Labai įdomus pasakojimas. Girdėjau, kad Meksikoje gyvena dviejų tipų žmonės: vieni majiškos kilmės - tamsūs, žemi, apvalūs, juodų it anglis plaukų, kiti ispaniškos - europietiško sudėjimo, šviesios odos, visiškai kitokių veido bruožų nei majiškos kilmės meksikiečiai. Būtų įdomu sužinoti, jei žinot, kuriose Meksikos dalyse gyvena ispanų kilmės ir kuriose - majų kilmės žmonės?
QUOTE(Erikuzytea @ 2010 05 10, 23:34)
Labai įdomus pasakojimas. Girdėjau, kad Meksikoje gyvena dviejų tipų žmonės: vieni majiškos kilmės - tamsūs, žemi, apvalūs, juodų it anglis plaukų, kiti ispaniškos - europietiško sudėjimo, šviesios odos, visiškai kitokių veido bruožų nei majiškos kilmės meksikiečiai. Būtų įdomu sužinoti, jei žinot, kuriose Meksikos dalyse gyvena ispanų kilmės ir kuriose - majų kilmės žmonės?
Visa šiaurinė Meksikos dalis, pradedant Guadalajara ir iki par JAV sienos, gyvena ispanų/prancūzų palikuoniai. Aukšti, mėlynom akim, šviesiaplaukiai.
Mechike yra visko primaišyta O keliaujant žemyn, į pietus, žmonės tamsesnės odos, žemesni ir pan.
Majų palikuonių esu mačiusi Veracruzo pakrantėje (Meksikos įlanka)
b
Sveikutė,
Kokie nerealūs vaizdai.. Kokie pasakojimai..
Meksika mano svajonių šalis, į kurią būtinai kana nors nuvažiuosiu
Kokie nerealūs vaizdai.. Kokie pasakojimai..
Meksika mano svajonių šalis, į kurią būtinai kana nors nuvažiuosiu
labas Virdzinija, mergaite keliaus menesiui i Lleida. gal ka zinai apie si krasta? labi jau neramu daros .
Galvojate, Meksikoje ziemos nebuna?
Pirmadieni kentem +40 laipsniu karsti, o vakar pradejo lyti su krusa... ilgai... apseme pramogu centro, kuriame buvom, tris pozeminius garazus.. ilauze stoga.. o ledu kalnai liko ilgai po to kai pasibaige lietus
Pirmadieni kentem +40 laipsniu karsti, o vakar pradejo lyti su krusa... ilgai... apseme pramogu centro, kuriame buvom, tris pozeminius garazus.. ilauze stoga.. o ledu kalnai liko ilgai po to kai pasibaige lietus
QUOTE(Virdzinija @ 2011 04 17, 13:08)
Galvojate, Meksikoje ziemos nebuna?
Pirmadieni kentem +40 laipsniu karsti, o vakar pradejo lyti su krusa.
Pirmadieni kentem +40 laipsniu karsti, o vakar pradejo lyti su krusa.
wow
Virdzinija, peržiūrejau visas nuotraukas, perskaičiau nerealių pasakojimų, viskas tiesiog nerealu! Meksika visada buvo mano svajonių šalis, į kurią tikriausiai išvyksiu rudenį, vedina tokio pat tikslo kaip ir Tu tačiau baugina tas 3mėn. terminas... gal žinai kaip pasilikti ilgesniam laikui? ar užtenka ten rasti kokį darbelį ir prasitęsti buvimą? ar vis tik teks pasibaigus terminui grįžti į Lt? gal kartais žinai
labai viskas patiko norim dar
QUOTE(yoyota @ 2011 04 22, 12:17)
Virdzinija, peržiūrejau visas nuotraukas, perskaičiau nerealių pasakojimų, viskas tiesiog nerealu! Meksika visada buvo mano svajonių šalis, į kurią tikriausiai išvyksiu rudenį, vedina tokio pat tikslo kaip ir Tu tačiau baugina tas 3mėn. terminas... gal žinai kaip pasilikti ilgesniam laikui? ar užtenka ten rasti kokį darbelį ir prasitęsti buvimą? ar vis tik teks pasibaigus terminui grįžti į Lt? gal kartais žinai
Dekui
Del biurokratiniu reikalu nesirupink, iseitis tikrai yra. Galima buti turistu ir ilgesni laika, tik reikia ziureti, kokius ten reikalus migracijos tarnyboje reikia atlikti...
Cancunas mano sena svajone ten nuvaziuoti tik labai jau baisios man ten audros ir siaubingai ilga kelione iki to Cancuno ,o as kai bijau lektuvu ... tai idomu ar kada pamatysiu ta Cancuna
Labai grazios jusu foto
Labai grazios jusu foto
QUOTE(Kristin @ 2011 05 05, 20:08)
Cancunas mano sena svajone ten nuvaziuoti tik labai jau baisios man ten audros ir siaubingai ilga kelione iki to Cancuno ,o as kai bijau lektuvu ... tai idomu ar kada pamatysiu ta Cancuna
Labai grazios jusu foto
Labai grazios jusu foto
Audros ten tik tam tikrais menesiais Mes buvom gruodzio menesi ir dieviskas oras buvo kelione ilga, tas tiesa, bet patikek verta pasikankinti ir nugaleti visas baimes
nu savjoniu svajone, o ne salis isimylejom Meksika