Domina kas platina Kaune?
negi daugiau nieko negalit parasyti, be to " kas platina" visas puslapis apie ta pati
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 10, 17:06)
negi daugiau nieko negalit parasyti, be to " kas platina" visas puslapis apie ta pati
Tai kodėl tau pačiai ko nors įdomaus neparašius
QUOTE(evelinute999 @ 2009 05 10, 19:06)
kai įsigys ką nors, tai ir pakomentuos
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 05 12, 15:30)
butu pasakiskai gera naujiena, jei tik mano mieste butu TBS
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2009 05 12, 08:47)
kai įsigys ką nors, tai ir pakomentuos
aha, tikekimes, kad uzsuks pasidalinti ispudziais
merginos, o jus niekas nebandete to merginu makijazo vakarelio, kuri siulo TBS pardes?..
Gal kuri bandete dilgeliu sampuna ir kondicionieriu??? Ar tikrai geras? Nebesiriebaluoja greitai plaukai
Neseniai nusipirkau si "Kakavos sviesto kremas rankoms ir kūnui ", idomi kitu naudojanciu si produkta nuomone, nes man tai jo kvapas tiesiog klaikus, is pradziu pamaniau, kad ikiso sugedusi krema, bet uzejau i kelias TBS parduotuves, pauosciau, visur taip kvepia. Zodziu, man vyras juo pries miega grieztai uzdraude juo teptis , sako, smarve tai kaip kokio shipro
QUOTE(Azazella @ 2009 05 14, 19:16)
Neseniai nusipirkau si "Kakavos sviesto kremas rankoms ir kūnui ", idomi kitu naudojanciu si produkta nuomone, nes man tai jo kvapas tiesiog klaikus, is pradziu pamaniau, kad ikiso sugedusi krema, bet uzejau i kelias TBS parduotuves, pauosciau, visur taip kvepia. Zodziu, man vyras juo pries miega grieztai uzdraude juo teptis , sako, smarve tai kaip kokio shipro
as irgi turiu toki - reikia priprasti... pradzioj ir man buvo klaiku, bet su laiku pripratau dabar normaliai