Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Babystar @ 2009 07 12, 23:38)
isigijau vakar panoramoi akiu maskuokli, susigundziau del kainos, didele nuolaida buvo, kainavo 30lt  bigsmile.gif  turiu dar clarins maskuokli, tbs'o man patiko labiau, skistesnis ir shepetelis minkshtesnis thumbup.gif  daugiau clarins nepirksiu tongue.gif

o man labai paakius sausino unsure.gif tokios net rauskles pasidarydavo, tai teko SM isparduotuvej parduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 07 13, 21:00)
o man labai paakius sausino unsure.gif  tokios net rauskles pasidarydavo, tai teko SM isparduotuvej parduoti smile.gif

g.gif , naudoju, man nesausina...Patinka man jis labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 07 13, 20:00)
o man labai paakius sausino unsure.gif  tokios net rauskles pasidarydavo, tai teko SM isparduotuvej parduoti smile.gif

hmmm g.gif mano oda labai sausa ir jautri ir labai tiko man jis...keista
Atsakyti
QUOTE(shypse @ 2009 07 10, 15:00)
www.thebodyshop.co.uk galima prisiregistruoti ir paciai siustis, tikrai kainos zymiai mazesnes, o kai kas siek tiek net pigiau iseina nei per tarpininkes, as siandien prisiregistravau, maciau yra ispardavimai, kuno sviestai: avieciu, spanguoliu, persiku 200 ml kainuoja i litus pavertus 25 Lt smile.gif

QUOTE(Fea @ 2009 07 10, 15:05)
Bet ar siuncia i lietuva? su siuntimu jauciu tas pat shit gaunasi g.gif

Tikrai nesiunčia į Lt schmoll.gif
Atsakyti
gaila sad.gif
Atsakyti
Gal gali atsiliepti TBS platintojos, pirmenybe teikiu Kaunui, bet tinka ir kiti miestai.
Atsakyti
Vilniuje, Diana, uzsakymai_jums@yahoo.com, parasykit jai -atsius kataloga+galima rinktis is www.the bodyshop.co.uk, jai kataloge nebus tos prekes, tada jin uzsakys, i sveikata smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu patarimo. Baigėsi mano TBS veido kremas su vitaminu e, labai patiko, greitai geriasi, drėkina. Dabar nusprendžiau pamėginti veido kremą su kanapėm. Rašo kad jis drėkinantis, mano oda jautroka, sausa, bet tiko tiek alijošių veido kremas tiek su vitaminu e. Gal kas bandėt ir kanapių ir su vitaminu e ir galit pasakyt ar labai kanapių riebus? blush2.gif dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2009 07 15, 10:55)
Sveikos, noriu patarimo. Baigėsi mano TBS veido kremas su vitaminu e, labai patiko, greitai geriasi, drėkina. Dabar nusprendžiau pamėginti veido kremą su kanapėm. Rašo kad jis drėkinantis, mano oda jautroka, sausa, bet tiko tiek alijošių veido kremas tiek su vitaminu e. Gal kas bandėt ir kanapių ir su vitaminu e ir galit pasakyt ar labai kanapių riebus? blush2.gif dėkoju 4u.gif

Pati nebandžiau kanapių kremo, bet kazkas lygtai rašė, kas riebus.. gal labiau toks žiemai tiktų. Jeigu aš neteisi, tegul pataiso mane kasnors blush2.gif
Pati irgi naudoju su vitaminu E, labai patenkinta... reikia dar alijošių pabandyt... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silena: 16 liepos 2009 - 13:55
Sveikutės, perleisčiau šiuos produktėlius iš arbatmedžio serijos:
1) Valomosios servetėlės veidui (sunaudojau gal 3-4 vnt. viso būna 25 vnt.)
2) Maskuojamajį pieštuką (pradėtas naudoti);
3) bei valomąją želę su arbatmedžio aliejumi (t.p. pradėta naudot).

Šiuos produktėlius mielai būčiau baigusi naudoti, bet pastojau ir pasikeitė - susitvarkė oda smile.gif
Rašyti į až.
Kaunas
Atsakyti

Mano oda normali, tai man kanapiu pasirode labai riebus.
Atsakyti

Aš naudojau kanapių kremą žiemą kada veido oda labai stipriai išsausėja, o jis labai intensyviai drėkina 4u.gif Mano oda mišri, bet dehidratuota, tai man kanapių kremas labai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti