QUOTE(mocha @ 2009 05 08, 23:32)
Prie avinų dar pridurt norėčiau, kad ignorą visišką deda ant žmogaus. Skiriasi, lyg kirviu nukerta siūlą tarp žmonių
nukerta porai dienu, po to skambina, praso susitikt susitinki, tada verkia, atsiprasineja, tada rekia kaltina tave, dauzosi, isterikuoja tada vel verkia... emocijos liejasi per krastus, mano vyras avinas, as vezys... tai gyvenam pastovia m veiksmu sukuri, nei vienas nenusileis nei vienas nepasiduos....
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 27, 10:59)
Skiriausi su Skorpionu. As vandene. Oj.... Vos neuzmusiau... Jauna buvau. O dabar normaliai - mes draugai.
dar skiriausi su Zuvim. jau nebemusiau, bet moraliskai padariau is jo kotleta.
o su vandeniu skirtis buvo lengviausia - jis uz duru, as manatkes - sast-sast - ir viskas. be jokiu. emociju...
dar skiriausi su Zuvim. jau nebemusiau, bet moraliskai padariau is jo kotleta.
o su vandeniu skirtis buvo lengviausia - jis uz duru, as manatkes - sast-sast - ir viskas. be jokiu. emociju...
Vaje,Maidenana, Zuvys ir taip labai jautrios asmenybes, nereikejo taip ziauriai
QUOTE(A'yša @ 2009 11 22, 10:18)
Aš mergelė irgi skyriausi su ožiaragiu. Tai labai gražiai po ramaus pokalbio išsiskyrėm, tik paskui iš to principo ir pykčio ilgam uždėjo man ignorą. Bet dabar netgi labai gerai ir gražiai bendraujam.
Mergeles visada stengiasi graziuoju isiskirti. Butu zema nusiristi iki pestyniu lygio.
QUOTE(te verde @ 2009 12 08, 23:40)
Mergeles visada stengiasi graziuoju isiskirti. Butu zema nusiristi iki pestyniu lygio.
Taip visada ir skiriuosi, gražiai iki šiol su visais savo buvusiais palaikau ryšį
QUOTE(marlen @ 2009 05 16, 15:38)
matai, tu moteriškė juk Čia berniukai - svarstykliukai labai "svarsto" šitoje srityje o moterytės - svarstyklytės laaabai bijo likti vienišos, kad geriau nė neužsimins apie tai
pritariu
QUOTE(kaire @ 2009 10 27, 12:47)
Mergele - ilgai ilgai svarsto visus +/-, retkarciais uzsimindama antrai pusei apie skyrybu tikimybe. Jei vistik nutare iseit apsvarstys kada ir kaip tai patogiausia padaryti ir... isnyks. Daugiau jokiu pavidalu Tavo gyvenime nepasirodys ir i ji negrys. Bandysi pats lysti- gausi i galva
nu joa, Mergeles, ilgai svarsto, bet jei nusprendzia, tai psio
QUOTE(A'yša @ 2009 12 09, 13:22)
Taip visada ir skiriuosi, gražiai iki šiol su visais savo buvusiais palaikau ryšį
As ir palaikiau, kol neistekejau.
QUOTE(A'yša @ 2009 12 10, 00:50)
Na aš dar netekėjusi
Kas ten zino, gal vyra ne toki pavydu turesi , nes mano ex mineti grieztai draudziama.
QUOTE(te verde @ 2009 12 10, 00:59)
Kas ten zino, gal vyra ne toki pavydu turesi , nes mano ex mineti grieztai draudziama.
Na tai nereikia jų namie minėti o susiskambinti galima ir ne namie būnant
QUOTE(A'yša @ 2009 12 10, 11:26)
Na tai nereikia jų namie minėti o susiskambinti galima ir ne namie būnant
Kartais buna, kad netycia is konteksto iskrenta, o siaip ir pati tokios butinybes nejauciu, visi gyvename savus gyvenimus.