Sveikutes, noriu isbandyti TBS kremukus veidui su vit. C. Kur sios temos pirmame puslapyje surasyti produktai, parasyta, kad yra dieninis veido kremas su vit. C ir atskiras kremas su Spf 15. Man konsultante parduotuveje sake, kad cia tas su spf 15 ir yra kaip dieninis kremas, kazkaip suabejojau ir nepirkau. Gal kas galit atsakyti kaip cia su tuo dieniniu kremu yra, aciu.
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 23, 12:35)
O dumbliu kauke galetu padet inkstirus isvalyt? Nes arbatmedzio nepadejo siuo reikalu
man dumbliu kauke nereali
super isvalo odai, suteikia lygumo, oda tampa matine. Jokios kitos kaukes nebenoriu.
Beje labai neblogas yra dumbliu serumas poroms, ilgai abejojau ar pirkti, bet dabar negaliu juo atsidziaugti, vasara ji naudoju net vietoj kremo.
QUOTE(fleita @ 2009 07 24, 07:08)
Sveikutes, noriu isbandyti TBS kremukus veidui su vit. C. Kur sios temos pirmame puslapyje surasyti produktai, parasyta, kad yra dieninis veido kremas su vit. C ir atskiras kremas su Spf 15. Man konsultante parduotuveje sake, kad cia tas su spf 15 ir yra kaip dieninis kremas, kazkaip suabejojau ir nepirkau. Gal kas galit atsakyti kaip cia su tuo dieniniu kremu yra, aciu.
Na taip ir turėtų būti, nes SPF yra ultravioletinių spindulių filtras, logiška, kad naudojamas dieną, kai saulė šviečia O kuo tu suabejojai?"VITAMIN C SPF 15 DAILY MOISTURIZER Drėkinamasis kremas SPF 15 su vitaminu C (50 ml)
Tikra švytėjimo porcija odai! Citrusiniais vaisiais kvepiantis kremas, turintis apsauginį filtrą nuo saulės, puikiai tinka kasdienei veido priežiūrai, minkština ir drėkina" čia iš puslapio ištraukiau
QUOTE(Egloshke @ 2009 07 24, 10:59)
Na taip ir turėtų būti, nes SPF yra ultravioletinių spindulių filtras, logiška, kad naudojamas dieną, kai saulė šviečia O kuo tu suabejojai?
"VITAMIN C SPF 15 DAILY MOISTURIZER Drėkinamasis kremas SPF 15 su vitaminu C (50 ml)
Tikra švytėjimo porcija odai! Citrusiniais vaisiais kvepiantis kremas, turintis apsauginį filtrą nuo saulės, puikiai tinka kasdienei veido priežiūrai, minkština ir drėkina" čia iš puslapio ištraukiau
"VITAMIN C SPF 15 DAILY MOISTURIZER Drėkinamasis kremas SPF 15 su vitaminu C (50 ml)
Aciū už informaciją, suabejojau dėl to, kad šios temos pirmame psl., kur surašyti produktai su kainomis atskirai išškirtas dieninis kremas su vit C ir kremas SPF 15 su vit C kaip atskiri produktai
parduodu nauja tbs kuno pieneli 60ml-13lt, siunciu savo sask.,Vilnius
kreiptis per a.z.
kreiptis per a.z.
čia ne skelbimų psl.
QUOTE(Bali @ 2009 07 24, 09:55)
man dumbliu kauke nereali
super isvalo odai, suteikia lygumo, oda tampa matine. Jokios kitos kaukes nebenoriu.
Beje labai neblogas yra dumbliu serumas poroms, ilgai abejojau ar pirkti, bet dabar negaliu juo atsidziaugti, vasara ji naudoju net vietoj kremo.
o kiek toji kauke kainuoja?
beje,merginos katra galite pasiulyti eyeliner'i?
Papildyta:
stai toki
http://www.thebodysh...tId=prod5950013
As tai sita krema nuspirkau. Uzteko 2 savaiciu ir as jau buvau pas dermatologa.. Kazkokia katastrofiska reakcija ivyko.. Sutino visos akys, nupleiskanojo vokai..
Gal kuriai tiktu toks kremas, tai galeciau savo likuti parduoti?.. Jei ne, tai teks spintoj palaikyti
Vis tik geriausi - visi sviestai Dabar man pats paciausias yra Moringa.
As tai sita krema nuspirkau. Uzteko 2 savaiciu ir as jau buvau pas dermatologa.. Kazkokia katastrofiska reakcija ivyko.. Sutino visos akys, nupleiskanojo vokai..
Gal kuriai tiktu toks kremas, tai galeciau savo likuti parduoti?.. Jei ne, tai teks spintoj palaikyti
QUOTE(gabazzz @ 2009 07 27, 09:32)
http://www.thebodysh...tId=prod5950013
Apie vit C reakcija odai nepirma karta jau girdziu Manau su juo reiketu atsargiau, pirmiausia pasibandyti ar nesukelia alergijos
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 07 27, 19:42)
Apie vit C reakcija odai nepirma karta jau girdziu Manau su juo reiketu atsargiau, pirmiausia pasibandyti ar nesukelia alergijos
Sutinku, man tas pats buvo su kitos firmos vit.c linijos kremu. Daugiau as jokios firmos ju nebeperku.