Matyt tai priklauso kaip įprasta toje šeimoje kur užaugai. Bet man tikrai tai niekad nebuvo problema.
QUOTE(Nireglina @ 2009 04 27, 19:19)
Tu. Nenorėčiau, kad mano vaikai į mane kreiptųsi Jūs. Kažkaip šalta ir svetima.
Su jumis
As tai nenoreciau,kad i mane vaikas kreiptusi Tu. Nieko tokio kaip vaikas kreipiasi i tevus Jus ,jeigu jisai taip nori,bet is salies atrodo ,kad ju santykiai salti,nors istikruju buna priesingai.Turiu vyra kuris i savo tevus kreipiasi Jus ,man is pradziu buvo labai keista,bet po to pripratau,bet jis pas taip nusprende i juos kreiptis,tevai jo neverte,bet ju santykiai tikrai geri
Tiktai TU
mano mazylis i mane kreipiasi "tu", net nenoreciau kad kreiptusi "jus", man "jus" kreipinys, yra i svetima arba vyresnio amziaus zmogu
as uz kad vaikas pats nusprestu, kaip kreiptis
Kaip elgsis su vaiku taip ir vadins
QUOTE(adiav @ 2009 05 01, 23:46)
Mano mazasis kartais vadina vardu, kartais mama, o kartais tu..nematau nieko blogo. Siaip vaikui noreciau visada buti drauge kuria galetu pasitiketi ir viska ispasakoti.
o man svetima vadinti tevus vardais taip kaip ir Jus as mes savo vaikams esam mama ir tetis, na tik kartais is mandrumo pavadina vardu
Äs tik uz "TU"
ir pati i savo tevus taip kreipiuosi ir noreciau kad mano vaikas taip kreiptusi
ir pati i savo tevus taip kreipiuosi ir noreciau kad mano vaikas taip kreiptusi
as i savo mama kreipiuosi tu ir vaikai mano mane saukia tu.Nieko pries neturiu tiem kurie kreipiasi jus, na jei jiem taip geriau tai tegul ir kreipiasi jus, kai mokinausi, viena klasioke kreipesi i tevus jus, tai man laaabai juokinga buvo
Mano vienos drauges vaikas ja vadina vardu tai is sono ziurint nelabai graziai atrodo,kitas zmogus pamates pagalvoja kad ji visai ne jo mama