Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Na man vynuogiu aliejukas puikus.Ir is vis turiu visus imanomus TBS aliejus.Celiulitui,Monoi,vitaminoE veidui,arbatmedzio.Visi aliejai tikrai geri.Savaiminio idegio priemones uz savo kaina -be konkurencijos.Bet ir taip jau visi isgyre.Kanapiu linija irgi labai gera.Veido kremai,na nera stebuklu ,bet velgi uz tokia kaina optimalus.Tie visu megstami kuno sviestai truputuka sintetiniai,bet duso zeles geros,labai taupiai naudojasi.Dekoratyvine kosmetika jau neatinka kaina ir kokybe.per brangu,uz tokias kainas jau ir geresnes gali ipirkti.
Atsakyti
man teko isbandyti:
1. daugumos giriamus kuno sviestus. kvapai tai labai wub.gif, bet man jie buvo per riebus, nes mano oda nera linkusi sauseti.
2. kuno losjonus. visai patiko. kadangi man daug drekinimo nereikia, tai susigerdavo, riebumo pojucio nepalikdavo, o kvapas irgi wub.gif pirksiu vel.
3. duso zeles. patiko, nes kvapas gerai issilaiko, is karto neisgaruoja. bet man gaila uz duso zele moketi tokius pinigus, juo labiau radau pigesni varianta kitos firmos, tik, aisku, nera tokiu kvapu pasirinkimo.
4. arbatmedzio naktinis kremas. nors norejau uzkirsti kelia spuogu atsiradimui, bet po nakties ju budavo dar daugiau blink.gif
5. arbatmedzio prausimosi putos. naudoju jau trecia buteliuka. nusiprausus tampa labai sausa oda, net traukia. bet as paskui teu kremuka. o siaip saldantis pojutis, kuris ryte padeda greiciau isblaskyti miegus biggrin.gif
7. vitamino C kapsules. ir vel mane dar smarkiau pradejo berti doh.gif vienu zodziu netiko schmoll.gif
6. akiu tusas. tragedija uz tokia kaina doh.gif
7. bronziniai rutuliukai. gal ir neblogi, bet man buvo per tamsi spalva, todel pardaviau.
8. lupu blizgesys tubeleje. naudoju jau tecia tubika. man patinka, nes ilgai issilaiko, nesausina lupu ir radau labai patinkancia spalvyte
9. na ir vyrui esu pripirkus priemoniu, bet apie jas negaliu nieko pasakyti, nes jam jokio skirtumo ka naudoja, viskas gerai hihihi.gif

ateity dar noreciau isbandyti kanapini ranku krema smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 20 gegužės 2009 - 21:54
Na mano TOP,tai:
1.Duso zele
2.Sampunas su imbieru
3.Plauku galiuku vynuogiu aliejukas
4.Akiu seseliai
5.Kuno sviestukai
6.Kreminis veido valiklis su vit.E
7.Lupu blizgiai
8.Skaistalai
9.Rutulinis dezodorantas is Aloe serijos
Esu labai patenkinta didziuoju sepeteliu ir kitomis smulkmenomis,be kuriu kasdien neissiversciau smile.gif 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 20, 22:50)

ateity dar noreciau isbandyti kanapini ranku krema smile.gif

Drauge mano naudoja ir labai patenkinta yra smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne tik 4u.gif

Labai prasau atsiliepti tu, is ko Vilniuje galiu isigyti TBS produktu ax.gif
Labai noriu teptuku ( bronzatui ir seseliams)
Esu laaaabai nekantri blush2.gif jau vienai rasiau ir nieko, tai jei nieks neatsilieps iki sestadienio, vaziuosiu i parduotuve lens.gif

mano sarasiukas kol kas mazas lotuliukas.gif
turiu teptuka mineralinei pudrai, toks kaip 5 psl. pirmesnis (rode mimoza:) ),
tai koks "ciotkas" wub.gif

dabar noriu to antro cool.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 21, 13:54)
Drauge mano naudoja ir labai patenkinta yra  smile.gif  4u.gif

Man jis nei patiko, nei nepatiko, nepastebejau jokio ypatingo poveikio. Viena tubele sunaudojau, antros pirkti visai netraukia 4u.gif
Atsakyti
Man patys pačiausi, tai:
1. lūpų balzamai, spalvytės neįkyrios, o kvepia wub.gif
2. sviestiniai kremukai, ypač kokosinis su blizgančiom dalelėm
3. alyvuogių scrub'as, bet lyg ir nebėra
4. plauku iššukavima palengvinantis mėlynių purškiklis thumbup.gif
5. White musk intrigue kūno dulksna
Gal kas bandėt lūpų balzamą mėtinį? Jis šaldo lūpas ar "kandžioja", kaip putlinamieji?
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2009 05 21, 16:12)
Man patys pačiausi, tai:
1. lūpų balzamai, spalvytės neįkyrios, o kvepia  wub.gif
2. sviestiniai kremukai, ypač kokosinis su blizgančiom dalelėm
3. alyvuogių scrub'as, bet lyg ir nebėra
4. plauku iššukavima palengvinantis mėlynių purškiklis  thumbup.gif
5. White musk intrigue kūno dulksna
Gal kas bandėt lūpų balzamą mėtinį? Jis šaldo lūpas ar "kandžioja", kaip putlinamieji?

Turejau metini, jis tik saldydavo, bet pastebejau kita dalyka, kad jis man sausindavo lupas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella.@ @ 2009 05 21, 18:12)
Turejau metini, jis tik saldydavo, bet pastebejau kita dalyka, kad jis man sausindavo lupas. 4u.gif

as turiu passionberry - tai man nesausina, kaip tik labai pamikstina ir lupytes graziai blizga, tai idomu - negi ju sudetis tokia skirtinga, ar cia tiesiog skirtinga reakcija g.gif

anksciau labai skeptiskai ziurejau i tuos balzamus kur pirstais tepti reikia, o dabar uzsimainiau dar ir kaledinio kurio nors - kad su blizgiukais butu, turetu buti super... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 05 21, 21:08)
as turiu passionberry - tai man nesausina, kaip tik labai pamikstina ir lupytes graziai blizga, tai idomu - negi ju sudetis tokia skirtinga, ar cia tiesiog skirtinga reakcija g.gif

anksciau labai skeptiskai ziurejau i tuos balzamus kur pirstais tepti reikia, o dabar uzsimainiau dar ir kaledinio kurio nors - kad su blizgiukais butu, turetu buti super...  bigsmile.gif

O kodel jus tepat pirstais? blink.gif . Juk tai labai nehigieniska, tam yra skirti issukami lupu dazu teptukai, kuriuos labai patogu nesiotis rankineje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 05 21, 21:08)
anksciau labai skeptiskai ziurejau i tuos balzamus kur pirstais tepti reikia, o dabar uzsimainiau dar ir kaledinio kurio nors - kad su blizgiukais butu, turetu buti super...  bigsmile.gif

O man tokie labai lupas jau sausina...Turiu arbuzini,tai sunkiai jis naudojasi man.. doh.gif gal kelis kartus tik uzsitepus buvau.praeita vasara ok buvo,suejo,bet dabar tai gailiuosi,kad vel pirkau.O del to tepimo pirstukais,tai manau,kad tai yra labai jau nehigieniska... unsure.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pasisakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau darosi aiskiau ka noreciau isbandyti : duso zele, aliejuka plauku galam, sampuna biggrin.gif
Atsakyti