Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Man patys geriausi dalykai is TBS:
1. Voku seseliai kubeliuose wub.gif Turiu dvi paletes. Ir spalvos dieviskos ir ilgai laikosi thumbup.gif
2. Duso zele. Turejau sviestmedzio - ziemai pasakiskai gera, jei oda labai sausa, o vasarai - pacio skaniausio TBS kvapo - moringos wub.gif
3. Kuno sviestas - irgi sviestmedzio ir moringos thumbup.gif
Muiliukai, sveitikliai, kempines, sepeteliai, beveik viskas man patinka. Tik veidui nebenaudoju kremuku (dabar naudoju gydomuosius), bet naudojau, ir labai patiko juros dumbliu. Kvapas wub.gif (galiu perleisti dienini ir naktini juros dumbliu kremukus, abu po trecdali nunaudoti)
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 05 21, 21:20)
O kodel jus tepat pirstais? blink.gif . Juk tai labai nehigieniska, tam yra skirti issukami lupu dazu teptukai, kuriuos labai patogu nesiotis rankineje thumbup.gif

todel kad teptukais tikrai nepatogu, bent jau man schmoll.gif
o del higieniskumo, tai pirtais tepuosi nes tai darau visada namie pries einant kur nors ir rankos tikrai svarios mirksiukas.gif

aisku jei pavazineji kur trule, tai po to ne tik kad teptis, pagalvoti baisu butu rolleyes.gif todel turiu ir piestukini balzama - su savimi nesiojuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2009 05 21, 22:48)
Aciu visoms uz pasisakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif Jau darosi aiskiau ka noreciau isbandyti : duso zele, aliejuka plauku galam, sampuna biggrin.gif

Na bet jei nori, kad gydytu, tai tas aliejukas negydo man atrodo, o tik siaip plaukucius paglotnna ir blizgesio suteikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 23, 21:01)
Na bet jei nori, kad gydytu, tai tas aliejukas negydo man atrodo, o tik siaip plaukucius paglotnna ir blizgesio suteikia  smile.gif

Taip taip, juk jis ir vadinasi "glosing serum", blizgina, glotnina ir kvepina plaukus, tikrai negydo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 05 24, 00:14)
Taip taip, juk jis ir vadinasi "glosing serum", blizgina, glotnina ir kvepina plaukus, tikrai negydo cool.gif

o as pirkdama nepasiskaiciau normaliai ir tikejausi, kad gydo doh.gif geda blush2.gif
Atsakyti
pati naudoju shimer waves bangeles, jos tikrai man patinka, kartais, naudoju kaip brozanta veidui, o kartais tiesiog kaip seselius, man super.
Atsakyti
QUOTE(bykas @ 2009 05 24, 08:37)
pati naudoju shimer waves bangeles, jos tikrai man patinka, kartais, naudoju kaip brozanta veidui, o kartais tiesiog kaip seselius, man super.

O naturaliai atrodo? Ne per daug blizgios jos yra? ax.gif
Atsakyti
na jos ne matines taciau, saikingai zeri. naudoju kiekvienai dienai thumbup.gif
Atsakyti
na jos ne matines taciau, saikingai zeri. naudoju kiekvienai dienai thumbup.gif
Atsakyti
Ar jau kuri isbandet Summer Hot Bright Limited edition serijos ka nors? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 05 28, 14:19)
Ar jau kuri isbandet Summer Hot Bright Limited edition serijos ka nors?  ax.gif

Isbandziau skaistalus thumbup.gif , labai graziai skruostai atrodo, sauluteje svelniai zeri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 05 21, 22:08)
as turiu passionberry - tai man nesausina, kaip tik labai pamikstina ir lupytes graziai blizga, tai idomu - negi ju sudetis tokia skirtinga, ar cia tiesiog skirtinga reakcija g.gif

anksciau labai skeptiskai ziurejau i tuos balzamus kur pirstais tepti reikia, o dabar uzsimainiau dar ir kaledinio kurio nors - kad su blizgiukais butu, turetu buti super...  bigsmile.gif

Man tas su blizguciais nelabai, tokia spalva labai jau melyna gaunasi, toks jausmas kad melyniu apsivalgius doh.gif geriau satsuma, labai graziai sauleje blizga ir skanus wub.gif
Atsakyti