aš (svarstyklės) su skorpionu: ramiai,be dramų...bendraujam normaliai iki šiol, nes sūnus riša...prašėsi atgal, bet aš nini (skriaudų neužmirštu ) ir viena tikrai nebijau būti
As Liutas buves dvynys....
Pasakiau kad iseinu ir isejau.. laukiau kol vysis ..bet..nesulaukiau ..na zinoma liutas iskelta galva ir nuzingsniavo ramiu zingsniu ..be pykciu ir dramu..bendraujam protingai ramiai be jokiu kaltinimu.. Viskas normalu. bet dar ilgokai dvynys laike sirdyje... bet nieko del to nedare.. uzgauta savimeile matyt neleido..
Pasakiau kad iseinu ir isejau.. laukiau kol vysis ..bet..nesulaukiau ..na zinoma liutas iskelta galva ir nuzingsniavo ramiu zingsniu ..be pykciu ir dramu..bendraujam protingai ramiai be jokiu kaltinimu.. Viskas normalu. bet dar ilgokai dvynys laike sirdyje... bet nieko del to nedare.. uzgauta savimeile matyt neleido..
QUOTE(briukele @ 2014 02 11, 18:54)
Vienu žodžiu, vėžiai psichai,o liūtai apimti didybės manijos. Sutinku
Esu žuvys, o ex - dvynys... Santykiai buvo banguota jūra. Jis emocijų balaganas. Buvo visko. Durų trankymų, indų dužimo, daiktų krovimosi. Skyrėmės ir taikėmės šimtą kartų, kol paskutinį kart kai pasiųlė skirtis, buvau tiek ištampytais nervais, kad buvo visiškai dzin. Ir po kelių savaičių sutikau savo vyrą Ožiaragį. Sunku, raguotas jis, bet baramės gražiai. Pasipykstam ir susitaikom greitai. Ilgiausiai tik kelias dienas nekalbėjau. O vyro ex žmona - mergelė. Tai apsaugok viešpatie. Turi draugą jau kelis metus, bet vis tiek vyrą terorizuoja... Skyrybos jų buvo žiaurios... Tiksliau mano vyras kaip stovi išėjo tik pasiėmęs drabužius, šakutę ir bliūdelį. Viską paliko jai, o ji dar jį su purvais sumaišė, po teismus tąsė ir t.t. Ne vieną mergelę moterį pažįstų, tai visos labai panašios šiuo klausimu.
Aš skorpionas, skyriausi su vėžiuku.
Kai pasakiau, kad noriu skirtis, stengėsi taikytis ir spręsti problemas, bet jau vėlu buvo, ir pradėjo graudentis... Nu negaliu aš žiūrėti kaip kenčia žmogus ir sutikau, jog abu pagalvosim. Nė nepraėjus savaitei parašė, kad nori tiktis ir pašnekėti. Susitikus tik jo drebantį balsą ir tegirdėjau, žiauriai pačiai buvo sunku, kai taip žmogus reaguoja. Bet aš jau seniai buvau apsisprendusi. Atsisveikinus greitai nusisuko ir verkdamas pasakė, kad visada mane mylės... Galvojau mirsiu vietoj, bet meilės jau nebebuvo, o tik iš pareigos su žmogumi būti nenorėjau.... Vaikų neturėjom, kartų negyvenom, apie vedybas niekada neužsiminė, bet draugavom apie 3 metus. Iki šiol prisimenu kaip žiauru buvo. Po metų dar parašė, kad susitikti nori, kaip prisimena viską....
Kai pasakiau, kad noriu skirtis, stengėsi taikytis ir spręsti problemas, bet jau vėlu buvo, ir pradėjo graudentis... Nu negaliu aš žiūrėti kaip kenčia žmogus ir sutikau, jog abu pagalvosim. Nė nepraėjus savaitei parašė, kad nori tiktis ir pašnekėti. Susitikus tik jo drebantį balsą ir tegirdėjau, žiauriai pačiai buvo sunku, kai taip žmogus reaguoja. Bet aš jau seniai buvau apsisprendusi. Atsisveikinus greitai nusisuko ir verkdamas pasakė, kad visada mane mylės... Galvojau mirsiu vietoj, bet meilės jau nebebuvo, o tik iš pareigos su žmogumi būti nenorėjau.... Vaikų neturėjom, kartų negyvenom, apie vedybas niekada neužsiminė, bet draugavom apie 3 metus. Iki šiol prisimenu kaip žiauru buvo. Po metų dar parašė, kad susitikti nori, kaip prisimena viską....
