Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(kumiko @ 2009 08 21, 20:22)
o kaip jums tbs lupu balzamai g.gif

Spanguolinis man lūpas "nuėdė" doh.gif doh.gif
O Satsuma tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
a zinot, merginos, kad jau penkta TBSa atidaro Vilniuje? biggrin.gif dabar bus ir OZE
Atsakyti
user posted image
O as naudoju sita sviestuka lupom ax.gif galiu pasakyt, kad ispudziai panaudojus labai geri, tiesiog nuostabus dalykelis mano lupom blush2.gif
user posted image
dar naudoju sita pieneli ax.gif tik kelis kartus dar tespejau patepliot, bet man jis labai patinka, oda be galo svelni pasidaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaree @ 2009 08 23, 17:03)
user posted image
O as naudoju sita sviestuka lupom ax.gif  galiu pasakyt, kad ispudziai panaudojus labai geri, tiesiog nuostabus dalykelis mano lupom blush2.gif

O sviestukai lūpom panašūs į sviestus kūnui savo konsistencija, kietumu, riebumu?
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 23, 18:14)
O sviestukai lūpom panašūs į sviestus kūnui savo konsistencija, kietumu, riebumu?

Turiu namuose ir kuno sviesta tokio pat kvapo kaip sitas lupu sviestas, tai jie tikrai labai panasus smile.gif Tik to, kuris lupom skirtas, mase sudaryta tarytum is kokiu smulkiu grudeliu ir nera tokia riebi kaip kuno sviestas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaree @ 2009 08 23, 17:23)
Turiu namuose ir kuno sviesta tokio pat kvapo kaip sitas lupu sviestas, tai jie tikrai labai panasus smile.gif Tik to, kuris lupom skirtas, mase sudaryta tarytum is kokiu smulkiu grudeliu ir nera tokia riebi kaip kuno sviestas smile.gif

Aš ir galvoju, kad jei panašu, tai gal sviestą kūnui naudot lūpoms biggrin.gif
O kas geriau maitina lūpas (turiu omeny, ne tiek dėl blizgesio, kiek dėl nesuskeldėjusių lūpų)? Ar sviestukai, ar balzamai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 23 rugpjūčio 2009 - 17:13
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 23, 19:13)
Aš ir galvoju, kad jei panašu, tai gal sviestą kūnui naudot lūpoms  biggrin.gif
O kas geriau maitina lūpas (turiu omeny, ne tiek dėl blizgesio, kiek dėl nesuskeldėjusių lūpų)? Ar sviestukai, ar balzamai?

Esu isbandziusi ir sviestukus ir balzamus, bet sviestukus tik siaip pasitepliojimui panaudoju, kad lupos svelnesnes ir dailesnes butu, o jei jau kyla didesniu problemeliu (skeldejimas, puslelines ir t.t.) tai pasikliauju tik balzamais. Tik is TBS nenaudoju, nes kazkaip jie man nelabai tinka g.gif Yra tik vienas balzamas, kurio i nei viena kita nemainau. Geriausia tai, kad galima ji naudot ne tik lupoms... sia vasara labai skaudziai veida buvau nudegus, tai patepiau siuo balzamu ir kita ryta iskart veidas grazesnis buvo, o tepant ji ant lupu tai apie skeldejima ir kitas problemeles nei minties neturiu thumbup.gif thumbup.gif taip pat labai gerai tas, kad jo be galo ilgai uztenka, jau apie 2 metus naudoju pirmaji pirkta 'indeli' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaree @ 2009 08 23, 19:44)
Esu isbandziusi ir sviestukus ir balzamus, bet sviestukus tik siaip pasitepliojimui panaudoju, kad lupos svelnesnes ir dailesnes butu, o jei jau kyla didesniu problemeliu (skeldejimas, puslelines ir t.t.) tai pasikliauju tik balzamais. Tik is TBS nenaudoju, nes kazkaip jie man nelabai tinka g.gif  Yra tik vienas balzamas, kurio i nei viena kita nemainau. Geriausia tai, kad galima ji naudot ne tik lupoms... sia vasara labai skaudziai veida buvau nudegus, tai patepiau siuo balzamu ir kita ryta iskart veidas grazesnis buvo, o tepant ji ant lupu tai apie skeldejima ir kitas problemeles nei minties neturiu thumbup.gif  thumbup.gif taip pat labai gerai tas, kad jo be galo ilgai uztenka, jau apie 2 metus naudoju pirmaji pirkta 'indeli' thumbup.gif

O koks tai būtent balzamas? 4u.gif Ir kur jo galima įsigyt?
Atsakyti
QUOTE(Mercredi @ 2009 08 23, 21:03)
O koks tai būtent balzamas?  4u.gif Ir kur jo galima įsigyt?

Balzamas sitoks: user posted image
Pirkau ji Sarmoje, ir jei atmintis neapgauna, mokejau apie 13Lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaree @ 2009 08 23, 20:07)

Dėkui, pasižiūrėsiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaree @ 2009 08 23, 20:07)

tas tai geras drinks_cheers.gif mano vyras jau trecia naudoja biggrin.gif
Atsakyti
sunaudojau mango kuno sviesta maziuka,antra karta nepirkciau...ne skalsus,sunkai tepasi,jauciasi kad nenaturalus..man geriausiu kuno drekikliu tapo kokosu aliejus nerafinuotas,po jo visi kiti nebepatinka biggrin.gif ir veido drek.krema su vit.C,stiprina atseit kapiliarus,ka as zinau,jokio skirtumo nepastebejau,paprastas kremukas smile.gif
Atsakyti