus "Tu".
Man labai keista , kai vaikai tevams sako "Jus". Sis kreipinys juk naudojamas, kai kalbama su nepazistamais zmonemis. O juk kai artimiau pabendrauji, susidraugauji, tai sakai"TU".
As uz tai kad tevai butu vaiku draugai ir sakytu drasiai "TU".
Man labai keista , kai vaikai tevams sako "Jus". Sis kreipinys juk naudojamas, kai kalbama su nepazistamais zmonemis. O juk kai artimiau pabendrauji, susidraugauji, tai sakai"TU".
As uz tai kad tevai butu vaiku draugai ir sakytu drasiai "TU".
Aš tik už TU. JŪS tikrai atrodo šaltas kreipinys, kaip į svetimą žmogų
Na tik Tu. Mum net mokykloj mokytoja pasakojo (Pradinese klasese), kad tevai yra patys artimiausi zmones ir i jios reiakia kreiptis tu, o jau i tetas ir dedes Jus.
Mano drauge iki siol negali mamai atleisti, kad liepe nuo mazens i tevus kreiptis Jus. Na ir nera tarp ju siltu santykiu tik oficialumas. Sake, kad savo vaikui tokios nesamones nepadarys.
Mano drauge iki siol negali mamai atleisti, kad liepe nuo mazens i tevus kreiptis Jus. Na ir nera tarp ju siltu santykiu tik oficialumas. Sake, kad savo vaikui tokios nesamones nepadarys.
Mano nuomone - TU. Musu vaikai taip ir kreipiasi.
Vyras savo motinai sako Jus.
Vyras savo motinai sako Jus.
As tik uz "TU",taip i rkreipiasi Vat o mes seserys visos sakom i tevusa "JUS",nes taip buvom isaukletos nuo kudikystes,tai nesivercia kitaip liezuvis bet skamba tikrai juokingai...Kazkada tetes mama taip liepe kreiptis i tevus
Tu. Jūs kreipiamasi į labiau nepažįstamus ir vyresnius žmones.
Žinoma "tu" .