Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Juoko ašara @ 2009 08 19, 20:25)
o ta seruma tepate tik ant galiuku? apsaugo siek tiek plaukus nuo skilinejimo ar sakojimosi ar tik suteikia blizgesio? ka daro melyniu purskalas?  rolleyes.gif

Tą serumą pradžioj tepu ant galiukų,po to jau per visą plauko ilgį.Čia kaip kas.Aš dar ištepu per plaukų ilgį,nes plaukus tiesinu ir pan,tai noris bent kažkiek apsaugoti tą plauką,o be to ir šiaip,suteikia tas serumas plaukučiams blizgesio,taip kad vienaip ir kitaip į naudą ištepti ne tik galiukus smile.gif O galiukam kažkokio gydomojo stipraus poveikio nepastebėjau.Gal kiek pamaitina galiukus..
O dėl to melynių purškalo...Aš jį naudoju,kai einu į soliariumą.Pasipurškiu prieš ir po deginimosi.Atgaivina kiek plaukučius.O be to ir per atostogas taip pat naudojau,kaip drėkinimą jiem.Šiaip,kiek žinau,tai jo paskirtis yra apsaugoti,išsaugoti,atgaivinti plaukų spalvytę.Tačiau man tai yra nepamainomas plaukų drėkiklis.Gal ir jupokingai nuskambės,bet kartais juo papurškiu plaukučius vien tam,kad kvepėtų doh.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Mėtų arbata labai aciu uz toki issamu atsakyma aciuks.gif va tuo purskikliu tai rimtai susidomejau bigsmile.gif dar, merginos, tiuriu viena klausimeli apie sampunus blush2.gif ar yra koks sampunas, kuris pakeltu plaukus nuo saknu ir jie nebutu tokie prisiploje prie galvos?doh.gif mastau apie si g.gif gal kuriai teko naudoti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 08 20, 12:55)
Mėtų arbata labai aciu uz toki issamu atsakyma aciuks.gif va tuo purskikliu tai rimtai susidomejau bigsmile.gif dar, merginos, tiuriu viena klausimeli apie sampunus blush2.gif ar yra koks sampunas, kuris pakeltu plaukus nuo saknu ir jie nebutu tokie prisiploje prie galvos?doh.gif mastau apie si g.gif gal kuriai teko naudoti? ax.gif
user posted image

Aš naudojau, nieko ypatingo, kazkaip sausino plauka... bet manau čia kiekvienai individualiai...
man purumui kitos firmos šampunas labiau tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
Mėtų arbata labai aciu uz toki issamu atsakyma aciuks.gif va tuo purskikliu tai rimtai susidomejau bigsmile.gif

Nėra už ką smile.gif man patinka dalintis įspūdžiais apie gaminius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Šiandien užsukau į TBS ir pagriebiau serumą galiukam doh.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image

Aš turėjau šį šampūna g.gif Na, jis man tai 100 proc. savo funkscija atliko, pakėlė plaukučius, bet ir galus pasausino per daug g.gif Antrą kartą jo nepirkčiau schmoll.gif Ta prasme, kaip šampūnas patiko, bet man gal net per daug tos plaukučius pakeldavo rolleyes.gif

Ir šiaip, beveik nieko nebeperku iš TBS. Paskutini karta kai pirkau (per tuos išpardavimus), tai iš lentynos ėmiau akcijines prekes (3 skirtingas), mokėjo MB. Išeinant paklausiau kiek sumokėjo, ir taip einu ir galvoju lyg ir per daug g.gif pasirodo vienos prekės kainą imušė NORMALIĄ doh.gif O po to buvau vos neišdėta į šuns dienas dėl maišėlio prekėm sudėti doh.gif ai, nesmagu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silena @ 2009 08 20, 15:56)
Aš naudojau, nieko ypatingo, kazkaip sausino plauka... bet manau čia kiekvienai individualiai... 
man purumui kitos firmos šampunas labiau tiko ir patiko smile.gif

poster_offtopic.gif gal galetum pasakyti koks? rolleyes.gif aciu merginos, bet jei labai sausina tai nekas, mano galai ir taip ziauriai nusauseje. nors man atrodo, visi tie purinantys sampunai sausina unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(braskel @ 2009 08 20, 20:05)
Ir šiaip, beveik nieko nebeperku iš TBS. Paskutini karta kai pirkau (per tuos išpardavimus), tai iš lentynos ėmiau akcijines prekes (3 skirtingas), mokėjo MB. Išeinant paklausiau kiek sumokėjo, ir taip einu ir galvoju lyg ir per daug  g.gif pasirodo vienos prekės kainą imušė NORMALIĄ  doh.gif O po to buvau vos neišdėta į šuns dienas dėl maišėlio prekėm sudėti  doh.gif ai, nesmagu buvo  blush2.gif

parduotuvej teko pirkti tik viena karta ir aptarnavo visai mielas berniukas, ne tik man, bet ir vyrui megineliu pridejo bigsmile.gif o siaip visada perku pas viena mamyte, nes kainos parduotuveje tai taip uzkeltos doh.gif sazine neleidzia tokiu pinigu moketi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 20 rugpjūčio 2009 - 22:36
Oze nuolaida avieciu sviestiniam kremui wub.gif , db kainuoja 38 lt,o mango kuno pienelis- 36 4u.gif
Atsakyti
o kaip jums tbs lupu balzamai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 21, 19:22)
o kaip jums tbs lupu balzamai g.gif

user posted image
priesh miega, kiekviena diena naudoju shi balzama, jis kvepia wub.gif shokoladu, ir labai gerai drekina thumbup.gif
turejau dar satsumos 'born lippy lip balm' su blizguchiais, tai kvapas baisus man doh.gif viena kart pasitepiau ir atidaviau...satsuma ne man.....
user posted image
turiu tantalising MTV lip butter, tai efekto stebuklingo nera, bet kvepia labai skaniai,iki galo neisigeria,
user posted image
dar turiu 'passionberry born lippy lip balm', dar neatsuktas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 22 rugpjūčio 2009 - 09:35
Kakavinį balzamą turėjau ir aš,bet man ne...Po to lūpos kažkokios aplipusios atrodo kažkuo...Labai nemalonus jausmas.
Taip pat turiu BORN LIPPY WATERMELON,tai nežinau...kartas nuo karto pasitepu,jei po ranka neturiu blizgio kokio,o šiaip tai man nelabai...
Atsakyti
O man pats paciausias kanapiu lupu balzamas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 08 22, 14:42)
O man pats paciausias kanapiu lupu balzamas wub.gif

user posted image

koks jo kvapas? kaip ranku kanapinio kremo? ir kokia kaina?
Atsakyti