Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

va as galvociau, kad su spf, kaip riebesnis, gal visai ziemai ir tiktu, nors sia be spf naudojau ir buvo lb thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidi: 23 liepos 2009 - 12:25
Sveikutes, noriu isbandyti TBS kremukus veidui su vit. C. Kur sios temos pirmame puslapyje surasyti produktai, parasyta, kad yra dieninis veido kremas su vit. C ir atskiras kremas su Spf 15. Man konsultante parduotuveje sake, kad cia tas su spf 15 ir yra kaip dieninis kremas, kazkaip suabejojau ir nepirkau. Gal kas galit atsakyti kaip cia su tuo dieniniu kremu yra, aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 23, 12:35)
O dumbliu kauke galetu padet inkstirus isvalyt?  4u.gif  Nes arbatmedzio nepadejo siuo reikalu  blush2.gif

man dumbliu kauke nereali thumbup.gif
super isvalo odai, suteikia lygumo, oda tampa matine. Jokios kitos kaukes nebenoriu.
Beje labai neblogas yra dumbliu serumas poroms, ilgai abejojau ar pirkti, bet dabar negaliu juo atsidziaugti, vasara ji naudoju net vietoj kremo.
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2009 07 24, 07:08)
Sveikutes, noriu isbandyti TBS kremukus veidui su vit. C. Kur sios temos pirmame puslapyje surasyti produktai, parasyta, kad yra dieninis veido kremas su vit. C ir atskiras kremas su Spf 15. Man konsultante parduotuveje sake, kad cia tas su spf 15 ir yra kaip dieninis kremas, kazkaip suabejojau ir nepirkau. Gal kas galit atsakyti kaip cia su tuo dieniniu kremu yra, aciu. 4u.gif
Na taip ir turėtų būti, nes SPF yra ultravioletinių spindulių filtras, logiška, kad naudojamas dieną, kai saulė šviečia ax.gif O kuo tu suabejojai?
"VITAMIN C SPF 15 DAILY MOISTURIZER – Drėkinamasis kremas SPF 15 su vitaminu C (50 ml)
Tikra švytėjimo porcija odai! Citrusiniais vaisiais kvepiantis kremas, turintis apsauginį filtrą nuo saulės, puikiai tinka kasdienei veido priežiūrai, minkština ir drėkina"
čia iš puslapio ištraukiau
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2009 07 24, 10:59)
Na taip ir turėtų būti, nes SPF yra ultravioletinių spindulių filtras, logiška, kad naudojamas dieną, kai saulė šviečia ax.gif  O kuo tu suabejojai?
"VITAMIN C SPF 15 DAILY MOISTURIZER – Drėkinamasis kremas SPF 15 su vitaminu C (50 ml)
Tikra švytėjimo porcija odai! Citrusiniais vaisiais kvepiantis kremas, turintis apsauginį filtrą nuo saulės, puikiai tinka kasdienei veido priežiūrai, minkština ir drėkina"
čia iš puslapio ištraukiau

Aciū už informaciją, suabejojau dėl to, kad šios temos pirmame psl., kur surašyti produktai su kainomis atskirai išškirtas dieninis kremas su vit C ir kremas SPF 15 su vit C kaip atskiri produktai smile.gif
Atsakyti
parduodu nauja tbs kuno pieneli 60ml-13lt, siunciu savo sask.,Vilnius 4u.gif
kreiptis per a.z.
user posted image
Atsakyti
čia ne skelbimų psl.
Atsakyti
QUOTE(Bali @ 2009 07 24, 09:55)
man dumbliu kauke nereali thumbup.gif
super isvalo odai, suteikia lygumo, oda tampa matine. Jokios kitos kaukes nebenoriu.
Beje labai neblogas yra dumbliu serumas poroms, ilgai abejojau ar pirkti, bet dabar negaliu juo atsidziaugti, vasara ji naudoju net vietoj kremo.

o kiek toji kauke kainuoja? smile.gif 4u.gif

beje,merginos katra galite pasiulyti eyeliner'i?
Papildyta:
user posted image
stai toki 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vixenish,2009 07 26, 14:14]
o kiek toji kauke kainuoja? smile.gif 4u.gif

kai pirkau rodos mokejau apie 60Lt, beje jos kazkaip ilgam uztenka mirksiukas.gif
ne taip kaip TBS sveitiklio kunui - max 5 kartai ir tuscia... doh.gif
Atsakyti
http://www.thebodysh...tId=prod5950013

As tai sita krema nuspirkau. Uzteko 2 savaiciu ir as jau buvau pas dermatologa.. Kazkokia katastrofiska reakcija ivyko.. Sutino visos akys, nupleiskanojo vokai..
Gal kuriai tiktu toks kremas, tai galeciau savo likuti parduoti?.. blush2.gif Jei ne, tai teks spintoj palaikyti unsure.gif

Vis tik geriausi - visi sviestai thumbup.gif Dabar man pats paciausias yra Moringa.
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2009 07 27, 09:32)
http://www.thebodysh...tId=prod5950013

As tai sita krema nuspirkau. Uzteko 2 savaiciu ir as jau buvau pas dermatologa.. Kazkokia katastrofiska reakcija ivyko.. Sutino visos akys, nupleiskanojo vokai..
Gal kuriai tiktu toks kremas, tai galeciau savo likuti parduoti?.. blush2.gif  Jei ne, tai teks spintoj palaikyti  unsure.gif

Vis tik geriausi - visi sviestai  thumbup.gif  Dabar man pats paciausias yra Moringa.

Apie vit C reakcija odai nepirma karta jau girdziu g.gif Manau su juo reiketu atsargiau, pirmiausia pasibandyti ar nesukelia alergijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 07 27, 19:42)
Apie vit C reakcija odai nepirma karta jau girdziu g.gif Manau su juo reiketu atsargiau, pirmiausia pasibandyti ar nesukelia alergijos 4u.gif

Sutinku, man tas pats buvo su kitos firmos vit.c linijos kremu. Daugiau as jokios firmos ju nebeperku.
Atsakyti