Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Nesenai isigijau TBS alyvuogiu kvapo kuno sviesta, tai siek tiek nusivyliau, nes uz tokia kaina galetu ir geriau drekinti, o be to labai greitai naudojasi, jei kasdien tepciausi tai per pora savaiciu susinaudotu, tai taupau dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2009 08 15, 01:00)
Nesenai isigijau TBS alyvuogiu kvapo kuno sviesta, tai siek tiek nusivyliau, nes uz tokia kaina galetu ir geriau drekinti, o be to labai greitai naudojasi, jei kasdien tepciausi tai per pora savaiciu susinaudotu, tai taupau dabar  lotuliukas.gif

O kaip kvapas? smile.gif
as siandien pirma karta issitepiau cinamoniniu kuno sviestu, tai pradzioje kvapas gana astrus buna, bet paskui toks malonus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 08 15, 01:34)
O kaip kvapas? smile.gif
as siandien pirma karta issitepiau cinamoniniu kuno sviestu, tai pradzioje kvapas gana astrus buna, bet paskui toks malonus  biggrin.gif

TBS?? cinamoniniu? o kaip angliskai vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 08 15, 09:21)
TBS?? cinamoniniu? o kaip angliskai vadinasi  g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif vaniliniu blush2.gif
Atsakyti
Man melyniu purskalas plaukams thumbup.gif O Moringu duso zele tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aneri @ 2009 08 15, 12:03)
Man melyniu purskalas plaukams  thumbup.gif  O Moringu duso zele tiesiog wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jei moringu duso zele kvepia taip skaniai, kai sviestas, tada tikiu, kad wub.gif
O ka melyniu purskalas daro plaukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 15 rugpjūčio 2009 - 11:20
QUOTE(ChinChin @ 2009 08 14, 22:55)
kad apsimoka pirkti pagal sia akcija tik tuo atveju, jei perki 3 vienodos kainos prekes  rolleyes.gif  kitaip neapsimoka - kitaip is platintojos pigiau gausis pirkti...  cool.gif

bent jau as taip skaiciavau  g.gif

Sveikos, ir as "sergu" TBS. Visai neseniai isigijau 3 produktus veidui su juros dumbliais (mano misriai odai jie labai patinka) ir labai dziaugiausi, kad pataikiau i ta akcija. Bet dabar suprantu, kad labaiu apsimoka viska pirkti is platintoju? Niekad neteko naudotis ju paslaugomis. Gal galite placiau? Ar cia tokia pat sistema kaip Avon ar Oriflame platina, ar tiesiog atveza is uzsienio pigiau? Kiek proc. susitaupot? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupsia @ 2009 08 15, 01:00)
Nesenai isigijau TBS alyvuogiu kvapo kuno sviesta, tai siek tiek nusivyliau, nes uz tokia kaina galetu ir geriau drekinti, o be to labai greitai naudojasi, jei kasdien tepciausi tai per pora savaiciu susinaudotu, tai taupau dabar  lotuliukas.gif

man jis pats paciausias is kuno sviestu wub.gif Vienas is tu, kurie neerzina savo kvapu. O del sunaudojimo - sutinku, jau milijonus palikau tbs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2009 08 15, 13:42)
man jis pats paciausias is kuno sviestu  wub.gif  Vienas is tu, kurie neerzina savo kvapu. O del sunaudojimo - sutinku, jau milijonus palikau tbs  doh.gif

O man negreitai naudojasi, nors as kas diena nesiteplioju blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2009 08 15, 12:42)
Sveikos, ir as "sergu" TBS. Visai neseniai isigijau 3 produktus veidui su juros dumbliais (mano misriai odai jie labai patinka) ir labai dziaugiausi, kad pataikiau i ta akcija. Bet dabar suprantu, kad labaiu apsimoka viska pirkti is platintoju? Niekad neteko naudotis ju paslaugomis. Gal galite placiau? Ar cia tokia pat sistema kaip Avon ar Oriflame platina, ar tiesiog atveza is uzsienio pigiau? Kiek proc. susitaupot?  4u.gif
Papildyta:
man jis pats paciausias is kuno sviestu  wub.gif  Vienas is tu, kurie neerzina savo kvapu. O del sunaudojimo - sutinku, jau milijonus palikau tbs  doh.gif

taip tikrai, is platintoju zymiai pigiau gaunasi. as irgi uzmaciau ta akcija, 2 pekes radau veidui, o 3os kaip ir nesugalvojau... todel pasirinkau pas platintoja. Dauguma ju veza is uzsienio(atveza jom), kiek sutaupo - nzn, matyt perka lb nebrangiai, nes kainos zymiai mazesnes nei parduotuvese(iki 15 lt netgi), o dar gi sau reik palikt. tad manau savikaina ju lb maza wink.gif

Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2009 08 14, 15:18)
ar yra pasinaudojusiu akcija? uz pigiausia produkta is triju nemokesim ar ne(atrodo teisingai supratau  g.gif ) manau visai "gera" akcija smile.gif

jo, uz pigiausia produkta nemokesim.
bet is tiesu, pasiskaiciavus - is platintojos iseina net pigiau(arba tiek pat) perkant 3 produktus, nei su ta akcija is parduotuves.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Norėčiau, kad man parašytų platintojos.
Atsakyti
QUOTE(Sinna @ 2009 08 15, 20:24)
Sveikos merginos  smile.gif  Norėčiau, kad man parašytų platintojos.

Zinau viena platintoja, jei reikia. blush2.gif Vilniuje
Atsakyti
Labuka.Man prireikė platintojos Kaune,nes tas,kurias žinojau,dingo kažkur g.gif
Šiaip visą laiką pirkdavau parduotuvėj,bet dabar pagalvojau,kad tai išties yra kiek absurdiška,jei paliai nosį tau "padėta" ta pati produkcija su žyyyymiai mažesne kaina.Taip,jei ten ko daug nereikia,tai galima ir su parduotuve apsieiti,bet taip tai...

Užsidėjau Braziliškų riešutų kaukę plaukams.Bus matyti,kai nusiplausiu,padėjo ji kiek ar ne smile.gif Ėmiau mėginį parduotuvėj,tai jei patiks plaukučiams,griebsiu tą kaukytę smile.gif
Atsakyti