Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Silena @ 2009 07 10, 14:01)
Nėr už ką...

Įdomu o per kiek laiko tas įdėgis pradės matytis?

del veido nzn, o vat kuno kaip ir iprasta po kokiu 8 h tikriausiai, buvau uzsitepus ant rankos parduptuvei vakar. snd ryte jau ruda smile.gif
Atsakyti
nesiuncia tbs i lt neskleiskit ereziju cool.gif
registruotis galima - gausit spamo i emaila vat ir visa nauda biggrin.gif
Atsakyti
matyti, kad mergina nieko nesisiuntus, todel ir raso nesamones...
prisiregistruoti galima l daug kur, prekiu i lt tikrai mazai kas siuncia is uk
Atsakyti
Turiu klausima g.gif - gavau dovanu kelis TBS gaminius. Ir ziuriu, kad vienas kremas made in Greece, kitas kremas made in USA.. blink.gif Mano tureti TBS gaminiai kol kas buvo made in UK. Ar cia padzielkos kazkokios ar kaip yra? Aciu uz paaiskinimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiponeva @ 2009 07 12, 00:08)
Turiu klausima  g.gif - gavau dovanu kelis TBS gaminius. Ir ziuriu, kad vienas kremas made in Greece, kitas kremas made in USA.. blink.gif  Mano tureti TBS gaminiai kol kas buvo made in UK. Ar cia padzielkos kazkokios ar kaip yra? Aciu uz paaiskinimus smile.gif

geras bigsmile.gif pirmą kartą girdžiu kad dar taip būna doh.gif
Atsakyti
blink.gif perku per platintoja ir pardei Vilniuje, visad buvo UK...
na US ne padzielkos, yra us tbs puslapis, o del Greece nzn.... ax.gif
paziurejau per google, yra 20 pardu Graikijoi, pagrinde Atenuose..taip kad irgi original..bei ish kur galima gauti tokia produkcija... g.gif

QUOTE(tiponeva @ 2009 07 11, 22:08)
Turiu klausima  g.gif - gavau dovanu kelis TBS gaminius. Ir ziuriu, kad vienas kremas made in Greece, kitas kremas made in USA.. blink.gif  Mano tureti TBS gaminiai kol kas buvo made in UK. Ar cia padzielkos kazkokios ar kaip yra? Aciu uz paaiskinimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 11 liepos 2009 - 22:52
QUOTE(tiponeva @ 2009 07 11, 23:08)

TBS kosmetika daug kur gamina biggrin.gif . Pvz. ypac ant dekoratyvines kosmetikos daug kur parasyta "MADE IN ITALY" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 12 liepos 2009 - 12:13
buvau Akropoly - jei kam idomu, tai liko tik mandarinu ir cassis rose pieneliai, alaviju seurmas (bet sitas brangesnis nei pas pvz Fifa_Pifa), kosmetines linines maza ir didele bei SPA ruzavas buteliukas - pienelis voniai... kainu nepamenu kitu, tik serumas kazkaip istrigo biggrin.gif

nieko kito ispardavine nera...

ir siaip an atrodo labai pabrango viskas tame body shope... ar as seniai nebuvau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChinChin: 12 liepos 2009 - 19:21
na vam isbandziau ta kremuka - lb fainas. isegis matosi po keliu valandu, jau tepiau dvi dienas is eiles. veidukas ideges wub.gif
Atsakyti
isigijau vakar panoramoi akiu maskuokli, susigundziau del kainos, didele nuolaida buvo, kainavo 30lt bigsmile.gif turiu dar clarins maskuokli, tbs'o man patiko labiau, skistesnis ir shepetelis minkshtesnis thumbup.gif daugiau clarins nepirksiu tongue.gif
Atsakyti
omg, apžiūrint the body shop prekes pasidaro tikrai liūdna, kad mano pc negali perduot kvapo lotuliukas.gif o per tarpininkes tai gaunasi pigiau, ane? o pasirinkimas gal irgi kaip internetinėse parduotuvėse? ax.gif nes arba aš nematau, arba man klaipėdoj tikrai per mažai prekių pasirodė.. tai jeigu yra platinančių vilniuj, gal galėtumėt man kuri apsireikšt? būčiau bais dėkinga, o apsiprekinus galėčiau teisėtai ir su didžiule pagarba įsiliet į jūsų pokalbius bigsmile.gif
Atsakyti
vilniuje yra keletas platintoju/ manau jau apsireiks po Jusu pasisakymo:)
Atsakyti