Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(petite princesse @ 2009 05 17, 18:10)
man rekomendavo TBS mineraliniams seseliams skirta, tai su juo visai nieko. nors as dazniau naudoju kitus sepetelius, su naturalaus plauko sepeteliais man graziau dengiasi. svarbiausia, ne su TBS paprastu seseliu sepeteliu - tasseptelis nzn kam gali tikt  schmoll.gif
turiu TBS sepeteliu rinkini, tai sitas sepetelis yra bene vienintelis, kuris taip ir guli be darbo. dar is bedos gali TBS sepeteli su kempinele naudot, tas irgi spalva gerai "kabina"  rolleyes.gif

Aš galiu paskayt, kad man jis patinka ir patogus yra. Tolygiai pasidengia, patogu didesni plota dengti. Kas jame negero - neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 05 17, 18:17)
Aš galiu paskayt, kad man jis patinka ir patogus yra. Tolygiai pasidengia, patogu didesni plota dengti. Kas jame negero - neįsivaizduoju.

nzn, man jis per daug standus. dideliam plotui dengti jis gal ir nieko, bet pvz seseliuot su juo man nepatogu. esu bandzius juo tept daug skirtingu seseliu, tai dauguma labai byra, net jei pertekliu nukratau nuo sepetelio. zodziu, jei netureciau su kuo palygint, tai sepeteli TBSo naudociau ir per daug nesiskusciau, bet man jis nera pats paciausias, nors esu TBS'o fane ir lojali pirkeja ax.gif
Atsakyti
taip ir nesupratau kuri rekomenduojat doh.gif susigincyjot ,mergaites.. lotuliukas.gif nu sakyk greit,nes darau uzsakyma tarpininkei,tai noreciau zinot.nors parduotuvej gal konsultanto paklausiu :0 turiu toki draugeli konsultanta,gejuka blink.gif visas blizga blizguciais,lupytes blizga,akytes apvestos ir t.t lotuliukas.gif bet fainuolis toks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2009 05 17, 20:03)
taip ir nesupratau kuri rekomenduojat  doh.gif  susigincyjot ,mergaites..  lotuliukas.gif  nu sakyk greit,nes darau uzsakyma tarpininkei,tai noreciau zinot.nors parduotuvej gal konsultanto paklausiu :0 turiu toki draugeli konsultanta,gejuka  blink.gif  visas blizga blizguciais,lupytes blizga,akytes apvestos ir t.t  lotuliukas.gif bet fainuolis toks wink.gif

man paprastas TBS seseliu sepetukas shimmer cubes'ams netinka cool.gif
Atsakyti
Labai patiko:
Flawless Skin Protecting Foundation SPF25 makiažo pagrindas.

TBS

Gal kas turit pasiūlyti naują 03 spalvyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2009 05 18, 10:43)
Labai patiko:
Flawless Skin Protecting Foundation SPF25 makiažo pagrindas.

TBS

Gal kas turit pasiūlyti naują 03 spalvyte  ax.gif

o kodel ji yra nauja? anksciau nebuvo 03 spalvytes??..
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 05 18, 16:17)

man tai atrodo, kad turejo omenyje nauja pudryte, o ne likuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 05 15, 17:21)
gal kuri bandet savaiminio idegio krema, veidui-kunui? Galvoju pirkti, tik nezinau ar apsimoka  g.gif
Garnier tai tikrai rezultatas matosi, Johnsons biti shė.. tai idomu kaip Body Shopo  rolleyes.gif

Bandziau veidui ir likau tikrai suzaveta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Po pirmo pasitepimo siek tiek parudina, nenueina veidas plemais, maloniai kvepia (nera to svilesiu kvapo kaip kita doh.gif ) Man uztenka pora kartu per savaite pasitept ir gaunasi toks svelnus idegis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 05 15, 18:11)
gal kuri naudojat rožinės spalvos (kairėje) TBS shimer'į? Šiandien parduotuvėj brūkštelėjau ant rankos, tai gražiai švyti. Pagalvojau, kad gal ir visam veidukui tiktų g.gif  nu taip noriu sveikai švytėti doh.gif  blush2.gif

user posted image

ir dar išsirinakau papajų kvapo kūno losjoną wub.gif gardžiai kvepia. areikės užsisakyti ax.gif  O jau tie riešutiniai, kakaviniai eina peklon kas per kvapas doh.gif

Na bangeles tai nepateisino mano lukesciu, tiesa, turiu bronzine palete. Neisgaunu as tokio svytejimo, kaip noreciau ir viskas schmoll.gif Tai dabar laukiu Dior Shimmer manau turetu labiau patikti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 05 18, 15:17)

QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 18, 16:45)
man tai atrodo, kad turejo omenyje nauja pudryte, o ne likuti smile.gif

Taip taip spalvytė tikrai ne nauja 03, bet pačios pudros reikia naujos mirksiukas.gif

Vis dar laukiu pasiūlymo, kas galėtų parduoti pigiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
gal kuriai nepatinka ar turi nenaudojamą papajų kūno losjoną? Kažko nė viena tarpininkė neatsiliepia g.gif supyksiu, tai nulėksiu ir nusipirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 05 14, 19:16)
user posted image

Neseniai nusipirkau si "Kakavos sviesto kremas rankoms ir kūnui ", idomi kitu naudojanciu si produkta nuomone, nes man tai jo kvapas tiesiog klaikus, is pradziu pamaniau, kad ikiso sugedusi krema, bet uzejau i kelias TBS parduotuves, pauosciau, visur taip kvepia. Zodziu, man vyras juo pries miega grieztai uzdraude juo teptis lotuliukas.gif , sako, smarve tai kaip kokio shipro lotuliukas.gif

as turiu rankoms kremuka, matyt toks pat, tik pas mane 60 ml smile.gif na man tas kvapas irgi nekoks visai schmoll.gif bet siaip kremukas geras 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mangale @ 2009 05 15, 17:21)
gal kuri bandet savaiminio idegio krema, veidui-kunui? Galvoju pirkti, tik nezinau ar apsimoka  g.gif
Garnier tai tikrai rezultatas matosi, Johnsons biti shė.. tai idomu kaip Body Shopo  rolleyes.gif

As bandziau kūnui, labai patiko smile.gif 4u.gif
p.s. turiu kaip tik naują, man nereikia vasarai, nepagalvojus nusipirkau, tad galiu perleisti, jei sugalvosi pirkti (pigiau nei parduotuveje gerokai aisku) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 gegužės 2009 - 08:57
Kiek proc. nuolaida sutekiama su TBS nuolaidų kortele? 4u.gif
Atsakyti