QUOTE(eglute544 @ 2009 11 25, 21:22)
nukerta porai dienu, po to skambina, praso susitikt susitinki, tada verkia, atsiprasineja, tada rekia kaltina tave, dauzosi, isterikuoja tada vel verkia... emocijos liejasi per krastus, mano vyras avinas, as vezys... tai gyvenam pastovia m veiksmu sukuri, nei vienas nenusileis nei vienas nepasiduos....
Sutinku 100% dramų dramos.nukerta,igniruoja,paskui vėl skambina myli.tokie santykiai išvis kažkoks vulkanas.paleist negalim vienas kito ir tiesos skirtingos..
QUOTE(mei @ 2014 02 14, 18:26)
oho, cia tai zhostkai idomu kuo nusikaltote, kad taip
tiesiog oziaragis maste du metus, o tada issiskyre per viena deina :-) dramos, serialai ne jam. racionalus pasiulymas padeti sukrauti daiktus ir viskas baigta. kiek teko matytioziaragiu skyrybu, visos tokios pamatuotos, racionalios. ir jie niekada negrizta ir neisileidzia atgal.
QUOTE(animesnikas @ 2015 02 05, 16:35)
Aš skorpionas, skyriausi su vėžiuku.
Per velu tik tada kai ant karsto barsto zeme Meile gryst gali jei grysta artumas ,pasitikejimas ir rupstingumas,bet siaip jei taip nusprendet tai nusprendet,gerai padaret,pats esu vezys ir zinau,kad panasiai ir man butu jei mylimas zmogus paliktu,pasakyciau,kad myliu ir ,kad noriu,kad ji visa gyvenima butu laiminga,kad ir nors ne su manim,apsiverkciau ir atsisveikinciau,bet pas mane paskiau isijungia ginybinis mechanizmas ir sirdele tiesiog uzsala,kad nejaust to skausmo,tai bunu ziauriai depresuotas ir piktas,gerai,kad ta energija galima isliet ant sporto,kitaip nezinociau kur detis.
skyriaus su avinu,vandeniu ir skorpijonu,su vandeniu buvo lengviausia,bet va skorpionas bando psichologiskai ir emociskai sulaikyt ,o avinas tiesiog pasiunta.
QUOTE(marlen @ 2009 04 30, 14:05)
Na būtų tikrai įdomu palyginti Gaila,kad niekas nepasisako Na jei išsiskyrimams priklauso draugysčių nutraukimas (o ne santuokos), tai galiu pasisakyt
Svarstyklės- skiriasi-taikosi ir galo nėra jokio konkretumo, jokio užtikrintumo..išsiskyręs su juo, nebūk tikras,kad ir jis mano, jog draugystė nutraukta
Vėžys- skiriasi ramiai..geriausias būdas nutraukti santykius-telefonu ar emailu Bijo matyt į akis pažiūrėt
Avinas- na čia jau pasireiškia viskas:pyktis, agresija, durų trankymai...atgaila, nekaltos akytės..ir vėl pyktis, agresija, grasinimai su šituo neliūdna nors niekada negali žinot, kaip elgsis..Bet jau įžeista savimeilė iškelia savo ragus ir nieko negirdi, nieko nemato
tai vat, kiek atsimenu
Svarstyklės- skiriasi-taikosi ir galo nėra jokio konkretumo, jokio užtikrintumo..išsiskyręs su juo, nebūk tikras,kad ir jis mano, jog draugystė nutraukta
Vėžys- skiriasi ramiai..geriausias būdas nutraukti santykius-telefonu ar emailu Bijo matyt į akis pažiūrėt
Avinas- na čia jau pasireiškia viskas:pyktis, agresija, durų trankymai...atgaila, nekaltos akytės..ir vėl pyktis, agresija, grasinimai su šituo neliūdna nors niekada negali žinot, kaip elgsis..Bet jau įžeista savimeilė iškelia savo ragus ir nieko negirdi, nieko nemato
tai vat, kiek atsimenu
Veziukas esu,o parasyta viskas labai atvirksciai,nemegstu ziauriai skirtis taip,man reik viska girdet is zmogaus,arba paciam pasakyt zmogui i akis,kad patiket ,kad viskas baigta,technologijos man nepatinka kai kalba eina apie mylimu zmoniu issiskyrima
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 02 11, 14:53)
As pati avinas, skyriausi su avinu. Tai pyko, kaltino, paskui uzsispyre kaip mazas vaikas. Zodziu, apsejom be duru dauzymo bet jam baisiai uzgrojo principas. draugais kazi ar liksime, dbr isvis nebendraujame.
Oi, na ir porelė iš jūsų buvo. Jau tarp jaučio ir avino prastai būna, o čia du avinai Jums Liūto reikia