Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos anytoms :)

Aš visuomet prieš gimtadienį pasižiūriu ko jai trūksta, tai ta ir nuperkam.
Atsakyti
Galvos skausmas dovana anytai. Nes kad ir ką dovanotum atrodo vis neįtinkam. Neseniai pamačiau prieš 3 metus padovanota dovana vis dar neišpakuota doh.gif Šiaip visad klausiame ko norėtų, tai kartais tų norų kainos blink.gif
Atsakyti
O aš dovanočiau vitaminų (maisto papildų) labai brangių ir gerų 4u.gif
Atsakyti

per paskutinį gimtadienį savo būsimai anytai dovanojau dieninį ir naktinį veido kremus brandžiai odai smile.gif
Atsakyti
O ka padovanot anytai 50-čio proga, kuri gyvena Londone? kremuku ar puodu nenupirksi g.gif
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2006 08 02, 09:48)
O ka padovanot anytai 50-čio proga, kuri gyvena Londone? kremuku ar puodu  nenupirksi  g.gif

Silta chalata,tapkes ir vibratoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bugen @ 2006 08 02, 12:13)
Silta chalata,tapkes ir vibratoriu biggrin.gif

Na tu čia tikiuosi su humoru parašei, bet tai, kad man rimtai kažka reikai ne juokas. 50-mete tai ne kokia nukvakus boba, kuri vyro jau negali turėti ir iki pilnos laimės jai tik trūksta, kad marti tapkes su chalatu padovanotų lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad nebloga dovana būtų bilietai į teatrą ar koncertą. Dažnai jau jos nelabai ką mato, namie užsisėdėjusios arba finansai neleidžia,tai būtų puiki proga pasižmonėti, na, o jei yra galimybė, tai ir visą abonementą galima nupirkti pvz. į Kongresų rūmus.
Atsakyti
Musu seimoje vyras visada sugalvoja ka dovanot smile.gif vistiek geriau ja pazista:) nors jam irgi problema isrinkt dovaja jai:)
Atsakyti
mes dazniausiai dovanojame kveplus ax.gif esame ir mobilu padovanoja, taip pat "pledus' , patalyniu komplektu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pavydžiu jums merginos gerų anytų verysad.gif Aš tai iš mandagumo gelių nuperku-kaip tokiai skūpailai manau per akis schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Iš jos net tų pačių gėlų negaunu verysad.gif
Atsakyti

Mes šiemet padovanojom anūkės dažais nupiešta portretą - liko patenkinta thumbup.gif

Atsakyti