Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

ir dar tiesiog Dievinu TBS body buterius ....man jie kvepia,oda buna minksta ir svelni,gerai isigeria i oda,zodziu thumbup.gif wub.gif o kas del uzsakymo,pabandykit per interneta uzsisakyti,jeigu nerandant kas pardavineja 4u.gif siaip The Body Shop firmos prekes neturetu buti platinamos kiek zinau g.gif ,ju gali uzsisakyti arba tam tikrose internetiniuose puslapiuose arba spec.parduotuvese smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 16, 00:49-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 16, 00:49)
ir dar tiesiog Dievinu TBS  body buterius ....man jie kvepia,oda buna minksta ir svelni,gerai isigeria i oda,zodziu thumbup.gif  wub.gif  o kas del uzsakymo,pabandykit per interneta uzsisakyti,jeigu nerandant kas pardavineja 4u.gif siaip The Body Shop firmos prekes neturetu buti platinamos kiek zinau g.gif ,ju gali uzsisakyti arba tam tikrose internetiniuose puslapiuose arba spec.parduotuvese smile.gif

platinamos ir dar kaip biggrin.gif tik nelegaliai, aisku - del to ir pigiau, nei uzsakant ar perkant parduotuvese cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 09 14, 19:34)
Labai noriu alyvuogių balzamo, nes šampūnas bais patiko wub.gif Gal galėtų platintoja iš Vilniaus AŽ parašyti?  4u.gif

Na va, platintoja adresu uzsakymai_jums@yahoo.com neturi alyvuogių balzamo verysad.gif Gal žinot, kur būtų galima gauti? Gal galit kurią kitą platintoją rekomenduot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 09 16, 19:35)
Na va, platintoja adresu uzsakymai_jums@yahoo.com neturi alyvuogių balzamo verysad.gif Gal žinot, kur būtų galima gauti? Gal galit kurią kitą platintoją rekomenduot?  4u.gif

tai ji gali uzsakyti, nebent skubiai reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 09 16, 18:09)
platinamos ir dar kaip biggrin.gif tik nelegaliai, aisku - del to ir pigiau, nei uzsakant ar perkant parduotuvese  cool.gif

nu nebent nelegaliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojot plaukų kaukę su aguonų aliejum? [Poppy Seed Oil Reviving Mask]. Įdomu ar gera, visai norėčiau užsisakyt, tik bijau prašaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 09 10, 12:30)
sakykit kaip tos baneles svytejima suteikaincios? uzsimaniau, ar geras dalykas?

Turiu, tikejausi, kad tiks ir paakiams, kaip aprasyme pateikta, bet naudoju kaip skaistalus 4u.gif
Atsakyti
as tai naudoju tik sviestus kunui:)
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 09 20, 18:29)
Turiu, tikejausi, kad tiks ir paakiams, kaip aprasyme pateikta, bet naudoju kaip skaistalus 4u.gif

turejot omeni vokams? 4u.gif o kaip akiu shsheleiai jie nelabai tinka naudojimui? g.gif
Atsakyti
Ir as pasidalinsiu savo ispudziais naudojant TBS, gal kam pravers..
Daugiausia priemoniu naudoju plaukams. Turiu brazilisku riesutu krema, gana neblogas. Vynuogiu kauliuku serumas plauku galiukams nelabai patinka, daugiau nepirksiu. Labai patinka melyniu purskiklis plaukams, mano plaukai garbanoti, tai dar ir garbanos grazesnes pasidaro. O labiausiai patinka AMLIKA serumas. Iki jo neteko naudoti geresnes priemones flirt.gif
Veido prieziurai naudoju juros dumbliu serija. Turiu pieneli makiazui valyti, prausikli ir tonika. Pienelis kartais degina veida, prausiklis neblogas, tonikas irgi kartais degina. Bet siaip kosmetika nebloga, veido odos nesausina.
Atsakyti
Geras, o man juros dumbliu serija tiesiog thumbup.gif - turiu ir pieneli ir tonika ir kremus ir prausikli - niekas niekada nedegino ir nepersausino veido, taciau puikiai nueme visus riebalus. tiesiog wub.gif
Atsakyti
sveikos, man ir reiktu platintojos kontaktu i AZ smile.gif
Atsakyti