Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu" ar "Jūs"? Kaip kreiptis į tėvus?

tiktais Tu. i tetas, dedes, senelius ir siaip kitokius gimines ir artimuosius - Jus, arba kaip jie to nori. buna juk kartais patys praso vadinti Tu, kad nesijaustu labai susene biggrin.gif bet i mama ir teti - tu.
Atsakyti
Tiktai Tu, jokiu Jus schmoll.gif
Atsakyti
i savo tevus TU o i vyro tevus JUS vyras i savo tevus irgi JUS kreipiasi laabai buvo keista vaikai mano i jos dar TU kreipiasi o jo sesers vaikai JUS ax.gif
Atsakyti
i savo tevus Jus, o maniske man sako tu 4u.gif
Atsakyti
o as nemokinau dukrytes, kai mazesne buvo tai visiems TUjino, o dabar tai jau skyria pati, kad vyresnems reikia sakyt Jus, o mamai ir tetei - tu. Bet kartais zaidimo forma ir mums sako -Jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inpo @ 2009 04 28, 11:12)
Kreipiasi Tu, kitaip ir neisivaizduociau. Turiu drauge, kuri i savo tevus kreipiasi jus, tai man taip keistai atrodo, lyg kalbetu su svetimu zmogum  schmoll.gif

pritariu,man net juokingai atrodytų gryžta vaikas ir sako JŪS,kaip svetimam unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
I savo tevus kreipiuosi TU. smile.gif
JUS atrodo labai saltai artimiausiems zmonems sakyti..
Atsakyti
Labutis
Į vyro tėvus - tik JŪS, į savo tėvus - TU. Analogiškai bus ir su mano vaikais
Atsakyti
na o mano vaikas tai visaip tai vardu tai mama.. TUjina.. 4u.gif o aš į tėvus kreipiuosi taip: Į mama Tu.. o Į tėtį Jūs smile.gif
Atsakyti
Tu ir ne kitaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granta: 08 gegužės 2009 - 18:02
as irgi uz zodi Tu, Jus kazkaip keista butu, jei taip i mane kreiptusi... g.gif
Atsakyti
maniske siuo metu dar visus tujina smile.gif bet niekada nenoreciau kad man sakytu jus schmoll.gif
Atsakyti