Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(kumiko @ 2009 07 30, 19:35)
o kainytes nezinot? smile.gif  o gal yra naudojanciu tbc sampunus? kokie butu atsiliepimai..man reiktu drekinancio..

prausiklio su dumbliais? ar to kojoms blizgesio? smile.gif ir kur - parduotuveje ar pas platintoja? as pas platintoja pirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 07 30, 19:35)
o kainytes nezinot? smile.gif  o gal yra naudojanciu tbc sampunus? kokie butu atsiliepimai..man reiktu drekinancio..

Esu turejusi medaus sampuna ir balzama. Kvapas tai superinis, plaukai iki vakaro skaniai dvelkdavo smile.gif Jeigu plaukai reikalauja daugiau prieziuros, tai nelabai tiks tbs sampunai. Mano plaukai sausi, tai issiplovus plaukus gausiai pamaitindavau aliejuku ar serumu, nes drekinimo ir maitinimo truksta siose priemonese.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 07 30, 21:38)
Esu turejusi medaus sampuna ir balzama. Kvapas tai superinis, plaukai iki vakaro skaniai dvelkdavo smile.gif Jeigu plaukai reikalauja daugiau prieziuros, tai nelabai tiks tbs sampunai. Mano plaukai sausi, tai issiplovus plaukus gausiai pamaitindavau aliejuku ar serumu, nes drekinimo ir maitinimo truksta siose priemonese.

kokia kaina? o po jo kaukes ar balzamo nenaudojote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 07 30, 21:10)
kokia kaina? o po jo kaukes  ar balzamo nenaudojote? g.gif

Tikslios kainos nepamenu, bet jei neklystu kainuoja apie 40lt, bet as pirkau pries metus. Ir balzama naudojau tos pacios serijos, bet mano plaukui netiko. Ziurint kokie jusu plaukai gal ir tiks smile.gif Nes mano sviesinti ir sausi. Beje galima ir mazesni kieki pirma karta isigyti, pabandysit jei patiks isigysit didesne pakuote mirksiukas.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti kaip jums ranku kremas su migdolais..siuo metu naudoju su kanapem ,tai man jis thumbup.gif bet labai ilgai as ji naudoju,norisi pasikeitimu..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 01, 13:42)
dar norejau paklausti kaip jums ranku  kremas su migdolais..siuo metu naudoju su kanapem ,tai man jis thumbup.gif  bet labai ilgai as ji naudoju,norisi pasikeitimu..

geresnio kremo rankoms nesu turejus thumbup.gif isigijau migdolu pilinga ir krema, tai rankos visada svelnios, labai skaniai, bet neikyriai kvepia. tikrai rekomenduociau 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudoju kremą rankoms su kanapėmis, tikrai vertas dėmesio tongue.gif Tik kvapas gal ne visoms patiks.
Atsakyti
gal kas iš jūsų merginos platinate TBS vyriškos linijos Kistna Aftershave Balm? Domintų žinoma mažesne nei parduotuvėse kaina 4u.gif mano vyriškiui visai patiko blush2.gif Tinka Vilnius ir Kaunas, rašykit į AŽ.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(petite princesse @ 2009 08 01, 18:40)
geresnio kremo rankoms nesu turejus  thumbup.gif  isigijau migdolu pilinga ir krema, tai rankos visada svelnios, labai skaniai, bet neikyriai kvepia. tikrai rekomenduociau  4u.gif

hmmm kremas su migdolais? kaip cia as jo nepastebejau g.gif
valio bus kuo pakeisti kanapiu krema, nes nors ir labai puikus rankoms, bet tas pelesio kvapas jau atsibodo schmoll.gif
Atsakyti
parasykit i az kas kaune platina sia kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 08 01, 13:42)
dar norejau paklausti kaip jums ranku  kremas su migdolais..siuo metu naudoju su kanapem ,tai man jis thumbup.gif  bet labai ilgai as ji naudoju,norisi pasikeitimu..

Prisidedu prie merginų pagyrų dėl kremo rankoms su migdolais...labai geras, ir man asmeniškai laabai ilgam užtenka, dar naudoju ir odelėms tą pieštuką 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi galiu tik pagirti krema su migdolais thumbup.gif o ir kvapas lb nuostabus wub.gif
Atsakyti