Įkraunama...
Įkraunama...

Meksika (2 tema)

Labai įdomus pasakojimas. smile.gif Girdėjau, kad Meksikoje gyvena dviejų tipų žmonės: vieni majiškos kilmės - tamsūs, žemi, apvalūs, juodų it anglis plaukų, kiti ispaniškos - europietiško sudėjimo, šviesios odos, visiškai kitokių veido bruožų nei majiškos kilmės meksikiečiai. Būtų įdomu sužinoti, jei žinot, kuriose Meksikos dalyse gyvena ispanų kilmės ir kuriose - majų kilmės žmonės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikuzytea @ 2010 05 10, 23:34)
Labai įdomus pasakojimas.  smile.gif Girdėjau, kad Meksikoje gyvena dviejų tipų žmonės: vieni majiškos kilmės - tamsūs, žemi, apvalūs, juodų it anglis plaukų, kiti ispaniškos - europietiško sudėjimo, šviesios odos, visiškai kitokių veido bruožų nei majiškos kilmės meksikiečiai. Būtų įdomu sužinoti, jei žinot, kuriose Meksikos dalyse gyvena ispanų kilmės ir kuriose - majų kilmės žmonės? ax.gif

Visa šiaurinė Meksikos dalis, pradedant Guadalajara ir iki par JAV sienos, gyvena ispanų/prancūzų palikuoniai. Aukšti, mėlynom akim, šviesiaplaukiai.
Mechike yra visko primaišyta mirksiukas.gif O keliaujant žemyn, į pietus, žmonės tamsesnės odos, žemesni ir pan.
Majų palikuonių esu mačiusi Veracruzo pakrantėje (Meksikos įlanka)
b
Atsakyti
Sveikutė,
Kokie nerealūs vaizdai.. wub.gif Kokie pasakojimai.. thumbup.gif
Meksika mano svajonių šalis, į kurią būtinai kana nors nuvažiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
labas Virdzinija, mergaite keliaus menesiui i Lleida. gal ka zinai apie si krasta? blush2.gif labi jau neramu daros g.gif .
Atsakyti
Jei kam reiks Meksikos Lonely Planet, rasykit AZ
Atsakyti
Galvojate, Meksikoje ziemos nebuna?
biggrin.gif
Pirmadieni kentem +40 laipsniu karsti, o vakar pradejo lyti su krusa... ilgai... apseme pramogu centro, kuriame buvom, tris pozeminius garazus.. ilauze stoga.. o ledu kalnai liko ilgai po to kai pasibaige lietus bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2011 04 17, 13:08)
Galvojate, Meksikoje ziemos nebuna?
biggrin.gif
Pirmadieni kentem +40 laipsniu karsti, o vakar pradejo lyti su krusa.
user posted image

user posted image

wow blink.gif
Atsakyti
Virdzinija, peržiūrejau visas nuotraukas, perskaičiau nerealių pasakojimų, viskas tiesiog nerealu! wub.gif Meksika visada buvo mano svajonių šalis, į kurią tikriausiai išvyksiu rudenį, vedina tokio pat tikslo kaip ir Tu blush2.gif tačiau baugina tas 3mėn. terminas... gal žinai kaip pasilikti ilgesniam laikui? ar užtenka ten rasti kokį darbelį ir prasitęsti buvimą? blush2.gif ar vis tik teks pasibaigus terminui grįžti į Lt? gal kartais žinai ax.gif
Atsakyti
labai viskas patiko thumbup.gif norim dar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(yoyota @ 2011 04 22, 12:17)
Virdzinija, peržiūrejau visas nuotraukas, perskaičiau nerealių pasakojimų, viskas tiesiog nerealu!  wub.gif Meksika visada buvo mano svajonių šalis, į kurią tikriausiai išvyksiu rudenį, vedina tokio pat tikslo kaip ir Tu  blush2.gif tačiau baugina tas 3mėn. terminas... gal žinai kaip pasilikti ilgesniam laikui? ar užtenka ten rasti kokį darbelį ir prasitęsti buvimą?  blush2.gif  ar vis tik teks pasibaigus terminui grįžti į Lt? gal kartais žinai  ax.gif

Dekui smile.gif ax.gif
Del biurokratiniu reikalu nesirupink, iseitis tikrai yra. Galima buti turistu ir ilgesni laika, tik reikia ziureti, kokius ten reikalus migracijos tarnyboje reikia atlikti...
Atsakyti
Cancunas wub.gif mano sena svajone ten nuvaziuoti wub.gif tik labai jau baisios man ten audros ir siaubingai ilga kelione iki to Cancuno verysad.gif ,o as kai bijau lektuvu ... tai idomu ar kada pamatysiu ta Cancuna unsure.gif
Labai grazios jusu foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2011 05 05, 20:08)
Cancunas  wub.gif mano sena svajone ten nuvaziuoti wub.gif  tik labai jau baisios man ten audros ir siaubingai ilga kelione iki to Cancuno verysad.gif ,o as kai bijau lektuvu ... tai idomu ar kada pamatysiu ta  Cancuna unsure.gif
Labai grazios jusu foto wub.gif

Audros ten tik tam tikrais menesiais mirksiukas.gif Mes buvom gruodzio menesi ir dieviskas oras buvo smile.gif kelione ilga, tas tiesa, bet patikek verta pasikankinti ir nugaleti visas baimes lotuliukas.gif
nu savjoniu svajone, o ne salis wub.gif isimylejom Meksika wub.gif
Atsakyti