Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Chardonnay @ 2009 08 31, 08:28)
Vakar draugė iš Londono parvežė lauktuvių, va tokį lūpų balzamiuką: http://www.thebodysh...;prdcode=67795m  ax.gif
Lietuvoj dar nėr tokių lygtai g.gif

dar lygtais nera,bet greit turetu buti wub.gif kiek zinau nail.gif as turiu toki pat tik kito kvapo "MERRY CRANBERRY" man jis labai patinka ir aplomai visi the body shop lupu balzamai man yra super,minkstina lupas,skaniai kvepia ir yra valgomi vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2009 09 07, 21:39)
as naudoju juros dumbliu kauke, bet bent jau man tai ji inkstiru niekaip neveikia, tik tiek kad po jos oda gaivesne ir svelnesne lieka  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
man sake kad yra specialus zele dumbliu serijos. kaipo sake,tai efektas jauciasi.bet kaip ten yra nzn ax.gif pati noreciau isigyti ja.
gal va kaip tik kasnors ja yra bandes ir gali papasakot ispudzius savo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 09 08, 21:46)
man sake kad yra specialus zele dumbliu serijos. kaipo sake,tai efektas jauciasi.bet kaip ten yra nzn  ax.gif pati noreciau isigyti ja.

Apie kokia zele sneki? as turiu naktini krema, jis zele konsistencijos, tai man thumbup.gif ryte atsikelus oda normali, ne riebi, bet kylanciu spuogu tai jis nepanaikina ir raudonumo nesumazina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 09 08, 21:46)
man sake kad yra specialus zele dumbliu serijos. kaipo sake,tai efektas jauciasi.bet kaip ten yra nzn  ax.gif pati noreciau isigyti ja.

Jeigu kalbi apie tą ala prausiklį tik kaip želės konsistencijos,tai galiu pasakyti,kad jis kiek sausint odą gali.Jį naudoja vienuolikmetė sesė,nes veidukas mažais spuogiukais nusėtas,tai jai padeda.Tik naudoja kas antrą dieną,nes kaip minėjau,tai kiek pasausina prausiklis odelę.
Papildyta:
oi,persiprašau doh.gif sumaišiau su arbatmedžio serija doh.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
jo jo, dumbliai nesausina schmoll.gif pas mane yra prausiklis su dumbliais 4u.gif labai fainas

sausinti gali arbatmedis ax.gif
Atsakyti
Pasiėmiau va pieštuką akims, 14 nr. - Glowing Amethyst . Jis toks savotiškas, dažantis mainosi alyvinė su juoda spalva. Minkštas, "riebokas", sklandžiai tepa. nerandu foto, po to įkelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 09 rugsėjo 2009 - 20:14

Tikriausiai čia iš šios naujosios kolekcijos tik pavadinimas (kažkodėl) kitoks, bet nr. tas pats - 14. Pieštukus galima naudoti kaip šešėlius. Beje, labai gražūs naujojo sezono šešėliai akims.
Atsakyti
4u.gif labai reikia TBS platintojos kaune ax.gif jeigu galima i AZ, arteja drauges gimtadienis, o dovana butent TBS turi buti smile.gif
Atsakyti
sakykit kaip tos baneles svytejima suteikaincios? uzsimaniau, ar geras dalykas?
Atsakyti
QUOTE(Guodute @ 2009 09 10, 11:30)
sakykit kaip tos baneles svytejima suteikaincios? uzsimaniau, ar geras dalykas?

baneles g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 09 10, 14:44)

Manau turejo galvoje - bangeles mirksiukas.gif
Atsakyti