Žinoma tik "TU".. Jūs- man skamba kaip bendautum su svetimu žmogumi, o juk čia tėvai, vaikai - patys brangiausi ir artimiausi....
QUOTE(daliosss @ 2010 05 06, 10:00)
Tik TU. O šiaip mus visada vadina mamyte ir tėli. Šiltesnis bendravimas kai bendrauji vienodam lygyje. Vaikui reikia būti ne tik tėvais, bet ir draugu.
Visiskai pritariu, nes jei vaikas vadina Jus, man labai oficialiai skamba, o tevai, paantrinsiu, turi buti taipogi ir draugai
Tik TU, nes mes savo mažyliams turime būti ir draugais, o į draugus ir mes nesikreipiame JŪS
Tu, tu ir dar karta tu!
Tik tai Tu. Tas pat liecia ir mociutes, bei senelius. Nieko nera mieliau, kai vadina Mamyte Ir tai be prievartos, vienu metu vadino mama, dabar vel mamyte, vis 'pasitaiso', jei pasako mama As i savo mamyte iki siol kreipiuosiu "mamyte", man tai zymiai siltesnis zodis nei jus
QUOTE(Cristata @ 2010 05 14, 10:49)
Tiktai TU. Jus per daug saltai skamba.
i mane ir vyra vaikai kreipiasi tu bet dazniausiai vadina mamyte ir teveli juk tai taip miela jei pradetu kreiptis jus jausciausi lyg kreipiasi kaip i svetima zmogu o as svetima nenoriu buti
"TU"
QUOTE(paulauske @ 2010 05 05, 18:12)
Žinoma tik "TU".. Jūs- man skamba kaip bendautum su svetimu žmogumi, o juk čia tėvai, vaikai - patys brangiausi ir artimiausi....
pritariu 100% tik ''TU''