"I've become a real believer in not defining every single thing. Seems like everytime you think you've figured out what something is, it just becomes something else."
Matinė želė veidui ir lūpoms
Mūsų slaptas ginklas prieš blizgančią odą. Naudojama prieš ar ant pagrindo, ant lūpų dažų norint suteikti matinį, švelnų efektą. Tinkanti visiems odos tipams. Sudėtyje turi alavijų ir ramunėlių ekstraktų. Tinka naudoti kartu su lūpų/maskuojančiu teptuku. Dermatologiškai patikrinta.
Mūsų slaptas ginklas prieš blizgančią odą. Naudojama prieš ar ant pagrindo, ant lūpų dažų norint suteikti matinį, švelnų efektą. Tinkanti visiems odos tipams. Sudėtyje turi alavijų ir ramunėlių ekstraktų. Tinka naudoti kartu su lūpų/maskuojančiu teptuku. Dermatologiškai patikrinta.
As naudojau is Aloe dienini ir naktini krema,veido sveitikli tai sios trys priemones man labai patik,nes mano oda jautri,tai sunku kremuka gera rasti,o jie tokie gerai drekinantys ir nepalieka ant veido,dar turejau sveiciamaja duso zele,tai ji man nikeo gero,neypatinga,ir zinoma kuno sviesta kuri syra geris
Merginos, o gal galite surasyti TBSproduktu 10-ka, t.y. pacius pacius geriausius, populiariausius produktus, kuriuos dauguma naudojate. Man, kaip nezinanciai siu produktu,butu lab. idomu suzinoti, nuo ko pradeti pildyti savo kosmetikos krepsi
Merginos, o gal galite surasyti TBSproduktu 10-ka, t.y. pacius pacius geriausius, populiariausius produktus, kuriuos dauguma naudojate. Man, kaip nezinanciai siu produktu,butu lab. idomu suzinoti, nuo ko pradeti pildyti savo kosmetikos krepsi
Na as desimtuko tai negaleciau sudaryti, nes nesu tiek visko bandziusi
siaip bodyshopo kuno sviestai tikrai pirmoje vietoje na dar patiko savaiminio idegio pienelis kunui
o daugiau niekada nepirksiu vynuogiu kauliuku serumo