na bet sie krem ukai turi skanu kvapa, ko neturi aliejus man tai jie visi super:)
QUOTE(kumiko @ 2009 08 24, 14:14)
kaip manot jei vietoj arbatmedzio piestuko naudociau arbatmedzio alieju spuogeliams dezinfekuoti? juk tas pats manau butu ar ne? turiu ta piestuka bet jis labai greit baigiasi..gal aliejaus butu daugiau ir pigiau gautusi..
Na, aš manau aliejus dar ir geriau būtų Aš pati turiu, bet kai pabaigsiu pirksiu arbatmedžio eterinį aliejų vėl, bet ne iš TBS, nes yra analgiškų ir dar geresnių už kone dvigubai - trigubai pigesne kainą
QUOTE(braskel @ 2009 08 24, 15:40)
Na, aš manau aliejus dar ir geriau būtų Aš pati turiu, bet kai pabaigsiu pirksiu arbatmedžio eterinį aliejų vėl, bet ne iš TBS, nes yra analgiškų ir dar geresnių už kone dvigubai - trigubai pigesne kainą
o kur konkreciai yra?
QUOTE(kumiko @ 2009 08 24, 15:30)
o kur konkreciai yra?
Prekybos centre gali rasti TŪB Mėtos arbatmedžio eterinio aliejaus, arba jei norisi šiek tiek daaar geresnio, tai Kvapų namuose galima jo rasti, ar jų produkcija prekiaujančiose kt. ekologiškose parduotuvytėse
Čia biški
Ieskau platintojos Kaune Nes Sandra Mandra nebeplatina kiek zinau i AZ jei galima, buciau dekinga
Gal kas zinot kaip su tais mergaiciu vakareliais Body shope? Raso kad 10lt mokestis.. bet poto pazymeta kad tas mokestis bus realizuojamas perkant bet kuria prekia vakarelio metu tai negalima vien tik 10lt susimoket? Butina dar pirkt ka nors?
Gal kas zinot kaip su tais mergaiciu vakareliais Body shope? Raso kad 10lt mokestis.. bet poto pazymeta kad tas mokestis bus realizuojamas perkant bet kuria prekia vakarelio metu tai negalima vien tik 10lt susimoket? Butina dar pirkt ka nors?
gal yra kas uzsiima TBS Vilniuje, reiktu kontaktu i az kokios geros konsultantes dekui...
gal kam arbatmedzio prausiklio, serveteliu veidui valyti ir arbatmedzio piestuko uz simboline kaina? Viskas vos pradeta naudoti, nes metu susitvarke odyte Rasykit i a.z. Tikrai pigiai atiduosiu
QUOTE(amber123 @ 2009 08 26, 17:51)
Ieskau platintojos Kaune Nes Sandra Mandra nebeplatina kiek zinau i AZ jei galima, buciau dekinga
Aš taip pat ieškau
isigijau TBS greipfrutu duso zele vysniu kuno sviesta ir tonizuojamaji masazo alieju kvapai uzburia
Noriu pagirti naujuosius seselius is rudens kolekcijos . Spalvytes labai grazios, puikiai dengiasi ir issilaiko visa diena .