Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos anytoms :)

QUOTE(rutt @ 2005 08 30, 15:46)
Neradau temos apie tai, ką dovanojate savo esamoms/būsimoms anytoms  biggrin.gif Už poros mėnesiuku ir maniškio mamos gimtadienis, tai manau, visai aktualu būtų išgirsti, ką būtų galima jai padovanoti  g.gif Pati esu dovanojusi knygą (žinojau, kad jos nori), vazą (graži buvo, bet tikriausiai neįtikau, nes po kažkiek laiko kažkur dingo  doh.gifsmile.gif

Dovanoju brangaus brendzio,prabangiu saldainiu ir geliu thumbup.gif
Atsakyti
galima padovanoti siuvineta ranksluosti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamesa: 07 gegužės 2009 - 21:33
QUOTE(syri @ 2009 04 13, 20:12)
Kaip suprantu, apsistojo ties LEGENDA. Patogi vieta, protinga kaina, muzikantai  smile.gif . Žiūrėsiu, kaip ten bus  ax.gif Jei bus koks "netikėtumas" ( o ko tik nesu prisklausiusi  doh.gif ), būtinai pasipasakosiu, kad niekam nepasikartotų...
Bet reikia tikėtis, kad bus linksma ir gražu  cool.gif .

Na kaip praėjo balius? Man irgi aktualu. Manoji nori šauniai, pigiai, skaniai ir linksmai smile.gif
Atsakyti
as padovanojau ilga platu miksta salika is moherio ir didele puokste geliu 4u.gif
anyta buvo laiminga ir nesioja sali... rolleyes.gif
Atsakyti
mano anyta jubiliejus svencia kavinese-pasikviecia kiek jai reikia sveciu,draugu,uzsisako ka nori,taip kad patarti sudetinga-kaip geidzia sirdis taip ir sveskite savo jubilieju... drinks_cheers.gif
Atsakyti
paskutinio gimtadienio proga savo anytai nupirkau remelius medi,kur ant stovo susikabina lapeliai su nuotraukytem:) padariau jai artimiausiu ir brangiausiu zmoniu nuotraukas,sudejau i vidu ir padovanau:) labai liko patenkinta net ir dabar atsidziaugti negali, rodo visiems, kam tik gali parodyti lotuliukas.gif dar sulaukiau pagyrimo uz isradinguma ir sumanuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrėja @ 2009 05 09, 12:05)
Na kaip praėjo balius? Man irgi aktualu. Manoji nori šauniai, pigiai, skaniai ir linksmai smile.gif

Manau, ji buvo patenkinta. Buvo skanu (Kaip visada - per daug maisto, bet viskas buvo supakuota ir "išvažiavo" namo, kur dar 2 dienas svetelius maitino), sąlyginai pigu, o kadangi 90% svečių buvo anytos bendraamžiai ir vyresni, tai turbūt ir smagu hihihi.gif

Žodžiu, ir aš ten buvau, alų midų gėriau, burnoj neturėjau biggrin.gif, bet tai ne ta vieta, kad norėčiau ten švęsti dar ir dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 20 gegužės 2009 - 23:15
ziurint kokia ta anyta mirksiukas.gif
Atsakyti
na manau kartais geraiu uz tuos pinigus isvaziuoti i kelione kur mirksiukas.gif
Atsakyti
Artėja anytos gimtadienis. Dovanosim piniginę, gal nelabai originalu, bet užtat praktiška ax.gif
Atsakyti
As tai anytai dovanoju visada koki mezgini. Ji tokia patenkinta buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renatukasss @ 2009 05 26, 15:23)
na manau kartais geraiu uz tuos pinigus isvaziuoti i kelione kur mirksiukas.gif

ir mes kur tik nesiųlėm, pradedant kruizais, baigiant sanatorijomis doh.gif - norėjo šventės visai giminei (griežtai) ir gavo rolleyes.gif
Atsakyti