Aš visuomet prieš gimtadienį pasižiūriu ko jai trūksta, tai ta ir nuperkam.
per paskutinį gimtadienį savo būsimai anytai dovanojau dieninį ir naktinį veido kremus brandžiai odai
QUOTE(acotra @ 2006 08 02, 09:48)
O ka padovanot anytai 50-čio proga, kuri gyvena Londone? kremuku ar puodu nenupirksi
Silta chalata,tapkes ir vibratoriu
QUOTE(bugen @ 2006 08 02, 12:13)
Silta chalata,tapkes ir vibratoriu
Na tu čia tikiuosi su humoru parašei, bet tai, kad man rimtai kažka reikai ne juokas. 50-mete tai ne kokia nukvakus boba, kuri vyro jau negali turėti ir iki pilnos laimės jai tik trūksta, kad marti tapkes su chalatu padovanotų
Manau, kad nebloga dovana būtų bilietai į teatrą ar koncertą. Dažnai jau jos nelabai ką mato, namie užsisėdėjusios arba finansai neleidžia,tai būtų puiki proga pasižmonėti, na, o jei yra galimybė, tai ir visą abonementą galima nupirkti pvz. į Kongresų rūmus.
Musu seimoje vyras visada sugalvoja ka dovanot vistiek geriau ja pazista:) nors jam irgi problema isrinkt dovaja jai:)
mes dazniausiai dovanojame kveplus esame ir mobilu padovanoja, taip pat "pledus' , patalyniu komplektu
Pavydžiu jums merginos gerų anytų Aš tai iš mandagumo gelių nuperku-kaip tokiai skūpailai manau per akis Iš jos net tų pačių gėlų negaunu
Mes šiemet padovanojom anūkės dažais nupiešta portretą - liko patenkinta