Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos pagal zodiako ženklą

QUOTE(Balionas @ 2009 05 04, 16:13)
Dekui kad prisijunget:)
As savo ruoztu tuomet noreciau sauliu skyrybas pakomentuoti:
jei juos jau daedi, tada net nemirkteldami sukrauna daiktus ir iseina, o jei ir nores grizti, tai is principo to nepadarys,
Arba jiems nuolat reikia daug laiko susivokti savo jasmuose, as kaip dvynys, tai man vienas du ir padaryta, o tas parsivelka po savaites ir klausia ar tikrai issiskyrem:)

jo cia tai liux apibudinimas..su sauliais gali zaisti kol ju nedaedi..bet jei jau saulys iseina tai visam..nukerta be jokio atgalinio kelio.. blink.gif nes ilgai nenori apie ta zmogu nei prisiminti nei pagalvoti..uzbraukia praeity ir megaujasi gyvenimu be to zmogaus.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 02 birželio 2009 - 11:00
as avinas 4u.gif
...skyriausi su ožiaragiu..
na ka..
aš tiesiog pabėgau lotuliukas.gif Susikroviau daiktus ir ,,,
Nenorėjau matyti persikreipusio ..verkšlenančio veido..Nesinorėjo jaustis dar labiau kalta blush2.gif
O ožiaragis ilgai ilgai dar atakavo mane..Visaip.. ir tik gražiuoju..Ir dabar- po dviejų metu tikisi doh.gif
Nežinau..gal tos skirybos pagal situacija tikrai... g.gif
Papildyta:
kad būtų truputuka aiškiau lotuliukas.gif : nenorėjau matyti žmogaus kankinio veido nes ne laikas jį rodyt, kai jau "po pietų" kaip sakant blink.gif
Mane erzina , kad žmogus pasiekęs kritinę situaciją verkšlena, zyzia..ir t.t.t Man tai bobiška g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 12 birželio 2009 - 11:04
na MB sese yra oziaragis vyras buvo svarstykles, isskyre ir dabar dar piktuoju yra, mano tevai mama oziaragis tetis buvo liutas ir isskyre gyveno bet draugiskai, mano mociute buvo vandenis o senelis jautis, isskyre piktuoju, dar viena drauge avinas ir vyras avinas buvo, tai isskyre ir nekalba po siai dienai..
bet nemanau kad nesutapo zodiako zenklai...daug rimtesne priezastys tai leme...
Atsakyti
tai kad svarstykles pacios apsisprest negali ar cia jos supyko ar ne? smile.gif
Atsakyti
negraziai jus cia rasot apie svarstykles, oi negraziai biggrin.gif
Atsakyti
Esu svarstykle,zinau, kad pati kartai kivircus inicijuoju, o paskui dar pasiputusi sedziu. Galvoju, kodel manes neatsipraso biggrin.gif . Tik po kokiu keliu valandu (jei as bunu neteisi) ateinu taikytis, o taip buna sunku tai pripazinti. Gyvenu su veziuku,kiek skaiciau tai nelabai gera santuoka. Taciau zodiakas priklauso ir nuo metu kuriais gime. As esu Bezdziones metais gimusi. Tai is viso nestabilus derinys, o maniskis arklio, tai puikiai sutariam jau 10 meteliu. Jis ramus, o as impulsyvi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2009 06 12, 12:09)
as avinas  4u.gif
...skyriausi su ožiaragiu..
na ka..
aš tiesiog pabėgau  lotuliukas.gif  Susikroviau daiktus ir ,,,
Nenorėjau matyti persikreipusio ..verkšlenančio veido..Nesinorėjo jaustis dar labiau kalta blush2.gif

Vava, mano drauge taip irgi su dviem vaikinais skyres po ilgu draugystes metu (su abiem isdraugavo po 2 metus)... Visu pirma susirado nauja (kaip sakai, jau saukstai pirmajam po pietu) ir tada nese muila nenoredama matyti jo verkslenimu ir "persikreipusio veido"... Nelabai grazu. ax.gif

As pati svarstykles, su SB draugaujam 3 metus ir pastoviai pykstames/taikomes. doh.gif Jis tai nepyksta, o as uzsiraukiu del mazmoziu ivairiu, sukraunu lagaminus, bet po poros dienu jau vel kartu gyvenam. biggrin.gif Nezinau, gal tiesiog nemoku padeti tasko, po kiek laiko tas pyktis atslegsta ir imu galvoti, kad gal tikrai nebuvo del ko pykti...
Atsakyti
mano buves dvynys, kaip ir as:D oj kai skyremes idomiai buvo, viena diena apsikabinam ir palinkim laimes, kita diena jau islenda antrieji mes ir drabstomes purvais, veliau sukrentam i lova ir vel issiskiriam susipyke.tai tesesi daugiau kaip puse metu:Dkosmaras, kaip pikta budavo ant saves ir ant jo.
Atsakyti
QUOTE(Balionas @ 2009 05 04, 17:13)
Dekui kad prisijunget:)
As savo ruoztu tuomet noreciau sauliu skyrybas pakomentuoti:
jei juos jau daedi, tada net nemirkteldami sukrauna daiktus ir iseina, o jei ir nores grizti, tai is principo to nepadarys,
Arba jiems nuolat reikia daug laiko susivokti savo jasmuose, as kaip dvynys, tai man vienas du ir padaryta, o tas parsivelka po savaites ir klausia ar tikrai issiskyrem:)

Na del sauliu skyrybu tai nepritariu, bent jau mano patirtis kitokia schmoll.gif
Saulys- isejo, apsigalvojo, lyg noretu gryst, bet isdidumas neleidzia, bando isprovokuot kad pati atgal pakviestum. Kadangi nekvieti - meiles ir pykscio bangos keiciaisi daznaiu nei oras. Jau 5 metus tas pats scenarijus - skambutis / sms apie meile, ilgesi ir t.t. nepasiduodi - rekimai, uzgauliojimai, grasinimai ir taip iki kito karto.... doh.gif
Mergele - ilgai ilgai svarsto visus +/-, retkarciais uzsimindama antrai pusei apie skyrybu tikimybe. Jei vistik nutare iseit apsvarstys kada ir kaip tai patogiausia padaryti ir... isnyks. Daugiau jokiu pavidalu Tavo gyvenime nepasirodys ir i ji negrys. Bandysi pats lysti- gausi i galva

Na bent jau tokie mano pastebejimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Skiriausi su Skorpionu. As vandene. Oj.... Vos neuzmusiau... Jauna buvau. O dabar normaliai - mes draugai.
dar skiriausi su Zuvim. jau nebemusiau, bet moraliskai padariau is jo kotleta.
o su vandeniu skirtis buvo lengviausia - jis uz duru, as manatkes - sast-sast - ir viskas. be jokiu. emociju...
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti skirybas su oziaragiu ? As pati esu mergele/liutas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 10 27, 15:19)
Gal kas gali pakomentuoti skirybas su oziaragiu ? As pati esu mergele/liutas lotuliukas.gif

As su oziaragiu skyriausi kai jauna ir grazi buvau:) principingi jie velniskai. kadangi skyrybos buvo mano iniciatyva, tai labai sunkiai paleido...bet kiek zinau oziaragius, jei patys nsupres skirtis, tai ju neatkalbesi nuo sio sprendimo nieku gyvu.
Atsakyti