Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Gidi @ 2009 09 13, 12:58)
Gal galite kuri pasakyti savo nuomone apie skystus TBS akiu pravedimus. Kaip tik renkuosi - ir niekaip neissirenku, ka cia pirkti  4u.gif

Drasiai galiu salyti,kad jie geri,turejau juoda pravedima,neissiliedavo,teptukas geras,zodziu patiko,o praeitais metais pries kaledas ir naujus nusipirkau blyzganti pravedima (sidabrini) blush2.gif irgi labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 09 14, 14:24)
kad Kaune, rodos, niekas jau nebeplatina  unsure.gif

Aš taip pat susidariau jau tokį vaizdą... g.gif Tai..gal tada yra tokių vilniečių,kurios su reikalais kartas nuo karto į Kauną užsuka? unsure.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai noriu alyvuogių balzamo, nes šampūnas bais patiko wub.gif Gal galėtų platintoja iš Vilniaus AŽ parašyti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 rugsėjo 2009 - 17:34
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 09 14, 18:25)
Aš taip pat susidariau jau tokį vaizdą...  g.gif  Tai..gal tada yra tokių vilniečių,kurios su reikalais kartas nuo karto į Kauną užsuka? unsure.gif  4u.gif  biggrin.gif

Tai pastu siuskites is Vilniaus platintojos ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 09 14, 18:41)
Tai pastu siuskites is Vilniaus platintojos ir viskas  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

as ir Vilniaus ribose pati siunciuosi, juk ne kosmines tos kainos rolleyes.gif
4 LT ar 6 Lt - 2 taloneliai arba 2 marsrutkes pirmyn atgal prekui paimti, taijau geriau parsisiusti uz ta kaina ramiai sau ir pasiimt is pasto cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChinChin: 14 rugsėjo 2009 - 19:24
QUOTE(Vonios Fane @ 2009 09 14, 12:40)
Mergaitės, būkit geros, brūkštelkit Vilniuje platintoją TBS į AŽ..Pamiršau SM jos nicką....Baisiai reikia 4u.gif  biggrin.gif
Berods kažkur tarp Justiniškių ir Pilaitės

prasau ir mani az brukstelt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz pasidalinima info del akiu pravedimu, reiks tada pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 09 14, 20:24)
drinks_cheers.gif

as ir Vilniaus ribose pati siunciuosi, juk ne kosmines tos kainos  rolleyes.gif
4 LT ar 6 Lt - 2 taloneliai arba 2 marsrutkes pirmyn atgal prekui paimti, taijau geriau parsisiusti uz ta kaina ramiai sau ir pasiimt is pasto  cool.gif

ne ne,tai ne tame esmė,taip tik galvoju tai platintojai vargas gal,kad nuvežt,siųst ir panašiai,nors kai pagalvoji,tai koks čia vargas arne biggrin.gif
Tai dabar jau susimaliau,kuri ar kurios čia iš Vilniaus platina? biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite man i az BodyShop kosmetikos platintojos kontaktus. Labai jau brangu parduotuvej. As ziema Londone oro uoste pirkau seselius - apie 20 LT kainavo, pas mus LT tokie pat beveik 100 LT doh.gif
Atsakyti
Gal jau atsirado platintoja Kaune? rolleyes.gif
Atsakyti
Jetau,kaip cia visiems reikia platintojos Kaune,zinot man irgi bigsmile.gif
O tai kaip ja tapt galima?siunties ta kosmetika is uzsienio ir cia perpardavineji,taip?
Atsakyti
QUOTE(Greš @ 2009 09 15, 14:39)
Jetau,kaip cia visiems reikia platintojos Kaune,zinot man irgi bigsmile.gif
O tai kaip ja tapt galima?siunties ta kosmetika is uzsienio ir cia perpardavineji,taip?

Na taip smile.gif
Greit prisipažinkit, kuri TBS platina? smile.gif Arba gal kas nick'a jos galit brūkštelt? Dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 15 rugsėjo 2009 - 21:32