Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Babystar @ 2009 09 10, 13:44)

Sita gal tureta omenyje ?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 09 09, 16:34)
Apie kokia zele sneki? as turiu naktini krema, jis zele konsistencijos, tai man thumbup.gif ryte atsikelus oda normali, ne riebi, bet kylanciu spuogu tai jis nepanaikina ir raudonumo nesumazina smile.gif

as nepamenu kaip jis tiksliai vadinasi. tik pamenu is nuotraukos kad jis tokioj mazoj bonkutej, 15 ml berods ax.gif ir sake grynai ir skirtas poru mazinimui.
o naktini ir as turiu.plius dieni naudoju.tai man labai patinka. jau ne viena drauge taip pat nusipirko man parekomendavus smile.gif labai gera serija.
Atsakyti
sveikos,
o sakykit, ar bandet kurias nors vonios putas/pieneli?? ypac idomu del aromaterapines serijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 09 06, 09:56)
kad brangu jei 36... jiei 250 ml tai is viso beveik tiek kiek ir be akcijos, o jei uz 400 ml, tai vis tiek galima pigiau gauti  rolleyes.gif  4u.gif

Ne, 250ml įprastinė kaina yra 38Lt, o šiuo metu 26.60Lt. "Panoramoj" 2 šampūnai belikę ax.gif Per platintojus - 24Lt, bet va nuėjau į parduotuvę ir nusipirkau, laukt nereikėjo ir dar mėginukų gavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 rugsėjo 2009 - 18:16
QUOTE(pokahonta @ 2009 09 10, 20:56)
sveikos,
o sakykit, ar bandet kurias nors vonios putas/pieneli?? ypac idomu del aromaterapines serijos  4u.gif

bandziau slyvu, kaledines serijos, tesiog wub.gif
Atsakyti
Gal galite kuri pasakyti savo nuomone apie skystus TBS akiu pravedimus. Kaip tik renkuosi - ir niekaip neissirenku, ka cia pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 09 13, 12:58)
Gal galite kuri pasakyti savo nuomone apie skystus TBS akiu pravedimus. Kaip tik renkuosi - ir niekaip neissirenku, ka cia pirkti  4u.gif

as turejau ta toki,blizgesni.tai man labai patiko smile.gif o patiko tuom,kad plunksnele labai patogi. o ir patiko savo spalva.ne tokia intensyviai juoda.
stai toki:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vixenish: 13 rugsėjo 2009 - 19:31
Mergaitės, būkit geros, brūkštelkit Vilniuje platintoją TBS į AŽ..Pamiršau SM jos nicką....Baisiai reikia 4u.gif biggrin.gif
Berods kažkur tarp Justiniškių ir Pilaitės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 14 rugsėjo 2009 - 10:40
QUOTE(Vonios Fane @ 2009 09 14, 11:40)
Mergaitės, būkit geros, brūkštelkit Vilniuje platintoją TBS į AŽ..Pamiršau SM jos nicką....Baisiai reikia 4u.gif  biggrin.gif
Berods kažkur tarp Justiniškių ir Pilaitės

parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal zinot kas Kaune platina TBS kosmetika, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 09 14, 11:34)
parasiau i az  mirksiukas.gif

Dėkui victory.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzeizy @ 2009 09 14, 13:36)
o gal zinot kas Kaune platina TBS kosmetika, aciu 4u.gif

kad Kaune, rodos, niekas jau nebeplatina unsure.gif