Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

isbandziau dumbliu prausikli veidui - labai patiko thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 07 19, 21:31)
isbandziau dumbliu prausikli veidui - labai patiko thumbup.gif:

nesausina? o makiaza galima nusipraust?
as beveik visa juros dumbliu serija turiu - kremukus abu, tonika ir losjona, thumbup.gif bet kazkaip prausiklio dar neisigijau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 07 20, 17:21)
nesausina? o makiaza galima nusipraust?
as beveik visa juros dumbliu serija turiu - kremukus abu, tonika ir losjona,  thumbup.gif bet kazkaip prausiklio dar neisigijau.  blush2.gif

nesausina tai tikra, o kadanginesidazau tai nezinau, ar galima nuplaukti makijaza blush2.gif bet asmeniskaineplauciau - vis tiek pieneliu nuimciau pirmiausia...
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti ar Body Shopas priima atgal prekes, jeigu taip, tai per kiek laiko jas galima grazinti?
Atsakyti
QUOTE(meteora_1 @ 2009 07 21, 15:41)
Gal kas galit pasakyti 1)ar Body Shopas priima atgal prekes, jeigu taip, 2)tai per kiek laiko jas galima grazinti?
1)Manau, kad turėtų priimt, jei netinka. 2)Aš nelaukčiau ilgai..
Atsakyti
parduodu nauja tbs kuno pieneli 60ml-13lt, siunciu savo sask.,Vilnius 4u.gif
kreiptis per a.z.
user posted image
Atsakyti
turiu juros dumbliu krema su SPF.Raso , kad riebiai, mišriai, vasarą mano oda normali, tik T zona riebesne, bet kazkaip man jis lyg ir pariebina oda unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 23 liepos 2009 - 00:48
QUOTE(Babystar @ 2009 07 21, 21:29)
parduodu nauja tbs kuno pieneli 60ml-13lt, siunciu savo sask.,Vilnius 4u.gif

kvapas nepatiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 07 23, 08:33)
kvapas nepatiko? ax.gif

man per daug saldus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 07 23, 01:47)
turiu juros dumbliu krema su SPF.Raso , kad riebiai, mišriai,  vasarą mano oda normali, tik T zona riebesne, bet kazkaip man jis lyg ir pariebina oda unsure.gif

as ir bandziau - jis man irgi per riebus, visai nematina, o tik isblizgina oda blush2.gif , o be spf yra thumbup.gif , jau 3 naudoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidi: 23 liepos 2009 - 08:54
O dumbliu kauke galetu padet inkstirus isvalyt? 4u.gif Nes arbatmedzio nepadejo siuo reikalu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 07 23, 09:54)
as ir bandziau - jis man irgi per riebus, visai nematina, o tik isblizgina oda blush2.gif , o be spf yra  thumbup.gif , jau 3 naudoju  smile.gif

su spf nebandziau, bet paprasta naudoju - man labai fainas irgi drinks_cheers.gif ypac vasarai, ziemai gal kanapiu bandysiu arba vit e g.gif
Atsakyti