Gal galit patarti gera traumotologa Klaipedoje?
Reikia suaugusiam.

QUOTE(Bridzitt @ 2007 10 15, 17:28)
Sveika, žianu vieną, bet Vilniuje, gal pravers, gydytojas Broga. Dirba universitetinėje greitosios pagalbos ligoninėjeČia
dekui
as pas ji jau lankiausi ir jis man pasiule operuotis bet as dar dvejoju

QUOTE(Bridzitt @ 2007 10 19, 16:56)
Manau, kad juo abejoti nereiketų. Vien jo dėka mano vyras dabar su savo koja vaikšto, o ne su protezu.
įdomu būtų išgirsti atsiliepimus apie apskrities ( raudonojo kryžiaus ) ligoninės traumatologus
Kurį rinktis ( bėda - kelio sąnarys, meniskas ) ?? užsirašiau pas Bružą ( šis visiškai nežinomas man )liepos viduriui, nors pas Jermolajevą būč norėjus, bet pas jį tik spaliui talonai dalinami

Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2009 06 29, 14:37)
įdomu būtų išgirsti atsiliepimus apie apskrities ( raudonojo kryžiaus ) ligoninės traumatologus
Kurį rinktis ( bėda - kelio sąnarys, meniskas ) ?? užsirašiau pas Bružą ( šis visiškai nežinomas man )liepos viduriui, nors pas Jermolajevą būč norėjus, bet pas jį tik spaliui talonai dalinami 

Bružas mano mama operavo pries jau nemažai metu-labai geras gydytojas.
Galdikas neblogas, ypac kas su kojom
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2009 07 01, 22:28)
Galdikas neblogas, ypac kas su kojom
o jis kur dirba?
gal kam teko su Rudoku turėti reikalų

turėjau reikalų su ortopedu gruzinu Zaharidze,lygtai,nu buvau apakusi, per savo gyvenimą tokį sutikau pirmakart ir...tikiuosi paskutinį
šviesiai tiesiai pasakė,kad už jo pagalbą,ta prasme,vien kad atėjau ,reikės jam atsilyginti pinigais arba dovanom,o gal ir dar kitaip
...