isbandziau dumbliu prausikli veidui - labai patiko :
QUOTE(ChinChin @ 2009 07 19, 21:31)
isbandziau dumbliu prausikli veidui - labai patiko :
nesausina? o makiaza galima nusipraust?
as beveik visa juros dumbliu serija turiu - kremukus abu, tonika ir losjona, bet kazkaip prausiklio dar neisigijau.
QUOTE(Gidi @ 2009 07 20, 17:21)
nesausina? o makiaza galima nusipraust?
as beveik visa juros dumbliu serija turiu - kremukus abu, tonika ir losjona, bet kazkaip prausiklio dar neisigijau.
nesausina tai tikra, o kadanginesidazau tai nezinau, ar galima nuplaukti makijaza bet asmeniskaineplauciau - vis tiek pieneliu nuimciau pirmiausia...
Gal kas galit pasakyti ar Body Shopas priima atgal prekes, jeigu taip, tai per kiek laiko jas galima grazinti?
QUOTE(meteora_1 @ 2009 07 21, 15:41)
Gal kas galit pasakyti 1)ar Body Shopas priima atgal prekes, jeigu taip, 2)tai per kiek laiko jas galima grazinti?
1)Manau, kad turėtų priimt, jei netinka. 2)Aš nelaukčiau ilgai..
parduodu nauja tbs kuno pieneli 60ml-13lt, siunciu savo sask.,Vilnius
kreiptis per a.z.
kreiptis per a.z.
turiu juros dumbliu krema su SPF.Raso , kad riebiai, mišriai, vasarą mano oda normali, tik T zona riebesne, bet kazkaip man jis lyg ir pariebina oda
QUOTE(Babystar @ 2009 07 21, 21:29)
parduodu nauja tbs kuno pieneli 60ml-13lt, siunciu savo sask.,Vilnius
kvapas nepatiko?
QUOTE(miss.elle @ 2009 07 23, 01:47)
turiu juros dumbliu krema su SPF.Raso , kad riebiai, mišriai, vasarą mano oda normali, tik T zona riebesne, bet kazkaip man jis lyg ir pariebina oda
as ir bandziau - jis man irgi per riebus, visai nematina, o tik isblizgina oda , o be spf yra , jau 3 naudoju
O dumbliu kauke galetu padet inkstirus isvalyt? Nes arbatmedzio nepadejo siuo reikalu
QUOTE(Gidi @ 2009 07 23, 09:54)
as ir bandziau - jis man irgi per riebus, visai nematina, o tik isblizgina oda , o be spf yra , jau 3 naudoju
su spf nebandziau, bet paprasta naudoju - man labai fainas irgi ypac vasarai, ziemai gal kanapiu bandysiu arba vit e