Man patys geriausi dalykai is TBS:
1. Voku seseliai kubeliuose Turiu dvi paletes. Ir spalvos dieviskos ir ilgai laikosi
2. Duso zele. Turejau sviestmedzio - ziemai pasakiskai gera, jei oda labai sausa, o vasarai - pacio skaniausio TBS kvapo - moringos
3. Kuno sviestas - irgi sviestmedzio ir moringos
Muiliukai, sveitikliai, kempines, sepeteliai, beveik viskas man patinka. Tik veidui nebenaudoju kremuku (dabar naudoju gydomuosius), bet naudojau, ir labai patiko juros dumbliu. Kvapas (galiu perleisti dienini ir naktini juros dumbliu kremukus, abu po trecdali nunaudoti)
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 05 21, 21:20)
O kodel jus tepat pirstais? . Juk tai labai nehigieniska, tam yra skirti issukami lupu dazu teptukai, kuriuos labai patogu nesiotis rankineje
todel kad teptukais tikrai nepatogu, bent jau man
o del higieniskumo, tai pirtais tepuosi nes tai darau visada namie pries einant kur nors ir rankos tikrai svarios
aisku jei pavazineji kur trule, tai po to ne tik kad teptis, pagalvoti baisu butu todel turiu ir piestukini balzama - su savimi nesiojuos
QUOTE(ALRENA @ 2009 05 21, 22:48)
Aciu visoms uz pasisakymus Jau darosi aiskiau ka noreciau isbandyti : duso zele, aliejuka plauku galam, sampuna
Na bet jei nori, kad gydytu, tai tas aliejukas negydo man atrodo, o tik siaip plaukucius paglotnna ir blizgesio suteikia
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 23, 21:01)
Na bet jei nori, kad gydytu, tai tas aliejukas negydo man atrodo, o tik siaip plaukucius paglotnna ir blizgesio suteikia
Taip taip, juk jis ir vadinasi "glosing serum", blizgina, glotnina ir kvepina plaukus, tikrai negydo
QUOTE(Chardonnay @ 2009 05 24, 00:14)
Taip taip, juk jis ir vadinasi "glosing serum", blizgina, glotnina ir kvepina plaukus, tikrai negydo
o as pirkdama nepasiskaiciau normaliai ir tikejausi, kad gydo geda
QUOTE(bykas @ 2009 05 24, 08:37)
pati naudoju shimer waves bangeles, jos tikrai man patinka, kartais, naudoju kaip brozanta veidui, o kartais tiesiog kaip seselius, man super.
O naturaliai atrodo? Ne per daug blizgios jos yra?
Ar jau kuri isbandet Summer Hot Bright Limited edition serijos ka nors?
QUOTE(Mangale @ 2009 05 28, 14:19)
Ar jau kuri isbandet Summer Hot Bright Limited edition serijos ka nors?
Isbandziau skaistalus , labai graziai skruostai atrodo, sauluteje svelniai zeri
QUOTE(ChinChin @ 2009 05 21, 22:08)
as turiu passionberry - tai man nesausina, kaip tik labai pamikstina ir lupytes graziai blizga, tai idomu - negi ju sudetis tokia skirtinga, ar cia tiesiog skirtinga reakcija
anksciau labai skeptiskai ziurejau i tuos balzamus kur pirstais tepti reikia, o dabar uzsimainiau dar ir kaledinio kurio nors - kad su blizgiukais butu, turetu buti super...
anksciau labai skeptiskai ziurejau i tuos balzamus kur pirstais tepti reikia, o dabar uzsimainiau dar ir kaledinio kurio nors - kad su blizgiukais butu, turetu buti super...
Man tas su blizguciais nelabai, tokia spalva labai jau melyna gaunasi, toks jausmas kad melyniu apsivalgius geriau satsuma, labai graziai sauleje blizga ir skanus