demo versija, 15 Geg 2009 - 10:47, parašė:
demo versija, 15 Geg 2009 - 10:47, parašė: manau reiktu pas gydytojus kreiptis,gal pasales,raumenys nusilpe,3 metu ir i lova naktim neturetu slapintis
leleka, 15 Geg 2009 - 14:59, parašė:
leleka, 15 Geg 2009 - 14:59, parašė: Bet gal tikrai nereikia per daug pykti?
INDIERA, 17 Geg 2009 - 11:55, parašė:
INDIERA, 17 Geg 2009 - 11:55, parašė: na mano ir i kelnes kelis lasus, gal nespeja, o gal labai uzsiemes buna.
nedote, 15 Geg 2009 - 10:18, parašė:
nedote, 15 Geg 2009 - 10:18, parašė: ![]()
Sveikos, mano sūnui 4 m., tokią pat bėdą turime. (buvome ir pas daktarą tai sake kad tai mamos problema, jog nemoku susitvarkyti su sunum ir mamai reik pas psihologa išmokti bendrauti su sunum
, as nėjau gal negerai padariau, bet as sūnų myliu ir su juo moku bendrauti, o jei jos nesugeba paaiškinti kodėl vaikui taip nuolat nutinka tai randa lengviausią būda suversti mamai bėdas).
Įvairius būdus bandėme bet niekas nepadėjo, dabar tiesiog nebekreipiu dėmesio. JIs žino kad negerai, kai prisioja i kelnes tai aš jam sykį padariau tokį variantą. Kai pasisakė kad prisisiojo aš ji labi giriaui ir saukau šaunuolis tu, kaip smagu dabar šlapiomis kelnėmis vaikščiosime. Jis bivo šokiruotas kad jo nebaru o giriu. Mano manymu tai ji paveikė. Jis daug rečiau pradėjo sisioti i kelnes. Na man kažkiek padėjo![]()
nežinau ar aš čia aiškiai viska parašiau
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė