Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Azazella @ 2009 08 10, 12:57)
O pasitepus nelieka lipnumo pojucio? Nes as nusipirkau avieciu kvapo, tai neimanoma, pasitepu rankas, paskui jos lipnio gal valanda laiko... verysad.gif

o tai tu delnus tepi gal?
nzn...as tepu daugiausia kojas ir dupa, tai kazkiek buna lipnu..bet gana greitai susigeria man rolleyes.gif
Atsakyti
viliojuosi tbs 11-12 dienos akcija. Noreciau patarimo:

turejau kokosu kuno sviesta labai patiko (puikiai susigeriantis ir kvapas ne ikyrus), o persikinis man labai nepatiko, kazkaip nesigere normaliai, tai va dabar ir galvoju ar avietini akcijini verta pirkt? Jei kas bandete gal galit patart?

Turiu melyniu nenuplaunama plauku balzama, nuostabus jis man thumbup.gif Ziuriu melyniu sampunui bus nuolaida, kaip jisai?
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2009 08 10, 13:54)
viliojuosi tbs 11-12 dienos akcija. Noreciau patarimo:

turejau kokosu kuno sviesta labai patiko (puikiai susigeriantis ir kvapas ne ikyrus), o persikinis man labai nepatiko, kazkaip nesigere normaliai, tai va dabar ir galvoju ar avietini akcijini verta pirkt? Jei kas bandete gal galit patart?

persikini ir avietini as turejau..abu man siaip panasus...ir abu patiko. o kokosu nesu turejus... avietinis toks skystas kremas..kaip persikinis... kokosu man rods toks "kietesnis"...tai tau avieciu gali nepatikt g.gif pasitepk ant rankos kur pabandymui parduotuvej ir matysi manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 08 10, 13:32)
o tai tu delnus tepi gal?
nzn...as tepu daugiausia kojas ir dupa, tai kazkiek buna lipnu..bet gana greitai susigeria man rolleyes.gif

Aha, ir delnus taip pat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 08 10, 14:47)
Aha, ir delnus taip pat. smile.gif

nu tai todel ir limpa, kad cia ne ranku kremas biggrin.gif as nusiplaunu visa laika rankas, po tepliojimosi ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 08 10, 13:56)
nu tai todel ir limpa, kad cia ne ranku kremas biggrin.gif as nusiplaunu visa laika rankas, po tepliojimosi ax.gif  mirksiukas.gif

as irgi nusiplaunu, bet man patinka kad iki galo neisigeria, tada patalyne kvepia ilgai wub.gif
Atsakyti
Nagi, gal kas buvo "aviečių dienose"? smile.gif
Papildyta:
Ai, dabar perskaičiau jų tinklapyje kad ta akcija tik su LYB kortele sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 08 11, 14:52)
Papildyta:

o kas ta LYB kortele? g.gif cia ne ta,kur 10% gauni nuolaida ,kai perki ?
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 08 11, 12:52)
Papildyta:

As buvau snd. Del korteles nzn, neklausiau.
Dar iki 30d berods akcija veido priemonem - perki 3 - moki uz 2.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 08 12, 14:09)
As buvau snd. Del korteles nzn, neklausiau.
Dar iki 30d berods akcija veido priemonem - perki 3 - moki uz 2.

ar yra pasinaudojusiu akcija? uz pigiausia produkta is triju nemokesim ar ne(atrodo teisingai supratau g.gif ) manau visai "gera" akcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 14, 16:18)
ar yra pasinaudojusiu akcija? uz pigiausia produkta is triju nemokesim ar ne(atrodo teisingai supratau  g.gif ) manau visai "gera" akcija smile.gif

Planuoju pasinaudot, tik dar galvoju ką pirktis. Arbatmedžio šveitiklį turiu, svarstau tą seriją užsipirkt, tik dar svarstau ar tikrai man to reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaliai lyja @ 2009 08 14, 21:42)
Planuoju pasinaudot, tik dar galvoju ką pirktis. Arbatmedžio šveitiklį turiu, svarstau tą seriją užsipirkt, tik dar svarstau ar tikrai man to reiks smile.gif

kad apsimoka pirkti pagal sia akcija tik tuo atveju, jei perki 3 vienodos kainos prekes rolleyes.gif kitaip neapsimoka - kitaip is platintojos pigiau gausis pirkti... cool.gif

bent jau as taip skaiciavau g.gif
Atsakyti