Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

na bet sie krem ukai turi skanu kvapa, ko neturi aliejus smile.gif man tai jie visi super:)
Atsakyti
kaip manot jei vietoj arbatmedzio piestuko naudociau arbatmedzio alieju spuogeliams dezinfekuoti? juk tas pats manau butu ar ne? turiu ta piestuka bet jis labai greit baigiasi..gal aliejaus butu daugiau ir pigiau gautusi..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 24, 14:14)
kaip manot jei vietoj arbatmedzio piestuko naudociau arbatmedzio alieju spuogeliams dezinfekuoti? juk tas pats manau butu ar ne? turiu ta piestuka bet jis labai greit baigiasi..gal aliejaus butu daugiau ir pigiau gautusi..

Na, aš manau aliejus dar ir geriau būtų smile.gif Aš pati turiu, bet kai pabaigsiu pirksiu arbatmedžio eterinį aliejų vėl, bet ne iš TBS, nes yra analgiškų ir dar geresnių už kone dvigubai - trigubai pigesne kainą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2009 08 24, 15:40)
Na, aš manau aliejus dar ir geriau būtų  smile.gif Aš pati turiu, bet kai pabaigsiu pirksiu arbatmedžio eterinį aliejų vėl, bet ne iš TBS, nes yra analgiškų ir dar geresnių už kone dvigubai - trigubai pigesne kainą  blink.gif

o kur konkreciai yra?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 24, 15:30)
o kur konkreciai yra?

Prekybos centre gali rasti TŪB Mėtos arbatmedžio eterinio aliejaus, arba jei norisi šiek tiek daaar geresnio, tai Kvapų namuose galima jo rasti, ar jų produkcija prekiaujančiose kt. ekologiškose parduotuvytėse ax.gif
Čia biški poster_offtopic.gif blush2.gif
Atsakyti
as neseniai isigijau mini rinkinuka veidui juros dumbliu serijos - keliaujant thumbup.gif pirma karta isbandziau juros dumbliu prausikli - odyte matine, grazi, is po nakties nekyla jokie spuogeliai wub.gif dar nusipirkau kompaktine truputi bronzinta pudra - senaja savo pabaigsiu ir bandysiu sita smile.gif
Atsakyti
Ieskau platintojos Kaune 4u.gif Nes Sandra Mandra nebeplatina kiek zinau 4u.gif i AZ jei galima, buciau dekinga
Gal kas zinot kaip su tais mergaiciu vakareliais Body shope? Raso kad 10lt mokestis.. bet poto pazymeta kad tas mokestis bus realizuojamas perkant bet kuria prekia vakarelio metu blink.gif tai negalima vien tik 10lt susimoket? Butina dar pirkt ka nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 rugpjūčio 2009 - 18:12
gal yra kas uzsiima TBS Vilniuje, reiktu kontaktu i az kokios geros konsultantes smile.gif dekui...
Atsakyti
gal kam arbatmedzio prausiklio, serveteliu veidui valyti ir arbatmedzio piestuko uz simboline kaina? ax.gif 4u.gif Viskas vos pradeta naudoti, nes nestuke.gif metu susitvarke odyte smile.gif Rasykit i a.z. Tikrai pigiai atiduosiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 08 26, 17:51)
Ieskau platintojos Kaune  4u.gif Nes Sandra Mandra nebeplatina kiek zinau  4u.gif i AZ jei galima, buciau dekinga

Aš taip pat ieškau 4u.gif
Atsakyti
isigijau TBS greipfrutu duso zele wub.gif vysniu kuno sviesta wub.gif ir tonizuojamaji masazo alieju thumbup.gif kvapai uzburia
Atsakyti
Noriu pagirti naujuosius seselius is rudens kolekcijos smile.gif . Spalvytes labai grazios, puikiai dengiasi ir issilaiko visa diena thumbup.gif wub.gif .

user posted image
Atsakyti