Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 15, 02:34)
O kaip kvapas? smile.gif
as siandien pirma karta issitepiau cinamoniniu kuno sviestu, tai pradzioje kvapas gana astrus buna, bet paskui toks malonus  biggrin.gif

na, man alyvuogiu kvapas patinka, todel patinka ir visos priemones, kuriu sudetyje alyvuoges, tad ir sis kuno sviestas man kvepia, beje, tikrai, vienas neautraliausiu kvapu TBS manau...labai svelnus kvapas, neerzina 4u.gif

pamenu viena bendradarbe labai keistai man kvepedavo, maniau cia kveplai, kol nepamaciau, kad tepasi sviestuku is TBS, kazkokiu riestu kvapas atrodo buvo, bet toooks intensyvus, ir toks nenusakomas, nei saldus, nei kartus, per metra koki uzsiuosdavo labai stipriai, tai tokio kvapo tikrai nenoreciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsia: 16 rugpjūčio 2009 - 13:22
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 08 16, 14:08)
Labuka.Man prireikė platintojos Kaune,nes tas,kurias žinojau,dingo kažkur  g.gif
Šiaip visą laiką pirkdavau parduotuvėj,bet dabar pagalvojau,kad tai išties yra kiek absurdiška,jei paliai nosį tau "padėta" ta pati produkcija su žyyyymiai mažesne kaina.Taip,jei ten ko daug nereikia,tai galima ir su parduotuve apsieiti,bet taip tai...

Užsidėjau Braziliškų riešutų kaukę plaukams.Bus matyti,kai nusiplausiu,padėjo ji kiek ar ne  smile.gif  Ėmiau mėginį parduotuvėj,tai jei patiks plaukučiams,griebsiu tą kaukytę  smile.gif

na ir kaip kauke?
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2009 08 16, 16:29)
na ir kaip kauke?

Net nežinau ką pasakyti.Na gal ir nieko visai,bet kažkaip manau,kad visgi liksiu ištikima profesionaliai kosmetikai,kuri yra skirta plaukams.Kaukė kvepia skaniai,bet ištikro tai tik vienintelis pliusas,kurį pastebėjau.mano plaukams matyt reikia kažko kito...O šiaip,tai iš plaukams skirtos serijos man labiausiai patinka šampūnas su imbieru ir purškalas mėlynių.Ankščiau buvau dar ištikima plaukų galiukų aliejukui,tačiau dabar truputį pakeitimui turiu kitką smile.gif Bet manau,kad tai geriausias dalykas iš visos serijos,skirtos plaukams ax.gif
Atsakyti
Stai biski naujienu pametesiu smile.gif

http://www.cityout.l...rudens_makiazas
Atsakyti
gal kartosiuos parasykit kas kaune platina sia kosmetika. turejau berods gintares kontaktus bet dingo.
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge.S @ 2009 08 16, 21:21)
gal kartosiuos parasykit kas kaune platina sia kosmetika. turejau berods gintares kontaktus bet dingo.

drinks_cheers.gif As irgi del to paties gal galima butu suzinot kas platina kaune sia kosmetika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums arbatmedzio serijos nuo spuogu antibakterinis piestukas ir tos pacios serijos naktinis kremas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 18, 19:20)
O kaip jums arbatmedzio serijos nuo spuogu antibakterinis piestukas ir tos pacios serijos naktinis kremas g.gif

mano oda misri, netgi labiau i riebia, bet as arbatmedzio kvapo negaliu pakesti schmoll.gif , tai man lb tinka juros dumbliu serija thumbup.gif tiek kremukai, tiek ir tonikas bei losjonas wub.gif
Atsakyti

ABC arbatmedzio linija geresne, nei TBS. bent jau as pameginus galiu drasiai sakyt
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 18, 18:20)

kaip tik dabar naudoju ta krema . super
Papildyta:
QUOTE(Damutte @ 2009 08 19, 12:23)
ABC arbatmedzio linija geresne, nei TBS. bent jau as pameginus galiu drasiai sakyt

bet ABC neturi atskirai dieninio ir naktinio.
man jis nusausino baisiai oda. bet siaip geras.
Atsakyti

Naudoju piestuka, bet nieko stebuklingo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 08 16, 19:06)
Net nežinau ką pasakyti.Na gal ir nieko visai,bet kažkaip manau,kad visgi liksiu ištikima profesionaliai kosmetikai,kuri yra skirta plaukams.Kaukė kvepia skaniai,bet ištikro tai tik vienintelis pliusas,kurį pastebėjau.mano plaukams matyt reikia kažko kito...O šiaip,tai iš plaukams skirtos serijos man labiausiai patinka šampūnas su imbieru ir purškalas mėlynių.Ankščiau buvau dar ištikima plaukų galiukų aliejukui,tačiau dabar truputį pakeitimui turiu kitką  smile.gif  Bet manau,kad tai geriausias dalykas iš visos serijos,skirtos plaukams  ax.gif

o ta seruma tepate tik ant galiuku? apsaugo siek tiek plaukus nuo skilinejimo ar sakojimosi ar tik suteikia blizgesio? ka daro melyniu purskalas? rolleyes.gif
Atsakyti