Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu" ar "Jūs"? Kaip kreiptis į tėvus?

mes sakome Tu,nenoreciau,kad mano vaikai kreiptusi i tevus Jus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2011 02 11, 11:43)

drinks_cheers.gif Ir aš nenorėčiau, kad kreiptųsi "Jūs" smile.gif
Atsakyti
as irgi nenoreciau kad mano vaikas kreptusi i mane jus, kazkaip labai oficialu, geriau tu thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat uz tai, kad vaikai i tevus kreiptusi "TU". pas mus seimoje i vienus senelius kreipiamasi "TU", i kitus - "JUS". vaikams labai sunku susivokti... verysad.gif
Atsakyti
Man priimtina tiktai "TU" kreiptis į tėvus. Pamenu vaikystėje į senelius kreipdavomės "JŪS, o kiti giminaičiai pusbroliai, pusseserės kreipdavosi "TU" ir man būdavo mistika visas šitas reikalas doh.gif
Atsakyti
Tas "JŪS" fui fui kaip šaltai skamba schmoll.gif
Atsakyti
Netgi vaikiskos daineles visos su ,,tu,,. Tau mano , mamyte, graziausi graziausi ziedai,, smile.gif ......
Atsakyti
pa mus visoje gimineje,vaikai i tevus kreipiasi "TU".ir aš noriu,kad kreiptusi "TU" 4u.gif
Atsakyti
tiktais Tu... ir i tevus ir i senelius...man tas oficialumas,nelabai... blush2.gif
vaikysteje drauga turejau,kuris i mama kreipdavosi Jus,tai man kazkaip net pasirode,kad jie svetimo kzkokie... unsure.gif nors siaip tai ju santykiai labai silti buvo,netgi labai....bet va ausi rezia tas Jus nors tu ka.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2011 02 22, 19:00)
drinks_cheers.gif  Ir aš nenorėčiau, kad kreiptųsi "Jūs" smile.gif

Prisidedu ir as prie Jusu:) Man net baisu kai vaikuciai i tevelius kreipiasi Jus. Kazkaip atrodo, kad tada labai svetimi yra tevai ir vaikai.
Atsakyti
Man "Jūs" atrodo labai svetima ir šalta... schmoll.gif Neįsivaizduoju, kaip jausčiausi, jei vaikai į mane kreiptųsi "Jūs". Nepriimtina man smile.gif
Atsakyti
cia kaip kas ipranta. pas mane seimoej buvo "tu",todel ir mano seimoje yra "tu"
Atsakyti