Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Azazella @ 2009 07 28, 13:59)
Sutinku, man tas pats buvo su kitos firmos vit.c linijos kremu. Daugiau as jokios firmos ju nebeperku.

As kartais panaudoju vitC kapsules ir naktini kremuka. Man visai patinka 4u.gif . Naktinis ju kremas tikrai laaabai stiprus. Ji naudoju viena karta per savaite ar net kas dvi savaites biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Labas, kažkuri forumietė prašė atsiliepimų apie TBS-body and leg shine http://public.fotki....shinesum08.html Tai va, galiu pasakyti, kad man ši priemonė patinka, kadangi niekaip nesugebu įdegti kojų, tai pats tas kai reikia kur išeiti su sijonu, šortais ir pan. Labai lengvai tepasi, yra berods dviejų atspalvių šviesesnis ir tamsesnis, aš naudoju šviesesnį tai gaunasi lengvas blizgus įdegis ax.gif Lengvai nusiplauna, kiek užtenka tai nežinau, nes dar neseniai ir ne kasdieną naudoju, bet turi draugė tai vis matau tą patį dar tebenaudojamą ilgokai jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Ragana @ 2009 07 28, 16:54)

Oho man įdomu pasidarė. Tai ši priemonė ja išsitepus suteikia įdegį, o paskui tiesiog lengvai nusiplauna? Kokia kaina gal žinote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 07 19, 22:31)
isbandziau dumbliu prausikli veidui - labai patiko thumbup.gif:

kokia jo kaina? geresnis uz arbatmedzio?
Atsakyti
QUOTE(Panelė Ragana @ 2009 07 28, 17:54)
4u.gif  Labas, kažkuri forumietė prašė atsiliepimų apie TBS-body and leg shine http://public.fotki....shinesum08.html Tai va, galiu pasakyti, kad man ši priemonė patinka, kadangi niekaip nesugebu įdegti kojų, tai pats tas kai reikia kur išeiti su sijonu, šortais ir pan. Labai lengvai tepasi, yra berods dviejų atspalvių šviesesnis ir tamsesnis, aš naudoju šviesesnį tai gaunasi lengvas blizgus įdegis  ax.gif Lengvai nusiplauna, kiek užtenka tai nežinau, nes dar neseniai ir ne kasdieną naudoju, bet turi draugė tai vis matau tą patį dar tebenaudojamą ilgokai jau  smile.gif

cia as prasiau ax.gif labai aciu uz atsiliepima 4u.gif o lygiai issitepa? spalvyte neturi oranzinio atspalvio?
Atsakyti
QUOTE(Heileja @ 2009 07 28, 19:04)
Oho man įdomu pasidarė. Tai ši priemonė ja išsitepus suteikia įdegį, o paskui tiesiog lengvai nusiplauna? Kokia kaina gal žinote? smile.gif

Man parvežė iš užsienio, tai ten apie 12 eurų berods g.gif Lietuvoj aišku brangiau bus biggrin.gif Nu man tai ji grynai kaip bronzatas tik kad tepamas, aš patepu keliose vietose išilgai, o tada su rankom išlyginu blush2.gif ax.gif Juoko Ašara, Oranžinio atspalvio neturi, mano šviesioji spalva, nes rankos tarkim ir pati aš nesu balta, bet kojos doh.gif ateity ketinu pirkt tamsesnį, gal geresnis bus biggrin.gif Šiaip paklausinėkite, gal dar kas bandžiusių yra, be to TBS parduotuvėsė galima pamėginti jį bent jau ant rankų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė Ragana: 28 liepos 2009 - 19:18
QUOTE(Heileja @ 2009 07 28, 18:04)

as turiu 02medium dark, super thumbup.gif naudoju rankom/kojom, kvapas nerealus, blizguchiais yra ir idegio atspalvi priduoda, kuo daugiau tepi tuo labia idegus, lengvai nusiplauna, tik atsargiai su shvesiais rubai ax.gif
mano oda labai shviesi, ir man tinka 02.
mokejau per platintoja Vilniuje 50lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 28 liepos 2009 - 21:32
QUOTE(kumiko @ 2009 07 28, 19:24)
kokia jo kaina? geresnis uz arbatmedzio?

negaliu palyginti, nenaudojau arbatmedzio... blush2.gif

o del to Leg and Body shine - ar netepa drabuziu?...
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 07 29, 07:38)

truputi, bet jai atsargiai naudoti tai viskas bus ok ax.gif geriausia ishsitepti jau apsirengus, nes kitaip tikrai bus nekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babystar @ 2009 07 29, 10:50)
truputi, bet jai atsargiai naudoti tai viskas bus ok ax.gif  geriausia ishsitepti jau apsirengus, nes kitaip tikrai bus nekas doh.gif

Nelabai supratau issitepti apsirengus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 07 29, 11:14)
Nelabai supratau issitepti apsirengus doh.gif

ispradziu apsirengi po to tepiesi rankas/kojas, nes jai po tepimosi rengsies gali ishtept drabuzelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 07 29, 09:38)

o kainytes nezinot? smile.gif o gal yra naudojanciu tbc sampunus? kokie butu atsiliepimai..man reiktu drekinancio..
Atsakyti