Įkraunama...
Įkraunama...

"Tu" ar "Jūs"? Kaip kreiptis į tėvus?

Tevams tik TU.Gal ir daugiau pagarbos sakant JUS,bet man tai saltai skamba.O tu daug siltesnis,artimesnis pavadinimas.
Atsakyti
QUOTE(dvija @ 2010 02 04, 16:45)
Tevams tik TU.Gal ir daugiau pagarbos sakant JUS,bet man tai saltai skamba.O tu daug siltesnis,artimesnis pavadinimas.

Visiškai pritariu 4u.gif
Atsakyti
cia akmens amziuje kalbejo tevams jus.cia siaip tai is pagarbos,bet lyg tevai butu svetimi.tu tu ir tu biggrin.gif
Atsakyti
Žinoma tu smile.gif
Atsakyti
Kai vaikas buvau i teti kreipiausi Jus,gal todel,kad negyvenom kartu. Dabar i tevelius kreipiuosi tiktai Tu rolleyes.gif
Atsakyti
man taip pat nepatiktu jei vaikai kreiptusi JUS... kazkaip saltai skamba..suprantu kai dedem ar tetom sako JUS-tai grazu ir rodoma siokia tokia pagarba.... o tevai-patys artimiausi zmones,kazkaip pas mus nepriimtina... schmoll.gif

cia ne i tema.... 4u.gif tongue.gif lotuliukas.gif
vaidule66, kazkaip netycia atkreipiau i tavo vaikuciu vardus lotuliukas.gif Mano vyriausia ir Gabija,vidurinioji-Kamile.... thumbup.gif
Atsakyti
vaidule66, kazkaip netycia atkreipiau i tavo vaikuciu vardus lotuliukas.gif Mano vyriausia ir Gabija,vidurinioji-Kamile.... thumbup.gif

sunglasses2.gif
Atsakyti
Turiu pažįstamų ir artimųjų rate žmonių kurie į tėvus kreipiasi tik JŪS, bet aš pati kreipiuosi tik TU,nes kitaip tiesiog neįsivaizduoju ...
Atsakyti
Man tai negrazu kai vaikas i tevu kreipiasi JUS.... Kazkaip jau per daug oficialiai skamba. Manau tevai turi buti draugai vaikams, o i drauga "JUS" tikrai nesikreipiam 4u.gif
Atsakyti
mano draugė mamą vadina mama, bet tėtį... vardu. neikada neesu iš jos girdėjusi 'mano tėtis', 'mano tėvas' ar kažkas panašaus. g.gif
o aš į tėvus kreipiuosi tu, į krikšto tėvus taipogi, bet į senelius Jūs, maža taip kreipdavaus ir dabar. gal dėl to, kad jie iš tėčio pusės ir mama irgi į juos kreipias jūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilivit4u: 21 vasario 2010 - 10:45
man tai keista kazkaip butu i teva ar mama kreiptis JUS,kazkaip kaip i svetima zmogu rolleyes.gif as tik tu kreipiuosi smile.gif
Atsakyti
Tu ir tiktai tu !
Atsakyti