Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu" ar "Jūs"? Kaip kreiptis į tėvus?

Na as tai tik uz TU i mama ar teti. O jau tetas dezius tai noreciau kad kreiptusi JUS
Atsakyti
Tiktai Tu. 4u.gif
Atsakyti
as tai tik uz TU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jekaterina.s @ 2009 08 18, 13:18)
as tai tik uz TU smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as irgi taip manau 4u.gif
Atsakyti
Zinoma "TU"
Atsakyti
As pati kreipiuosi i tevus "Tu", mano vaikai taip pat kreipiasi i savo tevus "Tu".
Man labai keista , kai vaikai tevams sako "Jus". Sis kreipinys juk naudojamas, kai kalbama su nepazistamais zmonemis. O juk kai artimiau pabendrauji, susidraugauji, tai sakai"TU".
As uz tai kad tevai butu vaiku draugai ir sakytu drasiai "TU". 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Aš tik už TU. JŪS tikrai atrodo šaltas kreipinys, kaip į svetimą žmogų rolleyes.gif
Atsakyti
Na tik Tu. Mum net mokykloj mokytoja pasakojo (Pradinese klasese), kad tevai yra patys artimiausi zmones ir i jios reiakia kreiptis tu, o jau i tetas ir dedes Jus.
Mano drauge iki siol negali mamai atleisti, kad liepe nuo mazens i tevus kreiptis Jus. Na ir nera tarp ju siltu santykiu tik oficialumas. Sake, kad savo vaikui tokios nesamones nepadarys.
Atsakyti
Mano nuomone - TU. Musu vaikai taip ir kreipiasi.
Vyras savo motinai sako Jus.
Atsakyti
As tik uz "TU",taip i rkreipiasi smile.gif Vat o mes seserys visos sakom i tevusa "JUS",nes taip buvom isaukletos nuo kudikystes,tai nesivercia kitaip liezuvis doh.gif bet skamba tikrai juokingai...Kazkada tetes mama taip liepe kreiptis i tevus doh.gif
Atsakyti
Tu. 4u.gif Jūs kreipiamasi į labiau nepažįstamus ir vyresnius žmones. ax.gif
Atsakyti
Žinoma "tu" smile.gif .
Atsakyti