Tevams tik TU.Gal ir daugiau pagarbos sakant JUS,bet man tai saltai skamba.O tu daug siltesnis,artimesnis pavadinimas.
QUOTE(dvija @ 2010 02 04, 16:45)
Tevams tik TU.Gal ir daugiau pagarbos sakant JUS,bet man tai saltai skamba.O tu daug siltesnis,artimesnis pavadinimas.
Visiškai pritariu
cia akmens amziuje kalbejo tevams jus.cia siaip tai is pagarbos,bet lyg tevai butu svetimi.tu tu ir tu
Žinoma tu
Kai vaikas buvau i teti kreipiausi Jus,gal todel,kad negyvenom kartu. Dabar i tevelius kreipiuosi tiktai Tu
man taip pat nepatiktu jei vaikai kreiptusi JUS... kazkaip saltai skamba..suprantu kai dedem ar tetom sako JUS-tai grazu ir rodoma siokia tokia pagarba.... o tevai-patys artimiausi zmones,kazkaip pas mus nepriimtina...
cia ne i tema....
vaidule66, kazkaip netycia atkreipiau i tavo vaikuciu vardus Mano vyriausia ir Gabija,vidurinioji-Kamile....
cia ne i tema....
vaidule66, kazkaip netycia atkreipiau i tavo vaikuciu vardus Mano vyriausia ir Gabija,vidurinioji-Kamile....
Man tai negrazu kai vaikas i tevu kreipiasi JUS.... Kazkaip jau per daug oficialiai skamba. Manau tevai turi buti draugai vaikams, o i drauga "JUS" tikrai nesikreipiam
mano draugė mamą vadina mama, bet tėtį... vardu. neikada neesu iš jos girdėjusi 'mano tėtis', 'mano tėvas' ar kažkas panašaus.
o aš į tėvus kreipiuosi tu, į krikšto tėvus taipogi, bet į senelius Jūs, maža taip kreipdavaus ir dabar. gal dėl to, kad jie iš tėčio pusės ir mama irgi į juos kreipias jūs
o aš į tėvus kreipiuosi tu, į krikšto tėvus taipogi, bet į senelius Jūs, maža taip kreipdavaus ir dabar. gal dėl to, kad jie iš tėčio pusės ir mama irgi į juos kreipias jūs
man tai keista kazkaip butu i teva ar mama kreiptis JUS,kazkaip kaip i svetima zmogu as tik tu kreipiuosi
Tu ir tiktai tu !